Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I TREVISO

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Treviso till de bästa priserna

  Söker du en hyrbil i Treviso kan du läsa vidare här! När man hyr en bil genom Auto Europe kan man känna sig trygg. Med över 65 års erfarenhet kan vi idag erbjuda hyrbilar i över 180 länder och på över 24 000 destinationer totalt. Detta tack vare goda samarbeten med världsledande biluthyrningsföretag världen över. Se till att boka din bil i tid för att få bästa möjlig pris eller besök vår sida med utvärderingar av hyrbil i Treviso för att läsa igenom tidigare kunders recensioner.

  Trafik och Parkering

  Att köra i Treviso är relativt lugnt, det är en liten stad med mysiga smågator och gränder så det gäller att se till så man inte kör där det är för trångt. Italienarna kör generellt hetsigt och impulsivt, så se till att hela tiden hålla fokus och vara beredd ifall något oförutsett sker i trafiken.

  • I Italien är det högertrafik.
  • Polisen kan inkassera böter på plats, i händelse av trafikförseelse.
  • Promillegränsen i Italien är 0,8.

  För mer information, klicka här.

  Här kan du se vilka bilar som finns att tillgå!

  Parkering

  Att parkera i Treviso kan vara lite svårt ibland. Innanför ringvägen som går runt centrum finns cirka tio större parkeringsplatser där det är varierande om man betalar eller inte. Priset ligger mellan 0,80 Euro och 1,60 Euro per timme beroende på var man parkerar.

  Geografisk information

  Treviso är en liten stad som ligger nära i anslutning till Venedig. Det tar endast 40 minuter med bil från centrum till centrum. Staden är mest känt för det italienska klädföretaget Bennetton som har sitt huvudkontor här. I Treviso njuter människor av lugn och ro, italiensk gastronomi och fantastiska viner. Här är livet sansat och därmed perfekt att besöka för folk som vill ha det mysigt och inte tänka på klockan. Vill man så kan man dessutom ta bilen till Verona som ligger nordväst om Treviso intill Gardasjön. Närheten till både Venedig och Verona gör läget helt fantastiskt och perfekt för personer som är sugna på dagsutflykter till nya och häftiga orter.

  Trevisos flygplats

  Trevisos flygplats benämns oftast som Venedigs andra flygplats då läget gör att många istället flyger hit istället för direkt till Venedig. Trevisos flygplats är en lite mindre flygplats med cirka 2,2 miljoner passagerare om året. Hit kan man flyga med både lågprisbolag och större bolag från rätt många ställen runt om i Europa. Från flygplatsen tar man sig både till Treviso och Venedig med buss. Man kan även hämta ut sin hyrbil direkt på flygplatsen utan problem.

  Trevisos International Airport (TSF)
  Hemsida: www.trevisoairport.it
  Telefonnummer:+39 (0)422 315111

  Kollektivtrafik

  I Treviso får man ta sig runt med buss om man bara vill åka inne i stan.

  Tågstation: Det finns en tågstation som ligger i södra delen av gamla stan i Treviso. Härifrån kan man ta regiontåg till exempelvis Venedig på bara drygt 30 minuter. Sedan kan man även åka längre sträckor inom Italien och även till destinationer utanför landet.

  Bra länkar

  Turistinformation Treviso