Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  CAGLIARI

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Cagliari med Auto Europe

  Om ni vill förhöja er resa i Sardinien bör ni överväga att hyra husbil i Cagliari med Auto Europe. Med vår förträffliga sökmotor får ni upp snabbt och smidigt presenterat alla de husbilar som är tillgängliga på den plats och de datum som ni önskar resa. Från där kan ni se vilken som passar era krav bäst. Auto Europe har länge och är fortfarande den förmedlare som ger er de bästa priserna på hyrbil på marknaden. Och nu har vi tagit steget till att kunna anordna husbilar till er. Vill ni ha de bästa priserna till en minimal arbetsbörda så är valet enkelt, Auto Europe! Oavsett vart i Italien ni önskar att hyra husbil har vi ett brett urval att välja mellan.

  Att resa runt med husbil i Italien är något som många drömmer, att få kunna vara så nära naturen som möjligt och oavsett vart ni beger er har ni ett hem med er. Med Auto Europe är det enkelt att hitta husbilar på en av de många platser där vi erbjuder upphämtning som härliga Catania på Sicilien eller den antika huvudstaden Rom och många fler platser. Om det är i Cagliari ni önskar en husbil så kommer ni inte att bli besvikna. Cagliari är förmodligen Italiens främsta turistresmål med brett utbud av historiska platser och en mysig sardinisk kultur. Med husbil kommer ni komma närma med lokalbefolkningen och dess underbara natur. Som huvudstad för Sardinien är staden full av aktiviteter för alla smaker, och missa inte dess kulinariska traditioner.

  Campingplatser i och runtom Cagliari

  Ni kommer snabbt att märka när ni har bestämt er för att hyra husbil i Cagliari att det finns gott om campingplatser att välja mellan. Kvalitén på de olika campingarna är hög och ni hittar som oftast alltid en restaurang, mataffär och gratis Wi-Fi på campingarna. Utav alla som finns tillgängliga på Sardinien har vi listat några av våra favoriter att stanna på medans man tar sig runt denna charmiga del av Italien.

  Camping Flumendosa Denna underbara campingplats har på sitt område en bar, gratis Wi-Fi, en utomhuspool och en lekplats för de mindre. Men av de främsta egenskaperna som gör denna camping så unik är att den ligger endast 100 meter från en stor strand. Att ha en strand som man kan traska till gör det till en mycket attraktiv plats. Med en resa på runt 40 minuter från Cagliari kommer ni till denna fina campingplats.
  Villaggio Camping Torre Sallinas Detta är också en camping som ligger i närheten till en vacker strand. Drygt sju mil nordost om Cagliari hittar ni Villaggio Camping Torre Salinas som bör ta drygt en timme med en husbil. Campingen erbjuder en hel del bekvämligheter. Här hittar ni en mataffär, utomhuspool,bar och även en lekplats som man ha massiv av skoj på.
  Camping Pini e Mare Av våra favoriter så ligger denna närmast Cagliari, ni når denna lugna campingplats på runt en halvtimme. Campingen ligger vid skogen och detta ger hela platsen en väldigt lugn atmosfär där man kan koppla av under något av de stora trädens skuggor. Under högsäsong finns mat, dryck och andra nödvändiga livsmedel tillgängligt. Detta är också en camping där husdjur är varmt välkomna och som många andra platser, erbjuds det också gratis Wi-Fi.
  Camping Village le Dune Camping Village le Dune är en lyxig campingplats som är fint belägen i vackra Costa Rei, mindre än en timme från Cagliari. Campingen ligger nära sanddyner och en ljuvlig sandstrand. Önskar ni att hålla er aktiva så hittar ni på campingen en pool, fotbollsplan och tennisbana. Utöver det finns här en bar, mataffär, gratis Wi-Fi och en lekplats fullt med olika aktiviteter för små som stora barn.

  Tillgängliga husbilar i Cagliari

  Auto Europe är den rätta platsen om ni vill hitta den bästa tänkbara husbilen för er till de grymt fina priser i solsäkra Sardinen. Med de leverantörer vi samarbetar med kommer ni få väl underhållna och moderna husbilar. Gå in på vår sökmotor genom att trycka på “boka här” och ni får snabbt upp vilka modeller som är tillgängliga för uthyrning på de önskade datumen. Om ni har frågor är ni alltid varmt välkomna att ringa till oss. Våra experter vet allt och lite till om husbilar och är alltid villiga att hjälpa till och svara på era frågor. Med oss kommer ni på ett löjligt enkelt sätt få tillgång till ett allt mer populärt sätt att semestra på.

  Group A husbil Group B husbil

  Group A

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass B
  Längd: 6.5 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group B

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.7 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Group C husbil Group D husbil

  Group C

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.2 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group D

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Mer information om Cagliari

  Cagliari är huvudstad i Sardinien och som den största staden är det också ön kulturella och ekonomiska centrum. I Cagliari kan ni se spår från alla de olika härskarna som har styrt över staden genom historiens gång. Staden är väl värd er tid innan ni beger er ut för ert äventyr ute på den frodiga landsbygden. I staden hittar ni spår från förhistoriska tider till dagtid. I de äldre delarna av städen ser man de olika spåren i form av olika typer av byggnader som lämnats av dess forna härskare.

  Sardinien är Medelhavets näst största ö och dess kustlinje är kantad av höga klippor och ön är fylld av stora slätter med ett varierande landskap. På denna ön kan ni uppleva allt med er husbil, ni kan ta er från berg till fina skogar till öppen mark och avsluta dagen med att slappa på en härlig strand, allt inom bekvämt köravstånd. Med tanke på öns läge i medelhavet så är klimatet en dröm för oss svenskar och många andra semesterfirare. Dess varma somrar och milda vintrar gör det till en topp destination året runt. Tag er runt på bästa sätt med en husbil från Auto Europe och påbörja ert äventyr i Italien.