Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL NEDERLÄNDERNA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Nederländerna

  För alla som besöker Nederländerna, är den vackra holländska landsbygden eller kända städer som Amsterdam eller Rotterdam, bäst att nå med en hyrbil i Nederländerna. Med vår imponerande flotta av hyrbilar, kan du vara säker på att hitta rätt bil. Nedan följer en kort guide till biluthyrningskategorier som finns i Nederländerna.

  Boka minikategori i Nederländerna

  Hyra minikategori Minibilar är lätta att manövrera och är därför idealiska för stadsresor. Vanligtvis är det också det billigaste alternativet och det perfekta valet för alla resenärer på en budget som inte skulle vilja ge upp komforten. Kom ihåg att bilar från minikategorin är ganska små och kan idealiskt ta två personer med två mindre resväskor.
  Populära modeller i minikategorin: Kia Picanto, Fiat Panda, Fiat 500, Citroen C1, Ford Ka, Toyota Aygo och många fler.

  Boka ekonomikategori i Nederländerna

  Hyra ekonomikategoriBilarna från ekonomikategorin är lite större än de från minikategorin och kan ge dig lite mer utrymme samtidigt som du behåller bränsleeffektivitet och praktiska egenskaper. Priserna för ekonomibilar är vanligtvis antingen samma eller bara något högre. Välj en ekonomibil för besök i Eindhoven eller Utrecht och för den bästa körupplevelsen.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Opel Corsa, Ford Fiesta, Peugeot 208, Citroen C3, Mitsubishi Space Staroch andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Nederländerna

  Hyra kompaktkategori Välj en kompakt biluthyrning om du letar efter den perfekta kombinationen av låga priser och komfort på vägen. Kompakta bilar finns i en mängd olika modeller och stilar, vilket gör denna kategori extremt populär hos våra kunder som ska resa i Nederländerna. Bläddra bland kompakta bilar i bokningsmotorn och få mer inblick i de mångsidiga bilarna som erbjuds.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Kia Ceed, Ford Focus, Volkswagen Golf, Opel Astra, Citroen Cactus, Volvo V40 och många fler.

  Boka mellankategorin i Nederländerna

  Hyra mellankategori Om du reser i en grupp på upp till fem personer, kan en mellanstor bil vara ett bra uthyrningsalternativ. Med mellanstora bilar får du mer utrymme än de tidigare angivna kategorierna, med gott om bagageutrymme och ökat benutrymme, vilket gör dem idealiska för längre turer med familj och vänner.
  Populära modeller i mellankategorin: Ford Mondeo, Ford C-Max, Toyota Auris, Mazda 3, Renault Scenic, Opel Mokka, Suzuki Vitara, Hyundai Estate och andra bilar

  Boka standard/fullsizebil i Nederländerna

  Hyra standard/fullsizeHyr en standard/fullsizebil i Nederländerna för en längre resa med din familj eller vänner. Med gott om utrymme i bagaget, som kommer som ett separat fack, kommer du att kunna lagra dina tillhörigheter och upp till tre resväskor av medelstorlek. Det rymliga benutrymmet och det rymliga baksätet gör längre resor med barn enkla.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Nissan X-Trail, Volkswagen Passat, Volvo S60, Ford Mondeo, Opel Insignia, Mazda 6, Audi A4 och liknande fordon.

  Hyr en lyxbil i Nederländerna

  Hyra lyxbilDet är självklart att en tur i en lyxbil med premiumutrustning och utsökt interiör är ett säkert sätt att ha en minnesvärd semester i Nederländerna. Dessa bekväma fordon tar din semester till en helt ny nivå!
  Populära lyxbilsmodeller: Jaguar XF, BMW 5 Series, Audi A5, Mercedes E Class, Volvo V70 Estate, Audi A6, Volvo S90, och andra populära bilar.

  Boka SUV i Nederländerna

  Hyra SUVFör att kunna ta itu med alla väderförhållanden på vägen behöver du en stabil, pålitlig SUV-bil, som inte bara bekvämt tar dig på längre resor, men ger också tillräckligt med utrymme för att förvara ditt bagage eller till och med sportutrustning. Utforska landet i en rymlig SUV från Auto Europe!
  Populära SUV-modeller: Volvo XC90.

  Boka Van/Minibuss i Nederländerna

  Hyr van/minibussVans/minibussar i Nederländerna är ett utmärkt val om du reser med en större grupp. Inte bara kommer du att spara på transportkostnaderna, men du kommer också att ha glädjen att stanna tillsammans i en grupp oavsett din planerade destination inom landet. Bläddra bland vårt utbud av vans och minibussar i Nederländerna.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Volkswagen Sharan, Seat Alhambra, Opel Vivaro, Mercedes Vito och andra modeller.
  Gör en snabbsökning på vår bokningsmotor för att hitta den lämpliga bilen för din kommande resa till Nederländerna. Om du är osäker kan du ringa oss på +46 10 888 66 52, vi hjälper dig gärna!