Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I CAGLIARI

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Cagliari till de bästa priserna

  Du kan boka en hyrbil i Cagliari på Sardinien redan idag. Vill man ha frihet och flexibilitet på sin semesterresa eller affärsresa är en hyrbil helt klart rätt. Med en hyrbil styr du över din egen tid och dina egna upplevelser. Njut av friheten att kunna köra var du vill när du vill utan att anpassa dig efter några tidtabeller. Med Auto Europe som besitter över 55 års erfarenhet kan du känna dig trygg. Vi har idag samarbete med några av världens största aktörer på marknaden och kan därför erbjuda våra tjänster i hela 180 länder runt om i världen.

  För att läsa tidigare kunders omdöme och recensioner, vänligen besök vår sida där vi samlat utvärderingar av hyrbil i Cagliari.

  Trafik och Parkering

  I Cagliari är trafiken ganska hektisk när det är rusning. Under högsäsong kan det dessutom bli väldigt trångt och svårframkomligt på vissa ställen där trafiken samlas upp. Det gäller helt enkelt att köra i god tid om man ska passa någon tid samt hålla avstånd till framförvarande bilar.

  • I Italien är det högertrafik.
  • Polisen kan inkassera böter på plats, i händelse av trafikförseelse.
  • Promillegränsen i Italien är 0,8.

  För mer information, klicka här.

  Parkering

  Inne i centrum finns det tre större parkeringsplatser där du ska ska hyra bil i Cagliari kan stå skyddat och bra. Två av parkeringsplatserna är parkeringsgarage som är öppna dygnet runt och ett är utomhus. Det är inte så dyrt att stå här och vi rekommenderar att först försöka hitta en plats här innan man letar efter en plats längs vägen då det är risk för bulor och andra parkeringsskador vid trängre ytor.

  Geografisk information

  Cagliari är en mysig medelstor stad som ligger i södra delen av Sardinien. Staden är den största på ön och är därför också huvudstad för regionen, Sardinien. Njut av typisk italiensk atmosfär med fantastiska sandstränder, kristallklart vatten och gastronomi i världsklass. Cagliari erbjuder även riktigt bra shoppingmöjligheter och gemyt i form av gamla anrika byggnader i centrum. Sätt dig på ett café, njut av cappuccino, ta bilen ner till stranden, njut av värmen och den levande miljön bland alla människor. Ta bilen vidare längs kusten se dig om, utforska, upplev. Sardinien ihop med Cagliari har ofantligt mycket att erbjuda. Vill du upptäcka de andra städerna kan du enkelt ta bilen till Olbia och Alghero, två andra städer som är värda att uppleva under sin resa till Sardinien.

  Cagliaris flygplats

  Cagliaris flygplats är den största på Sardinien med cirka 3,5 miljoner passagerare om året. Flygplatsen är en viktig knutpunkt för ön och dess turism. Frekvensen är varierande beroende på när under året det är. Under högsäsong kommer fler chartrade flygplan och under lågsäsong är det nästan bara reguljärflyg. Från flygplatsen som bara ligger fyra kilometer från stan kan man ta sig med buss till centrum. Man kan även hämta upp sin hyrbil direkt vid ankomst och på så sätt göra det smidigt även vid återlämning när man reser hem eller vidare.

  Cagliari Airport (CAG)
  Hemsida: www.cagliari-airport.com/
  Telefonnummer: +39 070 211211

  Kollektivtrafik

  Vill man ta sig runt kollektivt i Cagliari kan man åka med buss. Bussen star dig runt i hela staden och även lite utanför staden.

  Tågstation: Det finns tåg som avgår från Cagliari och går norrut mot de andra städerna på ön. Det är inte speciellt dyrt att åka med tåg från Cagliari till exempelvis Alghero.

  Hotell i Cagliari

  I Cagliari kan man bo både enkelt och lyxigt. Leta gärna via vår hemsida för att hitta det som passar dig bäst.

  Kan jag hyra husbil i Cagliari ?

  Hyra husbil i Cagliari är möjligt med Auto Europe. Tag er resande till en helt ny nivå och upplev den härliga komforten och rena lyxen som det innebär att resa runt Sardinien med ett hem på hjul. En husbil ger er ökad flexibilitet i ert resande och kommer göra er resa till ett fullspäckat äventyr. Ta vara på er tid och välj en husbil över andra fordon för att få ut det mesta av er resa i Cagliari.

  Bra länkar

  Turistinformation Cagliari