Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I NEDERLÄNDERNA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Nederländerna - Blommor och ikoniska landskap

  Hyrbil i Nederländerna

  Beläget i det lågt liggande floddeltaområdet, Nederländerna är känt för att ha ett öppet och platt landskap med mängder av vattenkanaler och floder. Det är ett land fyllt av väderkvarnar, blomsterfält (där tulpanerna är showens stjärna) och småbyar med charmiga fasader, härliga kanaler och färgglada husbåtar som många går att hyra för ett par dagar eller veckor.

  Amsterdam är ett bevis på att landet även har pulserande och livliga storstäder. Stadens historia sträcker sig tillbaka till sent 1500-tal och det är en unik huvudstad på grund av sin storskaliga kanalring som tyder på en nytänkande och innovativ stadsplaneringens. I Amsterdam har man tagit vara på sitt läge och blivit ett med vattnet istället för att se landskapet som en problem man behöver arbeta sig runt. Ta dig till huvudstaden för att se sevärdheter som Rijksmuseum, det kungliga slottet, Rembrandthuset och det båtliknande vetenskapsmuseet NEMO.

  Boka en hyrbil i Nederländerna så du på egen hand kan utforska landets olika områden. Amsterdam är den största turistmagneten men även Eindhoven och Haag är spännande städer värt att besöka. Kör till de gyllene sanddynorna vid Nordsjöns kust, till Wadden’s magiska kustlinje eller till Bodegraven-Reeuwijk som sägs tillverka landets bästa ost. Bodegraven-Reeuwijk gör upp, tillsammans med tre andra städer och byar, The Cheese Valley som är en region där ostens historia och traditioner sträcker sig långt tillbaka i tiden och än idag produceras ostar så som Gouda och Edam på traditionellt vis här.

  Auto Europe samarbetar endast med pålitliga leverantörer som kan hålla samma höga kvalitet som oss och som har mycket goda kunskaper i hur man upplever Nederländerna med bil. Tack vara våra många samarbeten med dessa leverantörer kan vi erbjuda de lägsta priserna och ett stort utbud, oavsett om du ska hyra en bil i en storstad som Rotterdam eller i en liten stad som Breda. Förutom låga priser på hyrbilar kan du via oss även köpa till prisvärda hyrbilsskydd så att du inte behöver oroa dig över höga kostnader ifall en olycka eller liknande skulle ske. Med ett av våra skydd kan du köra din hyrbil med total sinnesro eftersom du vet att du är täckt om det oväntade skulle inträffa. Regelbundet har vi även speciella erbjudande som gratis GPS, gratis uppgradering och så vidare, klicka dig därför in på vår sida med erbjudande för att se om du just nu kan spara ännu mer nästa gång du hyr en bil i Nederländerna.

  Våra hyrbilsexperter finns på plats 7 dagar i veckan och är alltid reda att ge dig de bästa råden eller hjälpa dig med din bokning. Tveka inte att ringa till oss på +46 10 888 66 52 redan idag om du vill ha hjälp med att slutföra en bokning eller en redan bekräftad bokning. Du kan även besöka vår sida med utvärderingar av hyrbil i Nederländerna för att se vad våra tidigare kunder har att säga om sin upplevelse med Auto Europe i landet.

  För mer information om att hyra bil i Nederländerna, vänligen klicka på ämnena nedan:

  Våra hyrbilsleverantörer Vanliga frågor Fordons alternativ

  Var kan jag hämta upp en hyrbil i Nederländerna?

  Det finns dussintals upphämtningsplatser att välja mellan i Nederländerna, till exempel på smart belägna platser i Haag, Utrecht, Groningen och Eindhoven. Ofta finns hyrbilskontoren där mycket resenärer befinner sig eftersom de som hyr en bil ofta är på resande fot. I huvudstaden Amsterdam finner du till exempel upphämtningsplatser på stadens tågstation och flygplats, i hela landet kan du via Auto Europe boka bil på de flesta tågstationer och flygplatser. Passar inte det samarbetar vi även med mängder av leverantörer som har kontor i centrum, till exempel i Rotterdam, Breda, Utrecht med fler städer.

