Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BARI

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Bari – Bästa priserna med Auto Europe

  När du bokar en hyrbil i Bari, Italien kan du känna dig förvissad om att du får utmärkt service och de bästa priserna. Auto Europe samarbetar med biluthyrare från branschledande företag och kan på så sätt erbjuda biluthyrning på över 24 0000 stationer runt om i världen. Med över 60 års erfarenhet av biluthyrning arbetar vi varje dag för att du som kund ska få det bästa priset till den bästa servicen. Hämta biluthyrning på Baris flygplats eller i centrum av staden.

  Om du vill läsa recensioner skrivna av tidigare kunder kan du besöka vår sida med utvärderingar av hyrbil i Bari.

  Trafik och parkering

  Att köra bil i Bari är enklare än att köra bil i exempelvis Rom eller andra större italienska städer. Körstilen må vara som den är i Italien. Men det gäller att bara ta det lugnt och hålla avstånd till andra trafikanter. Kör utanför staden och upptäck den vackra kuststräckan utmed det adriatiska havet. Med en hyrbil är det enkelt att stanna i mysiga så byar och hamnstäder. Här kommer lite generella tips på saker du bör beakta när du kör bil i Bari och Italien:

  • Det är inte tillåtet att tala i handhållen mobiltelefon under körning. Använd hands-free!
  • Vissa delar av staden är avstängd för biltrafik under vissa tider. Har du ett hotell som ligger i en sådan zon kan du höra med hotellet om din bil kan få ett undantag.
  • Parkera alltid i ett säkert parkeringsgarage över natten och lämna inga värdefulla saker i bilen.

  Mer information hittar du i vår körning för Italien.

  Parkering

  I Bari rekommenderas parkering i ett garage eller på en övervakad parkering. Det finns gott om p-hus och vissa erbjuder även skyttelbussar till och från olika delar av staden. Lämna aldrig värdefulla saker i bilen när du parkerar. Under natten bör du alltid välja en säker parkering.

  Geografisk information

  Bari ligger i sydöstra Italien precis utmed det Adriatiska havet. Bari ligger precis innan det italienska fastlandet övergår i halvön Salento (dvs klacken på Italien) och provinsen heter Apulien och är den minst bergiga delen av hela Italien. Själva Bari har ca. 320 000 invånare och här råder medelhavsklimat med milda vintrar och varma och torra somrar. Du kan enkelt ta din hyrbil söderut mot badorten Lamezia-Terme till exempel.

  Bari flygplats

  Bari flygplats ligger belägen strax utanför Bari centrum i östra Italien. Flygplatsen tjänar cirka 4 miljoner passagerare om året.

  Bari Airport (BRI)
  Hemsida: www.bari-airport.com
  Telefonnummer: +39 080 580 0358

  Kollektivtrafik

  I Bari kan du ta bussen till olika destinationer i och runt staden. Härifrån går också tåg och färjor och 2008 öppnade ett tunnelbanesystem i Bari. 9 km och 9 stationer har man byggt och mer planeras.

  Tåg: Från Bari går ett nät av tåglinjer och du kan åka till större delen av Italien härifrån. Varje dag ankommer och avgår ca. 300 tåg här. Den gamla och vackra stationen byggdes redan 1864 och ligger på piazza Aldo Moro.

  Bra länkar

  Turistinformation Bari