Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  ROM

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Rom till bra pris

  Auto Europe är sedan 60 år tillbaka en av marknadens mest prestigefulla hyrbilsförmedlare. Hos oss hittar du fantastiska hyrbilar till oslagbara priser och inte minst kan du hitta och boka husbilar till din individuella äventyrsresa enkelt och bekvämt online. När du väljer att hyra husbil i Rom får du inte bara friheten att utforska den fantastiska stadskärnan utan kan helt obundet även uppleva den vackra landsbygden runt Lazio i centrala Italien. Särskilt attraktiv är sträckan längs medelhavets kust med tallskog och fantastik utsikt över det azurblå havet. Med rätt husbil blir din resa genom Bella Italia en ren njutning, såväl klimat som från ett kulinariskt och historiskt perspektiv. Från Rom når du även lätt andra fantastiska resmål som Toscana, vars mjuka kullar och cypressdoftande landskap kan nås på cirka 2 timmar. Kulturstaden Florens, medeltidsstäderna Sienna och San Gimignao bjuder alla på en fantastik semesterupplevelse fyll av kultur, natur och kulinariska läckerheter. Du som har lite extra tid att spendera bör ta dig tiden att resa mot Milano med en avkopplande dag eller två vid Comosjön.

  Campingplatser i och runt Rom

  I och runt Rom hittar du gott om campingplatser som du kan välja att övernatta och koppla av på medan du upptäcker sevärdheter och attraktioner i den italienska huvudstaden. Nedan hittar du ett par förslag som kan hjälpa dig att planera din husbilsresa.

  Flaminio Village Bungalow Park Campingen som är öppen året runt är även familjeägt sedan 1974 och ligger bara ett stenkast från centrala Rom. Här väntar dig en underbar pool med vacker grön kuliss och moderna faciliteter. Här är även husdjur välkomna och du kommer garanterat få en avkopplande upplevelse.
  Camping Tiber Detta komplex ligger strax utanför staden vid floden. Gästvänlig atmosfär där du även kan passa på och njuta av en äkta italiensk pizza, nybakad i stenugn på campingens restaurang. Den gröna anläggningen har även pool, ett litet snabbköp och erbjuder skyttelbuss in till centrum.
  Camper Club Miralago 5-stjärniga camping med fantastik service och gästfrihet. Härifrån kan du lätt besöka Rom men även staden Tivoli som ligger cirka 32 km från Rom. Staden är känd för sina vackra trädgårdar och imponerande fontäner och vattenverk. Du hittar bland annat två världsarvslistade villor, Villa Adriana och Villa d'Este.
  Camping Village Fabulous Den enastående campingen Village Fabulous ligger b3elägen i Casal Palocco och tack vare dess läge man du enkelt nå både centrum, flygplatsen och stränder i Ostia utanför Rom. Du hittar både anslutning med tunnelbana och regelbundna bussar in till stadskärnan. Anläggningen är väl underhållen och erbjuder alla bekvämligheter för avkopplande dagar.
  Camping Internazionale di Castelfusano Om du redan från början vill kombinera kultur och badsemester på din resa är detta den perfekta campingplatsen för dig. Belägen precis vid kusten och omgiven av pinjeträd har du tillgång till havet och bad cirka 3 km från Ostia som är en populär badort utanför Rom. Anläggningen har en restaurang, en vacker pool och ett snabbköp. För barnen är ett besök på nöjesparken Zoomarine som hittas i närheten att rekommendera.

  Tillgängliga husbilar i Rom

  Nedan presenterar vi några av våra husbilsmodeller som kan hyras beroende på vald period i Rom. För 4 personer är modellen Sporty ett bra alternativ. I fordonet finns 2 dubbelsängar tillgängliga, kök, och barnstolar kan monteras. Om du behöver en lyxigare modell för 6 personer passar Family Luxury perfekt. Dessa modeller är inte äldre än 3 år och här finns sovplatser fördelade på 3 stycken dubbelsängar. I badrummet finns en dusch och här finns även kök. Du kan även montera cykelhållare. Perfekt för grupper som är aktiva och vill utforska omgivningarna med cykel. Om du som par är ute och reser är vår modell Compact Standard för er. Sover bekvämt gör ni i fordonets dubbelsäng och även här finns cykelhållare. För 7 personer lämpar sig den 6,9 meter långa modellen C-Klass som har 2 dubbelsängar och 3 stycken enkelsängar.

  Sporty Family Luxury

  Sporty Camper

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.97 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Luxury

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.28 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Explorer Group D

  Explorer Camper

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.37 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group D RV

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Rom

  Det är lätt att förstå varför staden som i film-klassikern Prinsessa på vift, utnämns av huvudpersonen Anja till den vackraste staden i Europa. Här hittar du kulturella skatter som Peterskyrkan, Vatikanen, Colosseum, Fontana di Trevi som Anita Ekberg badade i i kultfilmen La Dolce Vita och många, många fler sevärdheter. För den som är intresserad av kultur och historia är Rom värt att besöka minst en gång i livet. Men den vimlande storstaden är inte bara rik på på kultur och historia men är även hem till viktiga och intressanta organisationer som FN-organisationen FAO (Food and Agriculture Organization), IFAD (Internationella fonden för jordbruksutveckling) och WFP (Världslivsmedelsprogrammet).

  Genom att hyra husbil i Rom eller från en av de många platser som vi erbjuder som Catnia, får du friheten och flexibiliteten att utforska staden och dess omkringliggande område helt efter dina intressen och i din takt. Du slipper böka med hotellbokningar, transport till och från flygplats, sevärdheter och hotell och kan istället koncentrera dig på det som är viktigt, att utforska Roms gömda skatter.