  Vart i världen du än ska resa finns Auto Europe där för dig om du är i behov av en bra hyrbil. Vi har över 24.000 upphämtningsplatser att välja mellan i 180 länder runt om i världen. Nederländerna är en populär destination och självklart finns Auto Europe därför där för att se till att du har ett stort utbud på prisvärda hyrbilar att välja mellan. Använd vår sökmotor för att se erbjudande på en speciell upphämtningsplats i en stad eller se alla erbjudande i en stad genom att inte specificera var i staden du vill hämta upp din bil under ”Upphämtningsplatser”.

  Auto Europes duktiga hyrbilsexperter finns tillgängliga alla dagar i veckan. Ring dem på +46 10 888 66 52 om du behöver hjälp med din bokning eller har frågor angående din kommande hyra. För en lyckad upphämtning kan du även läsa vårt blogginlägg där vi tar upp allt du behöver veta om hur upphämtningen av en hyrbil går till.

  Billig biluthyrning på de populäraste flygplatserna och tågstationerna i Nederländerna

  • Amsterdam tågstation
  • Eindhoven tågstation
  • Rotterdam tågstation
  • Haag tågstation

  Boka med de bästa hyrbilsleverantörerna i Nederländerna

  Auto Europe har etablerat sig som en stark marknadsledande hyrbilsförmedlare på den globala marknaden. Vi har samarbeten med internationella såväl som lokala leverantörer och kan därför erbjuda kunder ett enormt utbud. Hos oss hittar du välkända internationella företag som Thrifty, Dollar, Europcar, Hertz, Sixt och Avis men även en mängd mindre företag som är experter inom ett visst område. Dessutom har vi alltid marknadens lägsta priser, något vi garanterar med vår bäst i pris garanti. Jämför pris på biluthyrning i Nederländerna här på vår hemsida redan nu eller ring vår reservationsavdelning om du behöver hjälp med att hitta det bästa erbjudandet för dig i detta charmiga land. Det bästa är att Auto Europe alltid erbjuder gratis avbokning upp till 48 timmar innan angivet upphämtningsdatum så skulle dina planer förändras kan du alltid avboka utan problem.

  Europcar - Hyrbilsinformation Dollar - Hyrbilsinformation Thrifty - Hyrbilsinformation
  Hertz - Hyrbilsinformation Avis - Hyrbilsinformation Sixt - Hyrbilsinformation

  Ovan ser du några av företagen vi samarbetar med i Nederländerna. Detta är långt ifrån alla men om du har några frågor om dessa eller våra andra leverantörer är det bara att ringa oss på +46 10 888 66 52. Vår kunniga personal svarar gärna på frågor relaterade till leverantörernas extra kostnader, villkor samt öppettider och kontaktuppgifter.


  Vanliga frågor och svar om att hyra bil i Nederländerna

  Kontakta ossMed över 65 års erfarenhet kan Auto Europe hjälpa dig som ska hyra bil i Nederländerna. Vår kunskap och expertis gör att du är i trygga händer när du hyr en bil via oss och vi kan hjälpa dig med alla dina hyrbilsrelaterade frågor. Nedan besvarar vi några av de vanligaste frågorna vi får höra, men undrar du över något annat är det bara att höra av dig till oss via telefon eller mejl. Enkelt klicka på frågan du behöver svar på så kommer du se svaret, du hittar till exempel viktig information om envägshyror, kreditkort, försäkringar, körregler och andra vanliga ämnen kunder undrar över. Som sagt är det bara att höra av dig till oss om du har en annan fråga eller du inte fann svaret hjälpsamt.


  Hur gammal behöver jag vara för att hyra bil i Nederländerna?

  Ska man hyra bil i Nederländerna vill de flesta leverantörer att man är minst 21 år, även om de finns vissa som hyr ut till 18-åringar också eftersom det är den lagliga åldern att köra bil i landet. Oavsett vad, är man under 26 år och ska hyra en bil rekommenderar vi att kontakta oss så att vi kan rekommendera den bästa leverantören för dig. Använder du vår sökmotor längst upp på denna sida kan du även fylla i din ålder så att du endast ser erbjudande från leverantörer som hyr ut till din åldersklass. Vi vill påpeka att de flesta leverantörer tar en extra avgift för kunder under 26 år, detta är en lokal avgift och bestäms alltså av leverantören. Det innebär att avgiften kan variera beroende på fordon, destination och leverantör, men eftersom det inte är Auto Europes avgift är det inget vi kan påverka.

