Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I AMSTERDAM
  AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Amsterdam med Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbils förmedlare som har sedan 1954 erbjudit er kunder hyrbilar till marknadens lägsta priset i över 180 länder. Med det ökade intresset att resa runt med en husbil, har Auto Europe nu utökad vårt redan breda utbud till att kunna hyra husbil i Amsterdam och från andra platser i världen. För tillfället erbjuder vi er möjligheten att kunna hyra en husbil i 40 olika länder med många destinationer. Vill ni uppleva den skära lyxen det innebär att resa runt med en husbil på er favorit destination, så är Auto Europe det garanterat bästa valet. Med de leverantörer vi samarbetar nära till hands med, kommer ni att få hög kvalitativa husbilar så ni kan njut av er semester till max.

  Amsterdam i Nederländerna, landet känt för tulpaner och träskor, är en stad som är bland världens mest populära semesterdestinationer med dess atmosfäriska och enormt färgrika stadsliv. I staden kommer ni hitta fler kanaler än i Venedig och många fler broar än Paris, och stadens unika siluett har i flera århundraden inspirerat artister som Rembrandt, Bosch, Van Gogh och många fler till storartade mästerverk. Som stad har Amsterdam mycket att erbjuda men utgör även en utmärkt startpunkt för en husbils semester. Från här kan ni enkelt utforska många andra intressanta platser runtom Nederländerna som den charmiga staden Leiden, Haag som är landets parlamentariska huvudstad och den välkända ost staden Alkmaar. Med tanke på Amsterdams läge, så är det även möjligt att ta sig till närliggande länder som Belgien och se några av Europas vackraste platser.

  Med en husbil med Auto Europe har ni det mest bekväma sättet att ta sig runt staden och andra delarna av Nederländerna. Tänk på hur mycket pengar ni sparar på hotell boende med en husbil. De flesta husbilar kommer som standard utrustade med ett kök, vilket gör en husbils semester till ett av de mest ekonomiska och äventyrliga sätten att ta sig runt i Nederländerna och dess grannländer Tyskland och Belgien på.

  Campingplatser i och runtom Amsterdam

  Nederländerna är fullpackat med olika härliga campingplatser, och Amsterdam lider inte nöd av campingplatser heller. De flesta i och runtom Amsterdam kommer med förväntade bekvämligheter som man kan förvänta sig av väl underhållna campingar. Många av de bästa campingplatserna ligger inte allt för lång från kända turistattraktioner. Här nedan listar vi några av våra favorit platser att stanna för natten med er husbil.

  Zeeburg Zeeburg campingplats ligger strax öster om centrala delarna av Amsterdam intill en trevlig och vacker sjö som erbjuder en strålande utsikt. På campingen hittar ni en vattenpåfyllnings tjänst, välutrustat snabbköp, restaurang, en liten djurpark och även möjligheten att kunna hyra kanoter och cyklar.
  Gaasper Sydost om Amsterdam, inte långt ifrån stadens centrum hittar ni en av de mest populära campingplatserna, speciellt under sommaren, vid sidan av Gassperplasjön. Gaasper camping har ett bra urval av faciliteter att välja mellan med ett stort snabbkök, gratis Wi-Fi och en restaurang som är experter på nybakad pizza.
  Vliegenbos Endast en kvarts promenad från centrum hittar ni i en härligt grön skog Vliegenbos campingplats och är perfekt plats att parkera er husbil om ni önskar att vandra runt i Amsterdam och ha en bra bas för att utforska norra Nederländerna. På plats hittar ni mycket att göra samt nödvändigheter som en full service plats för avloppsvatten, kemiska toaletter och kranvatten. Campingen erbjuder också ett bageri som sprider härligt nybakat bröd på morgonen.
  Bakkum Förmodligen den bästa campingen om ni önskar lite lugn och ro. Den fin fina utsikten som camping erbjuder på tack vare den ypperliga platsen vid Nordsjökusten ger en härligt avslappnande atmosfär i kombination med havsutsikten , den tjocka skogen och de böljande sanddynerna. Utöver standard faciliteter så hittar ni även här en teater, campingbutik, restauranger, stormarknad och barnlekplatser.
  Schoonenberg Schoonenberg camping ligger nordväst om Amsterdam intill Schoonenberg parken som har ett gott utbud av bekvämligheter på plats. Eftersom det är Nederländerna, så finns det såklart möjligheten att kunna hyra cykel, gratis Wi-Fi och möjligheten att kunna förboka specifika campingplatser i förväg genom deras hemsida. Detta är en mycket väl underhållen camping där även djur är tillåtna.

