Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  MILANO

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Milano - Auto Europe

  Sedan 60 år tillbaka tillhör Auto Europe de bästa förmedlarna av hyrbilar i världen. Vi har de bästa hyrbilarna till de bästa priserna och kan numera även erbjuda uthyrning av husbilar. Att hyra husbil i Milano med oss är billigare än med något annat företag tack vare vår prisgaranti. Med husbil kan du enkelt och fritt utforska metropolen med 1,6 miljoner invånare i norra Italien eller starta din roadtrip på de italienska vägarna med stopp i Bergamo, Verona, eller kärlekens stad Venedig. Milano är efter Rom landets nästa största stad och är även landets ekonomiska motor. Runt om i världen är staden känd som Italiens modemetropol och kulturinstitutioner, mediemoguler och börsen har alla sitt hem här. Ring oss prata med våra kunniga husbilsagenter och få hjälp med att hitta din perfekta husbil till din Italien-resa.

  Campingplatser i och runt Milano

  I och runt Milano hittar du campingplatser för alla behov. Vi har valt ut par stycken lämpliga alternativt för att underlätta planerandet av din husbilssemester i Italien.

  Camping Village Città di Milano Denna camping ligger nära centrum av Milano som kan nås med hjälp av buss eller tunnelbaneförbindelse, vilket har fördelen att du inte behöver flytta på och parkera om din husbil under din vistelse. En liten djurpark kommer att ge barnen glädje. Nära campingen ligger hästkapplöpningsbanan San Siro och Milanos centralstation.
  Area Sosta New Park Milano Även denna camping har ett optimalt läge i närheten av centrum. Tågstation kan hittas 800 meter bort och det finns en skyttelbuss in till staden för gäster. Ställplatserna har el, du hittar dricksvatten och deponering av avfallsvatten, sanitära anläggningar samt wifi.
  Milano Camper Park Den 4-stjärniga campingen kostar 30 euro per dag inklusive el och har öppet året runt. Campingen ligger belägen i hjärtat av Milano och på kvällen kan du passa på att njuta av omgivningarna på campingens restaurang. Övriga faciliteter inkluderar (förutom dusch, toalett och tvättstuga) snabbköp, wifi, lekplats, picknick och grillplats, bordstennis, basket, fotboll och volleybollplan, skyttelservice på begäran och en bar.
  Camping Gardenia Denna vackra camping med 4 1/2 stjärna ligger belägen cirka 63 km från Milano, vid Comosjön i Domaso. Här kan du njuta av det underbara landskapet och kulinariska läckerheter från det nord-italienska köket med utsikt över vatten och berg. Anläggningen har totalt 91 tomter med elförsörjning och nyrenoverade dusch- och toa-faciliteter.
  Camping ai Colli Fioriti Belägen mellan Luganosjön och Comosjön passar denna camping bra för dig som vill mellanlanda på ett trevlig plats inna du reser vidare på din roadtrip. Familjär och gästvänlig service cirka 70 km från Milano. Det omgivande sjölandskapet i kombination med pool och strand betyder ren avkoppling.

  Tillgängliga husbilar i Milano

  Här hittar du ett urval av husbilsmodeller som finns tillgängliga för uthyrning i Milano. Modellen Active Plus har plats för upp till 4 personer med sovplatser fördelade på 2 dubbelsängar. Fordonet har även kök och möjligheten att montera barnstolar. Modell Group B/ C Klasse erbjuder plats för 6 personer med 2 dubbelsängar och 2 enkelsängar. Här ingår 2100 fria kilometer. För par på resande fot passar Compact Plus perfekt med en dubbelsäng ombord. Cykelhållare kan monteras såväl som barnstol. Om din grupp består av upp till 7 personer är modellen Group D för dig med sovplatser fördelade på 2 dubbel och 3 enkelsängar.

  Active Plus Group B

  Active Plus

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.42 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group B RV

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.7 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Compact Plus Group D

  Compact Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Klass B
  Längd:5.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group D RV

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Milano

  Den livliga staden Milano ligger mellan Alperna och floden Po inbäddat i ett underbart landskap med angränsande sjölandskap i norr med Gardasjön, Comosjön och Luganosjön och Lago Maggiore. Här kan du besöka den lyxiga staden Simione eller den historiska Riva del Garda eller Torbole. Bland de mest berömda sevärdheterna i Milano hittar du den unika Milan katedralen, Duomo di Santa Maria Nascente och Navigli distriktet med sina kanaler som tidigare var väldigt viktiga för staden. Staden har en mycket urban och internationell atmosfär och dess historia har under årens lopp blivit präglad av tyska, franska och österrikiska influenser. För teater- och operaälskare är ett besök på Teatro alla Scala i Milano en upplevelse för livet. Biljetter bör köpas i god tid i förväg.

  Milano är en av de viktigaste modestäderna i hela världen och de största märkena som Armani, Dolce & Gabbana, Gucci och Prada har sina huvudkontor på Via Sant'Andrea eller på Corso Vittorio Emanuele. För den som gillar arkitektur, inredning och design är modehusens showroom och butiker väl värt ett besök som inspirationskälla.

  Att hyra husbil i Milano eller från de många andra platser som erbjuds av Auto Europe som Catnia, garanterat dig en bekväm men även flexibel resa där du kan bestämma takten, schemat och vilka vyer du vill se helt efter dagsform eller väder. När du tröttnat på den livliga storstaden behöver du bara packa in dig och familjen eller vänner i husbilen och bege dig ut på vägen till nästa resmål. Kanske är du sugen på avkopplande lugn och lite bad eller vandring. Då bör resan gå vidare mot Gardasjön med ett mellanstopp i Verona. Hur du än väljer att planera din resa kommer du alltid att känna dig som hemma.


  Husbils recension

  Husbils recensionMikael med McRent
  12 Juni 2019
  Auto Europe's betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  Leverantörens betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  "En bra upplevelse. Den uppfyllde mina förväntningar. Fortsätt så!."