  Unga förare oroar sig alltid över hur hög den extra avgiften ska vara. På vår hemsida är det väldigt enkelt att kolla upp redan innan du bokar din bil genom att klicka PrisdetaljerInformation Om Chauffören. Där kommer det tydligt stå vad dagspriset för en ung förare är, till exempel 50 kr/dag. Ska du hyra en bil i sju dagar kommer den totala unga föraravgiften därför vara 350 kr. Under samma flik kommer du även kunna se andra åldersrelaterade krav och restriktioner, till exempel om det finns en minimum ålder, en maximum ålder eller en avgift för seniora förare. Vissa leverantörer har nämligen även en avgift för seniora förare (ofta över 75 år) och denna listas här, då också som ett dagspris.

  Är du ung och ska boka din första bil och är lite osäker vad som gäller angående åldersgränser och krav finns vi till hjälp. Genom att fylla i din ålder i vår sökmotor kommer du endast se hyrbilar tillgängliga för dig samt se det totala priset med den unga föraravgiften redan inräknad. På så sätt kan du enkelt se vilket alternativ som är det billigaste. Detsamma gäller om du är över 69 år, vänligen kryssa då av rutan ”Förarens ålder 26-69” och ange din ålder innan du klickar sök.

   

  Kan jag hämta upp en hyrbil i Nederländerna på ett ställe och lämna på ett annat?

  På förfrågan och om det godkänns av leverantören kan du hämta fordonet på ett ställe och lämna det på ett annat. Detta är ett vanligt önskemål och de flesta leverantörer tillåter det, det måste dock meddelas i förväg. Tänk också på att de flesta leverantörer tar en extra avgift för envägshyra, denna avgift kan du se på vår hemsida samt på din Auto Europe voucher. Betalningen av avgiften sker antingen i samband med bokningen på vår hemsida eller när du anländer på kontoret i Nederländerna för att hämta upp bilen.

  Det är också viktigt att du förstår att de olika leverantörerna kan ha olika villkor och restriktioner på envägshyra. Bara för att man bokar en bil via Auto Europe innebär det inte att man inte måste följa den lokala leverantörens villkor, vilket i praktiken betyder att reglerna kan se olika ut for Auto Europes kunder. Till exempel är det många leverantörer som förbjuder internationell envägshyra för fordon som ingår i deras exklusiva lyxkategori medan andra inte tillåter resor till Östeuropa.

  Planerar man en envägshyra i Nederländerna är det enkelt att jämföra sina alternativ med vår moderna sökmotor. Man kan då enkelt ange upphämtningsplats och återlämningsplats och sedan endast få fram resultat som tillåter denna typ av hyra. Även om man vill hämta fordonet i Nederländerna men sedan lämna det i grannlandet Belgien eller Tyskland är det möjligt. De flesta leverantörer tillåtet internationell envägshyra så länge man meddelar sina planer i god tid och får ett godkännande av leverantören innan man genomför den.

  Envägsavgiften betalas antingen via oss vid tidpunkten för reservationen eller i samband med upphämtningen. Det är värt att nämna att Auto Europe aldrig tjänar någonting på denna avgift eftersom det är en lokal avgift, men trots detta kan du alltså se vad priset kommer vara på vår hemsida. Vår policy är att vara helt transparenta så kunder vet vad för förväntningar de kan ha. Ingen gillar att i sista sekund bli informerad om en extra kostnad och det är därför viktigt för Auto Europe att vi redan innan bokningen säger vad priset för envägshyran kommer vara.

  Vänligen gå till PrisdetaljerGenerella affärsvillkorInresa till andra länder för att se specifika villkor och avgifter på den bil du valt i vår sökmotor. Där hittar du allt du behöver veta om envägsavgiften, om vilka länder du får resa till samt inte resa till och om där är något annat du behöver veta. Som alltid är det bara att ringa oss om du har frågor eller om du vill ha hjälp med att hitta det billigaste erbjudandet med upphämtning i en speciell stad och återlämning i en annan.

   

  Behöver jag ett kreditkort för att hyra bil i Nederländerna?