  Tillgängliga husbilar i Amsterdam

  Att hyra husbil i Amsterdam är en enkel sak med Auto Europe och ni hittar enkelt något som passar er. Genom vår boknings motor får ni snabbt upp en överskådlig blick över de husbilar som finns tillgängliga med de olika leverantörerna så ni kan enkelt jämföra. Skulle ni ha frågor eller funderingar, så är våra experter alltid redo att hjälpa till. Amsterdam med dess härliga natur och gott om platser att parkera en husbil för att kunna vakna upp till en underbar havsutsikt som inget hotell i världen kan slå är den rätta platsen att resa runt med en husbil.

  I vårt stora utbud av husbilar, kommer ni hitta perfekta husbilar för paret som är ute för en romantisk resa, Urban plus är en av dem. Urban Plus är en modern husbil med sittplatser för fyra personer och sovplats för 2 och är ett mycket ekonomiskt och litet fordon som är perfekt för stadskörning. Om man som par vill ha en liten mer lyxigare husbil finns där Comfort standard som är för två personer och kommer fullt utrustad med kök, dusch, toalett och cykelställ. För familjen och gruppen av vänner finns där bekväma Family standard till Family plus som har gott om plats och erbjuder från fyra till sex sovplatser och kommer fullt utrustade med all nödvändig utrustning.

  Urban husbil Comfort Standard husbil

  Urban

  Sovplatser: 2
  Kategori: Canpervan
  Längd: 5.41 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Comfort Standard

  Sovplatser: 2
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.41 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Standard husbil Family Plus husbil

  Family Standard

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.35 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Mer information om Amsterdam

  Amsterdam är välkänt för sitt konstnärliga arv med en uppsjö av kända och många av världens främsta museer. Om man vill ta del av några av dessa kända museum så är det till Rijksmuseet man bör besöka, som nyligen blev helt ombyggd och renoverad och är hem för ett stort antal kända mästerverk av väl kända artister som Rembrandt. Andra museum man inte bör missa om man är en intresserad i målningar är Van Gogh museet som har en hel mängd av Van Goghs sällsynta målningar.

  Där finns gott om museum att se i Amsterdam. Men staden har mer att erbjuda än dessa kända museum. Många turister som kommer hit tar sig tiden att promenerar runt stadens kanaler för att beundra stadens unika arkitektur och dess vindkraftverk som finns lite överallt. En annan måste se sevärdhet är Anne Frank huset där man kan läsa hennes dagbok som är en skrämmande läsning om hemskheterna under andra världskriget.

  Om ni har letar efter något annorlunda med ändå bland Europas största familjeattraktioner, bör ni bege er till Nemo. Detta är ett vetenskapsmuseum för alla åldrar.Denna skeppsliknande byggnad, därav namnet Nemo, består av fem våningar och är fylld av interaktiva utställningar i många olika ämnen som livet i universum, livsformer, energi, maskiner och vetenskap under historiens gång.

  Med Auto Europe kan ni koppla av och känna er säkra med att få en kvalitativ hyrbil som passar just era ändamål till förnämliga priser som ingen annan kan slå. Gör er resa ännu mer minnesvärd och upplev drömmen att resa med ett hem på hjul där ni kan vakna upp till olika hissnande utsikter som inget hotell i världen kan komma i närheten av. Använd vår snabba sökmotor redan idag, för att få en överblick på vilka husbilar som finns tillgängliga för er.