Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  ITALIEN

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil billigt i Italien

  Om du vill passa på att se så mycket som möjligt av det vackra och frodiga landet Italien under din resa, vad passar då inte bätrre än ditt eget "hem på hjul" - en husbil. Auto Europe samarbetar med olika uthyrare i de olika städerna för att kunna erbjuda dig som kund den bästa husbilsuthyrningen i Italien. Med husbilar för både små och stora sällskap är du snart på väg på en underbar tur Italien runt, efter att du bokat husbil online med Auto Europe.

  Resa i Italien

  Italien är den perfekta destinationen för en semester med husbil. Varje region har sin egen charm och kan visa upp mängder av sevärdheter. Om du påbörjar din resa i norr kan du köra upp och ner längs med de svindlande vägarna i de italienska alperna eller i Dolomiterna och hänföras av det magiskt vackra bergslandskapet runt omkring dig. I norra Italien kan du också njuta av de vackra sjöarna: Comosjön, Gardasjön och Maggioresjön. Genom att hyra husbil i Italien kan du besöka dem alla om du så skulle önska. Glöm inte heller att stanna vid Venedig och i de toskanska pärlorna Florens och Pisa.

  Om du kör din husbil lite längre söderut så når du Rom. Den eviga staden bjuder på så många historiska sevärdheter att det vore smärtsamt att nämna dem alla här. De du absolut inte får missa dock inkluderar Colosseum, Forum, Vatikanstaten och Fontana di Trevi. Njut av den unika atmosfären i staden, där du konstant är omsluten av historiens vingslag. Även om det skulle vara så att du vill se en aktiv vulkan så lämnar Italien dig inte besviken. Kör till Neapel och utforska berget Vesuvius och närliggande Pompeii, eller kör hela vägen till Sicilien och vulkanen Etna. Och slutligen, en av höjdpunkterna med din resa till Italien - Amalfikusten med sina mysiga byar och sin vackra utsikt över vattnet.

  De flesta större städer erbjuder husbilsparkeringar i utkanten av staden. Vissa städer har också parkeringar närmre de historiska kvarteren. Vi rekommenderar att du planerar din rutt, i vart fall behövs en grundläggande plan i förväg och du bör ta reda på var närmaste campingplats finns. På de flesta italienska motorvägar betalar man vägtull i de tullbås som finns vid påfarten. Om du ska köra långa sträckor är det bra att räkna in dessa kostnader i din budget. Undvik att köra in i centrum av de historiska delarna. Många av städernas gamla delar är avstängda för trafik eller har mycket smala gator som inte passar en husbil.


  Populära destinationer med husbil i Italien

  Hyra husbil Bologna
  Bologna
  Hyra husbil Milano
  Milano
  Hyra husbil Neapel
  Neapel
  Hyra husbil Palermo
  Palermo
  Hyra husbil Rom
  Rom
  Hyra husbil Venedig
  Venedig

  Andra städer i Italien

  Hyra husbil i CagliariCagliari
  Hyra husbil i CataniaCatania

  Uthyrare

  Vi samarbetar med flera olika uthyrare i Italien, inklusive Motorhomes Italy och McRent. Du kan enkelt skräddarsy din egen semester med vårt stora utbud av husbilar och skapa den resa du alltid drömt om!

  Tillgängliga husbilsmodeller i Italien

  Nedanför kan du se några exempel på husbilsmodeller som vi erbjuder i Italien, på utvalda platser. För att ta reda på vad som finns tillgängligt på din utvalda destination, använd då vår väl utvecklade sökmotor. När du fyllt i dina önskemål om plats och tid får du upp en lista med tillgängliga fordon. Du kan nu välja att få ett icke-bindande prisförslag i PDF-format. Detta prisförslag inkluderar inte bara ditt pris utan även tekniska specifikationer och information om den valda fordonsmodellen.

  Explorer Active S

  Explorer

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.37 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Active S

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.97 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Adria Compact Plus

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Compact Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Klass B
  Längd: 5.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Family Luxury Group D

  Family Luxury

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.28 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group D

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Husbils recension

  Husbils recensionMikael med McRent
  Milano - 12 Juni 2019
  Auto Europe's betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  Leverantörens betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  "En bra upplevelse. Den uppfyllde mina förväntningar. Fortsätt så!."