  Ja, som regel kan man säga att det alltid behövs ett kreditkort om man ska hyra bil i Nederländerna eller något annat land via Auto Europe. Självklart finns det undantag, men de är få så räkna alltid med att du behöver ett kreditkort i huvudförarens namn om inget annat sägs. Kreditkortet används för att lämna depositionen hos leverantören och summan låses då på kortet. Uppmärksamma att depositionen låses på kortet, pengarna lämnar alltså aldrig kortet. Har man inte ett kreditkort kan leverantören inte låsa summan och fordonet kan inte lämnas ut. Har man ett debitkort kan man inte låsa pengar på samma sätt som på ett kreditkort, detta är anledningen till att debitkort inte accepteras. Kontanter kan inte heller användas för att lämna depositionen utan det måste vara ett kreditkort i huvudförarens namn.

  Precis som de flesta lokala avgifter Auto Europe inte har någon kontroll över, är det leverantörerna som bestämmer hur hög/låg depositionen är. Den kan skilja sig mellan olika destinationer, fordon och företag men du kan alltid se det uppskattade priset på vår hemsida samt bokningsbekräftelse. De vanligaste kreditkorten accepteras, bland annat Visa, Mastercard och American Express, men kolla gärna under PrisdetaljerInformation om leverantörens betalningspolicy för att vara säker. Läs också vårt blogginlägg där vi besvarar 6 vanliga frågor om kreditkort och deposition eller ring oss på +46 10 888 66 52 om du har fler funderingar kring betalningsvillkoren, deposition eller kreditkort.

   

  Vilka är de viktigaste körreglerna i Nederländerna?

  Som i alla länder gäller det att anpassa sig efter körstilen och de lokala reglerna och lagarna. Att köra i Nederländerna är inte så svårt för någon som är van att köra i Europeiska länder, många trafikregler är till exempel de samma som i Sverige. Bland annat kör man på höger sida av vägen, kör om andra bilister på vänster sida och man följer hastighetsskyltarnas hänvisningar för att undvika böter. Håll alltid koll på vad vägskyltarna säger men vanligast är att man inte får köra mer än 50 km/h i bostadsområde, 80 km/h på landsvägar, 100 km/h på större huvudvägar och 130 km/h på landets motorvägar. Som sagt kan detta variera så var uppmärksam.

  Användning av bilbälte är obligatoriskt för chauffören och alla passagerare och barn behöver sitta i speciella bilbarnstolar. När du kör din hyrbil i Nederländerna, speciellt i stora städer som Amsterdam, Rotterdam och Haag, är det viktigt att hålla ögonen öppna för cyklister. Nederländerna är ett väldigt platt land utan höga kullar och så vidare, detta gör det perfekt för cyklister och det är inte ovanligt att lokalbefolkningen cyklar istället för att åka buss eller tunnelbana. Som bilist måste du vara uppmärksam och respektfull till dessa cyklister, ge dem mycket plats om du ska köra förbi och se upp för de som behöver korsa en bilväg. Speciellt under rusningstrafiken behöver du vara försiktig då många lokalbor cyklar till och från jobb.

  Vi ska inte behöva säga detta men vi gör det ändå, att vara under influens av alkohol eller droger och köra bil är inte tillåtet i Nederländerna. Promillegränsen är 0,05% och för personer som haft körkort i mindre än fem år är den 0,02%. Polisen gör ofta slumpmässiga kontroller där föraren behöver göra ett blåstest, testar man högre än 0,05% eller 0,02% (beroende på hur länge man haft körkort) tas man till närmaste polisstation för att lämna ett blod och/eller urinprov. Att köra under influens av droger eller alkohol sätter inte bara dig och dina medpassagerare i fara utan även allmänheten, vilket är anledningen till att lagarna angående detta är hårda och man riskerar hårda straff.

  Är du med om en olycka i din hyrbil och är i behov av räddningstjänst är det samma nummer som hemma i Sverige, det vill säga 112. Försök att behålla lugnet och sätt dig själv och dina medpassagerare i säkerhet innan du gör något annat. Din hyrbil ska vara utrustad med reflexvästar och varningstriangel så använd det om du behöver. I fordonet ska du även alltid ha alla nödvändiga dokument med dig, det vill säga ditt körkort, ditt hyresavtal samt fordonets försäkringsbevis och registreringsbevis. Ofta finner du de två sistnämnda i handskfacket men vänligen fråga personalen på plats om du inte hittar det.

