Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  VENEDIG

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Venedig till de bästa priserna

  Auto Europe har sysslat med hyrbilar sedan 1954 och har sedan länge varit den mest förnämliga och billigaste hyrbils leverantören i världen. Nu är det även möjligt att hyra husbil i Venedig med oss till samma förmånliga fördelar som med hyrbil. Med husbilar är vi ännu relativt nya, vi jobbar nära till hands med topp leverantörer i hela världen så vi kan för tillfället erbjuda möjligheten att hyra husbil i 40 olika länder med över 1000 upphämtnings platser. Med oss kommer ni att få hög kvalitativa husbilar så ni kan maxa ert resande till max.

  Venedig är ett unikt italienskt landmärke som tar emot många turister årligen. Upplev en av de mest romantiska platserna i världen med en husbil och gör er resa ännu mer intim. Med hjälp av en husbil kan ni ta er enkelt utanför Venedig och ta del av de mindre kända sevärdheterna i Veneto regionen. Oavsett om ni är ute efter en husbil i Venedig, Rom, Bologna eller andra härliga platser i Italien, så kan ni räkna med att hitta en husbil som passar er med hjälp av Auto Europe till absolut makalöst låga priser. Oavsett om ni är en ny eller veteran husbils förare så är Auto Europe med er hela vägen, ni kan innan, under och efter hyran alltid kontakta oss för hjälp. Våra husbils experter är redo att svara på alla era frågor och hjälpa till där det behövs, ni når dem enkelt på telefon +49 89 4120 7298. Ta steget och res på bästa möjliga sätt som enbart ett hem på hjul kan erbjuda!

  Campingplatser i och runtom Venedig

  Med så mycket att se i Venedig och runt om kring i Italien, kommer ni inte ha några problem att hitta sevärdheter och aktiviteter för er resa. Vi har här nedan samlat en liten lista över några av de campingplatser som vi tycker är helt fantastiska i närheten av Venedig.

  Rialto Camping Endast tio minuter från Venedig centrum hittar ni denna campingplats som har en mycket avslappnad atmosfär och mottar er med vänliga armar. Under sommaren är denna campingplats en mycket uppskattad plats att parkera, mycket tack vare de stora träden som ger er bra med skugga under de heta sommardagarna. På plats hittar ni standard bekvämligheter som man kan förvänta sig av moderna campingplatser som badrum, restauranger, tvättstuga och mataffärer.
  San Nicolo San Nicolo är en oas av bekvämligheter, och trots att den ligger så nära centrum av Venedig erbjuder den total avkoppling. Detta är nämligen den enda campingen som ligger på Lido, bekvämt inklämd mellan havet och den kända lagunen. Här kommer ni somna till ljudet av sövande vågor som slår emot stranden, och kommer vakna upp väl utvilade till det härliga ljudet av syrsor och god havs doft. Detta är en utmärkt camping för en flykt undan det ibland stressiga stadslivet som vissa städer i Italien har.
  Village Camping Marina d Venezia Mellan Venedig och Lido hittar ni denna lyxiga fem stjärniga camping. Njut av lyxig uppsättning av bekvämligheter medans ni är bära till naturen. Här kan ni passa på att skämma bort er med all den lyx som erbjuds och är en bra stop plats med tanke på dess strategiska positioner mellan Venedig och Lido di Jesolo.
  Portofelice Camping Village Portofelice Camping är omgiven av härlig natur och har gott om platser för er husbil. Barn är varmt välkomna här, och campingen erbjuder mysigheter som jacuzzi och vanlig simbassäng om man någonsin skulle bli trött på den mjuka och inbjudande sandstranden.

  Tillgängliga husbilar i Venedig

  Oavsett om ni väljer att hyra husbil i Venedig eller i närliggande städer som Bologna samarbetar vi nära med olika leverantörer för att kunna erbjuda er ett så brett utbud som möjligt, som garanterar att där är rätt sorts modell för just er. Om ni använder vår förträffliga och enormt snabba sökmotor, kommer ni att få en behaglig översikt på de husbilar som finns tillgängliga på den plats och de datum ni önskar att resa på. Här kan ni också få en detaljerad information om varje husbil. Här nedan är endast några få av de många olika husbilarna ni kan hyra genom en av våra leverantörer i Venedig.

  Vi erbjuder många modeller, så ni kommer hitta något för er med Auto Europe. Om ni är ett resande par och vill ha en pålitlig husbil till ett bra pris, och inte bryr er allt för mycket om extra bekvämligheter, då är Compact Plus en husbil för er. Men om ni är en liten grupp och vill ha en flott husbil med extra bekvämligheter till max då finns där Compact Luxury modellen. Medans vi har Group D modellen för stora grupper, här får upp till sju personer plats att sova och kan resa bekvämt.

  Compact Luxury husbil Group B husbil

  Compact Luxury

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass A
  Längd: 6.95 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group B

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.7 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Compact Plus husbil Group D husbil

  Compact Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Klass B
  Längd: 5.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group D

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Mer information om Venedig

  Venedig kommer enkelt hålla er sysselsatta med allt som man kan göra i staden. Med Veneto regionen är så mycket mer än själva Venedig. Upplev regionens gastronomi som håller världsklass, njut av härlig Prosecco och Valpolicella blandningar i Conegliano, upplev den unika konsten och vackra arkitekturen i Padua, Verona och många andra städer i regionen. Venedig är den utmärkta platsen att ha som bas, för att utforska norra Italien. Från här, har ni inom två timmars körtid, möjligheten att kunna ligga och njuta av solen och värmen på de Adriatiska stränderna, eller så kan ni njuta av farfull och adrenalin pumpande skidåkning bland någon av de alpina branterna.

  I denna region kommer ni snabbt att märka att de är fullpackat med otroliga sevärdheter och fullt med historiska monument. Missa inte att besöka Vincenza, som är en stad som ligger mellan Verona, staden som kanske är ännu mer romantisk än Venedig med dess fantastiska omgivning som Shakespears Romeo och Juliet är inspirerad av, och Venedig. Här kan ni koppla av i fina parker och ta del av dess rika historia. Och vill ni njuta av en relativt okänd plats som många turister missar, tag er då till Marostica. En av de roliga sakerna med denna stad är att hela stadstorget är en gigantisk schackbräde. Här finna även ett mycket gammalt slott som har en makalöst vacker utsikt som man kan ta del av.

  Med Auto Europe hittar ni enkelt en husbil, så att ni kan maxa er semester och ta er runt i den bästa bekvämligheten. Upplev den härliga känslan som enbart ett hem på hjul kan erbjuda er. Ta del av lyxen som inget hotell i världen kan erbjuda er, möjligheten att vakna upp till ett varierande landskap som ni själva väljer. Ni hittar snabbt och enkelt lediga husbilar genom Boka nu knappen. Skulle ni ha funderingar eller frågor, tveka då inte, ring till våra prisbelönade experter.