Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL FRÅN 18 ÅRS ÅLDER - BRA ATT VETA FÖR UNGA FÖRARE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Biluthyrning från 18 års ålder

  Biluthyrning från 18 år är inte alltid tillgängligt eftersom det ofta är till för äldre resenärer. Dock har yngre förare fortfarande en chans att hyra i många internationella länder. En hyrbil i Europa ger dig den mest flexibla möjligheten att variera din resa utomlands. Auto Europe samarbetar med biluthyrningsföretag över hela världen för att erbjuda dig oslagbara priser på alla våra tjänster. Se Auto Europes övriga restips för biluthyrning under 26 och biluthyrning under 21 för mer användbar information om hyresvillkoren för din hyrbil.

  Hyra bil från 18 års ålder - bra att veta för unga förare

  Det finns några länder där reglerna för biluthyrning vid 18 kan vara hårda, och andra populära resmål där biluthyrning från 18 år är vanligt och enkelt. Några av dessa bästa internationella destinationerna är:

  • Tyskland
  • Frankrike
  • Italien
  • Portugal
  • Sverige
  • Storbritannien

  För mer information om biluthyrning med ålderskrav och begränsningar, klicka här.

  Vid 18 års ålder är du officiellt vuxen och det innebär att du kan göra många nya saker. Många har slutat skolan och jobbar för att tjäna mer pengar. Andra läser vidare och vissa tar sabbatsår. Nu är det dags att njuta av friheten och glömma alla de oundvikliga åtaganden till skolan, familjen och karriär. Använd den här tiden för att njuta av de oförglömliga upplevelserna som kommer genom att vara en resenär. Här är några idéer för att komma igång:

  "WWOOF:a" genom världen

  WWOOF är ett akronym för ett ekologiskt jordbruksprojekt som startade i England på 70-talet och växte till en blomstrande global rörelse, som den är idag. Många unga resenärer använde WOOF som ett medel för att kompensera sina resekostnader när de reser till en destination där de ekologiska gårdarna är baserade. De tillhandahåller mat och boende i utbyte mot arbete. WWOOF:ing är inte bara ett billigt sätt att resa på, det ger också en insikt i lokala kulturer och en ny förståelse om var din mat kommer ifrån. Under din resa tillåter en biluthyrning dig lättare medel att åka till din utvalda destination. Vare sig det är i Australien, Norge eller USA.

  Bli Au Pair

  Det finns många internationella familjer som är redo för att välkomna dig till deras hem i utbyte mot barnomsorg. Förutom att erbjuda mat och hem finns även en språklig och ett kulturellt utbyte mellan dig och din värdfamilj. Kom ihåg när du överväger att bli au pair, att kommer du att vara ansvarig för andras hälsa och säkerhet medan du njuter av reseupplevelser både ensam och med familjen.

  Lär ut språk

  Undervisning på svenska eller engelska i utlandet som främmande språk är ett utmärkt tillfälle att använda dina språkkunskaper för att arbeta i olika länder. Det spelar ingen roll om resan är i Europa eller till länder utanför. Engelska och andra språk som andraspråk är mycket eftertraktat, särskilt i det europeiska området. Ofta hittar du ett deltidsjobb som inte kräver en studieexamen för att slutföra denna uppgift. Man borde dock vara mycket bra på språket eller ha det som modersmål. Det finns många språkskolor som letar efter nykomlingar. Eftersom du använder denna erfarenhet för att se världen och om du inte har en kandidatexamen kanske inte lönen är så hög. Denna punkt är inte särskilt viktig för globetrotters som bara vill arbeta i ett land för att kunna resa som de vill. På internet kan du också söka värdfamiljer som letar efter undervisning i sitt egna hem. Med ett deltidsjobb som detta har du tillräckligt med tid att lära känna din omgivning och med en biluthyrning på 18 år som är tillgänglig kommer du kunna resa självständigt.

  Internationell praktikplats

  Att genomföra en internationell praktik har aldrig varit så lätt. Sök via internet och hitta önskad destination du vill resa till. Ofta kan organisationer eller agenturer hjälpa till med sökningen. Fördelen med det är givetvis att villkoren inte kan ändras med kort varsel. Med praktik utomlands kommer du att bli bekant med området och lära dig nya saker, om olika metoder och perspektiv. Att hantera olika arbeten kan hjälpa dig att förstå dina internationella partners bättre senare i livet. För att inte nämna fördelarna med nästa jobbsökning där du redan kan bevisa att du har arbetslivserfarenhet utomlands. Medan praktikplatser utomlands tidigare var begränsad till turism, gastronomi och hotellbranschen, är det lätt att se att det har utökats de senaste åren med många andra brancher som företagsekonomi till teknik med mera.

  Planlägg din resa

  Välj din destination enligt dina egna intressen och preferenser och gör inte som alla andra. Älskar du konst, historia, arkitektur eller gastronomi? Vill du vara i en stad med mycket liv eller letar du efter lugna omgivningar och vackra landskap? Fråga vänner, familj och bekanta, men bli inte för påverkad av deras erfarenheter eftersom det fortfarande är din egen resa. Du kommer definitivt få en unik upplevelse. Det är väldigt viktigt att du kan göra vad du vill!

  Mer information om hyrbil som 18-åring

  Som ledande hyrbilsförmedlare med erfarenhet från 1954 är vi engagerade i att leverera lägsta priser och bästa kundservice. Din erfarenhet av bilen och de utländska upplevelserna du samlar måste vara unik. För din nästa reseplanering, vänligen kontakta vår resespecialister på vårt gratis telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil). Vårt team kan svara på dina frågor om att hyra bil från 18 år.