   

  Behöver jag betala vägtull när jag kör min hyrbil i Nederländerna?

  Vägtull är inte vanligt i Nederländerna även om det finns ett par broar och tunnlar som har det. På motorvägarna behöver du aldrig betala vägtull men ska du köra igenom de två stora tunnlarna Kiltunnel och Westerschedetunnel måste du göra det. Du kan undvika detta genom att istället ta motorvägen A58 och sedan A4, men du får räkna med en längre körsträcka som också tar längre tid. På grund av detta väljer många att ändå betala vägtullen och ta den snabbare och smidigare rutten igenom tunnlarna.

   

  Vilken typ av försäkring behöver jag till min hyrbil Nederländerna?

  Den som ska boka hyrbil i Nederländerna kan vara säker på att fordonet är försäkrat med alla de försäkringar som krävs för att lagligt få köra bilen. Detta är vår policy och vi skulle aldrig låta kunder hyra en bil som inte var försäkrad. Utöver detta ingår det även ett kollisionsskydd, ett brandskydd och ett stöldskydd som begränsar din självrisk. Observera dock att vissa delar inte ingår i dessa skydd, bland annat däck, glas, sidospeglar, underrede, tak, motor, lås och bilnycklar. Vill man minska sin självrisk eller att de listade sakerna ska täckas av försäkringen rekommenderar vi att köpa till ett av våra hyrbilsskydd.

  Auto Europe erbjuder främst två skydd. Utan Självrisk som endast finns med utvalda leverantörer på utvalda destinationer och Super Cover som är vårt mest köpta. Utan Självrisk betyder att man inte har något självrisk och man behöver därför inte lämna en lika stor deposition vid upphämtningen eller betala något om en olycka sker. Super Cover är ett återbetalningsskydd som innebär att leverantören först debiterar dig och sedan återbetalar Auto Europe dig hela summan. Vad de olika skydden kostar varierar beroende på destination, fordon, leverantör, hyresdatum och så vidare, men du kan tydligt se priset i vår sökmotor och köpa till det i samband med bokningen. Har du redan bokat en billig hyrbil i Nederländerna och vill lägga till ett skydd efter bokningen går det också bra, vänligen kontakta bara våra reservationsagenter på +46 10 888 66 52.

  Det är inte ovanligt att kunder blir erbjudna andra typer av försäkringar när de anlänt i Nederländerna för att hämta upp sin hyrbil. Det kan till exempel handla om att personalen på plats erbjuder Personolycksfallsförsäkring (PAI), Personal Effect Coverage (PEC), Super CDW, vägassistans eller dylikt. Det finns många olika hyrbilsskydd där ute och det viktiga att komma ihåg är att dessa försäkringar alltid är valfria, det är alltså upp till dig om du vill införskaffa en försäkring lokalt eller inte. Har du redan köpt Utan Självrisk eller Super Cover och blir osäker på vilken täckningar du har rekommenderar vi att du hör av dig till oss innan du införskaffar ännu ett skydd. Auto Europe ansvarar inte för lokalt köpa försäkringar och kan därför inte erbjuda pengarna tillbaka om det senare visar sig att du inte hade behövt köpa ännu ett skydd lokalt.

   

  Kan jag lägga till en extra förare till min hyrbil i Nederländerna?

  Absolut, det är inte ovanligt att kunder vill dela körglädjen med en eller flera resekamrater och för de flesta leverantörer är detta inga problem. Räkna dock med att en extra daglig avgift tillkommer. Så är inte fallet med alla hyrbilsföretag men generellt sätt tar leverantörer en extra avgift för tillägget. Observera att det inte är Auto Europes avgift men att du ändå kan se priset för att lägga till en extra chaufför genom att klicka på PrisdetaljerInformation Om Chauffören på vår hemsida.

  Priset sätts alltså av leverantören och kan därför variera beroende på destination, fordonskategori, leverantör och hyresdatum. Innan någon annan än huvudföraren får köra bilen måste personen registreras och godkännas av hyresföretaget. Detta gör den genom att presentera samma dokument som huvudföraren, det vill säga ett giltigt körkort och pass. Leverantören kan även be om andra dokument, vänligen läs din voucher som vi skickat till dig efter du genomfört en bokning för att se vad som behövs i ditt fall.

