Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  NEDERLÄNDERNA

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Nederländerna

  Ta dig tid att verkligen fördjupa dig i Nederländernas vackra landskap och kultur genom att hyra en husbil för att turnera runt i landet. Att hyra husbil i Nederländerna gör inte enbart din resa bekväm, utan ger dig också full kontroll över färdplanen och i vilket tempo du vill resa i. När du bokar genom Auto Europe får du ett stort utbud av olika fordon till riktigt låga priser. Boka idag och utforska landet av träskor, väderkvarnar, och ändlösa tulpanfält!

  Att resa i Nederländerna

  Holländarna är kända för att vara campingentusiaster och Nederländerna har mängden av campingplatser som bevisar det. I landet finns 750 campingplatser tillgängliga. När du planerar att hyra husbil i Nederländerna är det ett par saker du behöver hålla reda på. Många campingplatser är endast öppna från april till november. Om du reser utanför dessa datum bör du ta reda på i förväg om din påtänkta campingplats har öppet.

  Campingplatserna har ett varierande utbud. Den holländska skogsbrukskommissionen har utsett ett antal "ej-dedikerade campingplatser" där du kan stanna, men där faciliteterna som erbjuds är begränsade. Behöver du en campingplats med större utbud av faciliteter kan du istället övernatta på en privatägd campingplats. Vissa erbjuder även bungalows där du kan sova, om du tillfälligt skulle tröttna på husbilen.

  Det finns gott om campingplatser belägna nära skogar och vandringsstråk. Brockhausen i Stokkum, Gelderland, som ligger nära tyska gränser är en sådan plats. Brockhausen erbjuder cykelturer och guidade vandringar genom skogen för den som vill komma närmare naturen. Många campingplatser ligger också längs med kusten, som till exempel Ardoer Camping De Zwinhoeve som ligger längs med kusten i Retranchement, Zealand och nära den Belgiska gränsen. Förutom gratis wifi har du möjligheten att bada bastu eller pröva på vindsurfing. Det finns även campingplatser med ekologisk inriktning i Zealand. Campingplatsen heter Westhove och ligger i Aagtekerke, till exempel, men finns även på andra platser i landet för den som vill värna om miljön. Inte nog med att landet är fullt av sevärdheter, utan ni har även möjligheten att kunna åka över till det underbara landet Luxemburg och utforska dess trollbindande natur.


  Populära destinationer med husbil i Nederländerna

  Hyra husbil Amsterdam
  Amsterdam
  Hyra husbil Eindhoven
  Eindhoven
  Hyra husbil Rotterdam
  Rotterdam

  Leverantörer

  Vår främsta leverantör av husbilar i Nederländerna är McRent, en pålitlig husbilsfirma som levererar sina tjänster för Auto Europe världen över. Med McRent erbjuds ett stort utbud av olika husbilsklasser med modeller från två upp till sex personer från kompaktklass till lyxklass. Så gott som samtliga modeller har tillgång till kök- och duschbekvämligheter.

  Tillgängliga husbilar i Nederländerna

  Med vår hyper intelligenta sökmotor kommer du att kunna söka reda på den husbil som passar dig och din resa under dina önskade resedatum och upphämtningsstad. När du har hittat en passande modell laddar du hem en gratis PDF-fil med ett prisförslag och mer teknisk information av fordonet samt annan, viktig hyresinformation.

  Active Classic Exclusive Classic

  Active Classic

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Exclusive Classic

  Sovplatser: 2
  Kategori: Klass B
  Längd: 6.98 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Adria Active S

  Klass B Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Camper Active S

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.97 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Family Plus Family Luxury

  Family Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Luxury

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.28 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel