Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I RIMINI

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Rimini - boka och spara

  Med Hyrbil i Rimini kan du köra längs med det vackra Adriatiska havet och stanna till I mysiga byar eller bada på härliga stränder. Om du stannar kvar I Rimini så finns det mycket att se. Gå över den vackra, gamla Tiberiusbron. Rimini är omgiven av en gammal mur och staden bjuder på många romerska fornlämningar. Med en hyrbil i Rimini upplever du mer på din Italienresa!

  Hyr bil billigt i Rimini

  Med biluthyrning i Rimini kan du också passa på att köra upp till Bologna och se dig om I regionerna runt I provinsen. Passa på att stanna till I små byar, ät gott och upplev genuin italiensk atmosfär. Auto Europe hjälper dig med billig biluthyrning på din semester.

  Auto Europe erbjuder billig biluthyrning

  Under sommaren tredubblas befolkningen i Rimini tack vare turister och staden blir full av liv. Rimini är en medeltidsstad med imponerande fästning och domkyrka. Staden har mycket att erbjuda turisten. Flera fina fiskerestauranger och trevlig shopping passar bra att kombinera med stranden. Biluthyrning i Rimini gör också att du spontant kan söka dig till nya stränder. Auto Europe hjälper dig med billig biluthyrning. Auto Europe erbjuder billig biluthyrning Auto Europe förmedlar hyrbilar över hela världen. Vi arbetar med flera välkända biluthyrningsföretag däribland: Europcar, Avis och Alamo. Auto Europe har mer än 50 års erfarenhet av biluthyrning och svarar gärna på dina frågor. Förutom hyrbilar i Europa erbjuder Auto Europe billiga hyrbilar i billiga hyrbilar i USA, Australien och Asien.