  Klicka här om du vill se erbjudande med den första extra föraren inkluderat i priset. Auto Europe har alltid speciella erbjudande kunder kan ta del av och regelbundet uppdaterar vi sidan med nya spännande destinationer och resmål.

  På vår hemsida hittar du som sagt all information du behöver veta angående att lägga till en extra förare, men informationen kommer även finnas på den bokningsbekräftelse som vi skickar till dig efter en slutförd reservation. Efter du sökt efter bästa pris på biluthyrning i Nederländerna via vår bokningsmotor och presenterats med resultaten kan du klicka på PrisdetaljerInformation Om Chauffören för att se all information. Om du inte hittar eller har frågor vänligen kontakta oss.

  Sist men inte minst vill vi betona hur viktigt det är att extra föraren godkänns av leverantören. Om en oregistrerad förare kör bilen upphör alla införskaffade skydd att gälla och kunden ansvarar för alla kostnader vid en skada eller olycka utan någon självrisk som begränsar hur höga kostnaderna kan bli. Men det är som sagt enkelt att undvika detta, enkelt bara registrera den andra personen som ska köra bilen i samband med upphämtningen. Självklart går det också bra att registrera mer än en extra förare, prata med personalen på plats om detta önskas göras eller ring vår reservationsavdelning.


  Andra uthyrningsalternativ i Nederländerna

  Vad för fordon du än är ute efter, om det så är en prisvärd bil som kan ta dig från A till B eller ett lite kraftigare fordon som du bekvämt kan utforska större delar av Nederländerna med, så är Auto Europe hyrbilsförmedlaren för dig.

  Vi har bra priser och bäst service sedan 1954. Vårt stora utbud bestående av vår billigaste kategori Mini, fyrhjulsdrivna fordon, elbilar och större kategorier som Standard/Full-Size och SUV gör att kunder vänder sig till oss när de är i behov av en prisvärd hyrbil, om det så är i Nederländerna eller i en av våra andra 180 länder. Våra många samarbeten med hyrbilsföretag runt om i världen gör att vi har ett enormt utbud att välja mellan och du kommer garanterat hitta ett fordon som passar dina resplaner och önskemål. Boka en bil från kategorin Kompakt att utforska Eindhovens centrum med eller kör ut till de magiska tulpanfälten och väderkvartarna i en lyxig cabriolet under sommarens soliga dagar.

  Hos oss hittar du hyrbilar för alla tillfällen. Kolla in vår fordonsflotta i Nederländerna för att se vad dina valmöjligheter i landet är eller börja jämföra priser och erbjudande med vår sökmotor längst upp på denna sida.

  Hyra lyxbil Nederländerna Hyra minibuss i Nederländerna Hyra husbil i Nederländerna

  Hyra lyxbil i Nederländerna - Gör ett gott intryck med en bil från vår exklusiva lyxkategori. Extra populärt bland affärsmän och de som reser i arbetssyfte eftersom fordonen passar de som inte endast är ute efter praktiska egenskaper. Hos Auto Europe hittar du mängder av lyxbilar från märken som BMW, Mercedes, Audi, Lamborghini med fler – boka din drömbil idag!

  Hyra minibuss i Nederländerna - Större grupper och familjer kräver ofta större fordon och då finns det möjligheten att boka en minibuss med plats till fler passagerare än en vanlig passagerarbil. Istället för att boka två bilar kan man boka en minibuss med plats för alla, fordonen har dessutom mycket mer utrymme för bagage och packning.

  Hyra husbil i Nederländerna - Den nederländska landsbygden med öppna fält ofta fyllda med färgglada blommor och ikoniska väderkvarnar är som en dröm för husbilscamparen. Utforska Nederländerna ur bekvämligheten från ditt eget semesterhem och spara pengar (och tid) på hotell eller vandrarhem. Boka en fullt utrustad husbil med dusch, toalett, kök och allt annat du behöver i Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven eller någon annan stad i Nederländerna.


  Nyttiga länkar

  Reseguide och information om Nederländerna