Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I SIENA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Siena - boka och spara

  Ta dig runt med hyrbil i Italien och upptäck detta fantastiska semesterland. I den vackra italienska regionen Toscana ligger staden Siena. Runt Siena finns många vackra byar att upptäcka och det lämpar sig allra bäst att ta sig runt i Italien med hyrbil. Toscana är känt som en av Italiens vackraste regioner och världsberömt för sin goda mat. Staden är mysigt liten med knappt 55 000 invånare.

  Hyr bil billigt i Siena

  Från Siena med hyrbil tar du dig på drygt en timme till regionens huvudstad Florens. Efter Spanien hyr Auto Europe ut allra flest bilar i Italien. Du kan hämta upp biluthyrning i downtown Siena. Du kan kostnadsfritt eller mot en avgift ta din hyrbil från en italiensk stad till en annan. Hör dig för vid bokning vad en envägshyra kostar eller om den är helt gratis. Var försiktig i början med hyrbil i Siena. Tempot i trafiken är högre än i Sverige.

  Vi erbjuder biluthyrning i Siena

  Hos Auto Europe kan du boka hyrbilar över hela Italien. Vi har alltid låga priser och du kan vara säker på att du hamnar hos en välrenommerad leverantör. Skulle dina semesterplaner ändras avbokar du din hyrbil hos oss utan kostnad fram till 48 timmar innan upphämtning. Det gör du enklast genom att ringa till oss.