Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ CAGLIARI FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Cagliari flygplats – Hitta din perfekta hyrbil

  Som Sardiniens huvudstad, erbjuder Cagliari både vackra kust-vyer och historiska sevärdheter. Med en hyrbil från Cagliari flygplats får du friheten att utforska staden och ön i sin helhet i din egen takt. Auto Europe samarbetar med både internationella och lokala hyrbilsleverantörer på Cagliari flygplats, vilket ger dig en brett sortiment att välja ifrån till konkurrenskraftiga priser. Besök gärna vår sida där vi samlat utvärderingar av hyrbil i Cagliari skrivna av tidigare Auto Europe kunder för att se vad de har att säga om sin

  Flygplatsinformation

  Cagliari Airport (CAG)
  Officiellt namn:Cagliari Elmas Airport
  Adress: Via dei Trasvolatori, 09030 Elmas Cagliari, Italien
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 6 km från Cagliari.
  Flygbolag på flygplatsen: Air Dolmiti, Alitalia, Bmi regional, British Airways, Condor, Easyjet, Eurowings, KLM, Ryanair, SAS, Volotea, Vueling med flera.

  Terminaler

  Cagliari flygplats har bara en terminalbyggnad men har kapacitet att tjäna 4 miljoner passagerare per år. Markplanet på flygplatsen huserar inrikes- och internationella ankomster samt bagageupphämtning. Avgångar hittas på första våningen. En turistinformation finns tillgänglig på båda våningar för att hjälpa passagerare med eventuella frågor och problem.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  De flesta av hyrbilsleverantörernas diskar befinner sig inne på terminalen, på ankomstområdet. Var noga med att notera vilken leverantör du valt för att hyra bil på Cagliari flygplats. Du hittar informationen på din bokningsvoucher under upphämtning- och avlämningsinformation. Om du ser en disk med namnet Auto Europa/Sicily by Car, gå inte hit förutom om du bokat hyrbil med just den leverantören. Auto Europa är en av många leverantörer som vi samarbetar med och är inte samma företag som Auto Europe. Vi på Auto Europe är hyrbilsförmedlare.

  Företag Öppettider
  Avis 7.30 till 22.30
  Budget 7.30 till 22.30
  Europcar 8.00 till 23.00
  Firefly 8.00 till 23.59
  Goldcar 8.00 till 23.00
  Hertz 8.00 till 23.59
  Locauto 8.00 till 23.00
  Maggiore 8.00 till 23.00
  Thrifty 8.00 till 23.00
  Sixt Mån-lör 8.45 till 21.45
  Sön 9.00 till 13.00 och 14.30 till 20.30

  Flygplatsfaciliteter

  De flesta av flygplatsen faciliteter ligger belägna på första våningen men på bottenplanet hittar du en snack-bar, uttagsautomat och även en glass-affär utanför. Faciliteterna på första våningen inkluderar matställen både före och efter säkerhetskontrollen, en vinbar inkluderad. Du kan ta ut pengar i uttagsautomater, göra inköp som tidskrifter, böcker och traditionella sicilianska hantverk på de flygplatsens butiker på både land och flygsidan. Andra våningen huserar flygplatsen konferens- och business center som också har en restaurang med självbetjäning. Wifi finns tillgängligt i hela terminalen.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Flygplatsen ligger belägen nära Cagliari centrum och kan nås med hyrbil på bara 10 min via SS131dir. Om du vill ta din hyrbil från Cagliari flygplats och utforska mer av norra Sardinien är Sassari en bilresa på två timmar bort via E25. Lite längre ut mot nord-väster kan du även nå Olbia via E25 och SS131dcn på ungefär 3 timmar. För information och trafikregler rekommenderar vi vår körinformation-guide över Italien.

  Centrala Cagliari kan även nås med kollektiva transportmedel för den som inte hyr bil. Det finns två alternativ, tåg eller skyttelbuss. Elmas Aeroporto tågstations öppnades 2013 och ansluter till Cagliari varje 20 min mellan cirka 5.00 - 21-00. Resan tar ungefär 5-7 min och du kan köpa biljetter till resan i biljettautomater och från disken på tågstationen samt online. Tågstationen ligger belägen på bekvämt gångavstånd cirka 5 min från terminalen. Skyttel bussen avgår utanför utgången till ankomstområdet och ansluter till Piazza Matteotti ARST centrala busstation i Cagliari varje 30 min. Resan tar cirka 10 min och du kan köpa biljetter från en biljettautomat inne på ankomsthallen eller till ett högre pris från busschauffören.

  Parkeringstips

  Att hitta gatuparkering inne i Cagliari centrum kan vara svårt då det ofta är ont om platser och du sparar tid och energi om du istället väljer att leta upp parkeringsgarage eller allmänna parkeringar runt om i staden. En ligger till exempel bekvämt belägen brevid tågstationen. Om du mot förmodan skulle hitta en parkeringsplats på gatan, notera att endast ett fåtal av dem är kostnadsfria.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Cagliari


  Mer information om Cagliari flygplats

  Cagliari flygplats
  Via dei Trasvolatori
  Elmas Cagliari, Sardinien, Italien, 09030

  IATA Code: CAG
  ICAO Code: LIEE
  Latitud: 39.251469
  Longitud: 9.054283

  Allmän information: Cagliari Elmas flygplats, är en internationell flygplatsen belägen i närheten av staden Cagliari på ön Sardinien. Flygplatsen hanterar ungefär 4 miljoner passagerare per år och kan lätt nås med hyrbil, tåg och skyttelbuss.