Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BRINDISI

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Brindisi – Bästa priserna med Auto Europe

  Se till att boka din hyrbil i Brindisi redan idag. Biluthyrning är både populärt och världsomspännande. Nu är det både enkelt och billigt att hyra en bil till semestern eller affärsresan. med Auto Europe som har samarbeten med världsledande aktörer på marknaden garanteras du både hög kvalitet och fantastiska priser. Med knappt 60 års erfarenhet har vi bra koll på vad kunderna efterfrågar.

  Trafik och Parkering

  Italienarna är kända för att köra aggressivt och impulsivt så se till att hela tiden ha uppsikt och koll i trafiken. Runt Brindisi finns anslutande motorväg som kan ta dig hela vägen upp till norra italien och Milano närmare bestämt. Vägnätet är välutvecklat och motorvägarna är generellt väldigt fina.

  • I Italien är det högertrafik.
  • Polisen kan inkassera böter på plats, i händelse av trafikförseelse.
  • Promillegränsen i Italien är 0,8.

  För mer information, klicka här.

  Parkering

  Parkering får endast ske på höger sida av vägen. I sk. blåa zoner kan man parkera med parkeringsskiva i en timme. Placera skivan väl synlig på instrumentbrädan. I Brindisi finns det större parkeringsplatser nere vid kusten där man kan parkera om man vill gå i stan eller hänga på stranden.

  Geografisk information

  Brindisi är en liten italiensk hamnstad i sydöstra Italien. Staden ligger vackert vid det adriatiska havets utmynning i medelhavet och har cirka 85 000 invånare. Regionen är mest känd för sitt mörkröda vin och dess smaksättning med tobak och körsbär. I övrigt kan man njuta av det italienska köket på någon utav de många restaurangerna som staden erbjuder. Är man sugen på att bada går det också bra i det turkosa vattnet som täcker Italiens östra kust. Letar man efter romantik, lugn och gastronomiska upplevelser är det här ett fantastiskt bra alternativ.

  Brindisis flygplats

  Brindisis flygplats är en mindre flygplats med mestadels inrikesflygningar. Några internationella företag flyger också till Brindisi inom Europa. Från flygplatsen kan man ta sig direkt med sin hyrbil eller så tar man buss eller taxi.

  Brindisi Airport (BDS)
  Hemsida: www.brindisiairport.net
  Telefonnummer:+49 (0) 180 - 6 372 4636

  Kollektivtrafik

  I stan tar man sig lättast runt med antingen buss eller sin hyrbil. Man kan även gå eller hyra cyklar.

  Tågstation: Tågen som går från Brindisis centralstation går oftast till andra städer i samma provins. Det är en viktig knutpunkt för både passagerartrafiken och frakttrafiken i dne sydöstra regionen av Italien.

  Bra länkar

  Turistinformation Brindisi