Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  BOLOGNA

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Bologna till de bästa priserna

  Auto Europe är det rätt valet om ni letar efter att hyra husbil i Bologna. Med oss har ni ett stort urval av olika husbils modeller att välja mellan, så att ni enkelt kan hitta just den storleken som ni är ute efter. Vi har sysslat med hyrbilar sedan 1954, och har utökat vår verksamhet till husbilar också. Vi strävar alltid efter att ge er det absolut bästa som går att få, för det är ni värda. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda ett så stort utbud som möjligt till marknadens lägsta priser. Så låga priser att det är löjligt och svårt att tro på. Men med vårt långa samarbete med leverantörer världen runt, från små lokala till stora välkända globala företag så lyckas vi hålla nere priserna så att ni får mer för pengarna. Utöver det, är vi stolta över att kunna erbjuda er vår prisbelönta kundservice. Om ni har funderingar, behöver råd, vill ha hjälp med bokningen så är vi här, redo att hjälpa till. Ni når oss enkelt på +49 89 412 072 98, eller om ni önskar att se vad vi har att erbjuda på de datum ni önskar se, eller ni redan vet vad ni vill ha och önskar göra en bokning, är det bara en enkel knapp tryckning ifrån. Tryck på “Boka nu” och ni får tillgång till vår snabba och tillförlitliga sökmotor som effektivt visar de modeller som är tillgängliga.

  Upplev det magiska Bologna i hjärtat av Italien med sina antika smala gator och idylliska basilikor där man fortfarande kan se spår från antikens alkemister, astrologer och frimurare. Tag er igenom staden och utforska de olika byggnadernas fasader som mycket ofta är fylld av hemlig symbolik. Ta del av en av medeltidens mes ogenomträngliga samhällen och se vad staden har att erbjuda och avtäck dess hemligheter. Bologna har mycket att erbjuda och är ett utmärkt plats att böra utforska mer vad Italien har att erbjuda. Med en husbil tar ni er enkelt till världskända Rom som är full med antika sevärdheter eller varför inte hyra husbil i Catania och ta del av Sicilien, ön där det känns som tiden har stått still.

  Campingplatser i och runtom Bologna

  Bologna är en fantastik plats som ligger i hjärtat av den Adriatiska Rivieran och inte långt alls med en husbil till den italienska Rivieran. Med detta som en start punkt kan ni enkelt och bekvämt ta er mot alla hörn i Italien. Här nedan listar vi några av våra favoritplatser att parkera sin husbil i närheten av Bologna. Tveka inte att ringa våra husbils specialister om där är något ni undrar över, eller om ni vill ha lite tips.

  Riva del Setta Om ni har valt att hyra husbil i Bologna ligger denna camping, som är perfekt för att få lite lugnt och ro, endast 24 kilometer från Bologna. Riva del Setta camping är omgiven av böljande kullar och grön skog. Några av de bekvämligheter som platsen erbjuder inkluderar en swimmingpool, tennisbana, bowling och såklart en restaurang så ni kan njuta av lokala delikatesser.
  Le Querce En charmigare camping än Le Querce är svår att hitta med tanke på dess unika placering nära en ström mitt i en skog, vilket också förklarar varför den räkans som mångas absolut favorit plats att campa på i närheten av Bologna. Här finns det gott om skuggplatser under sommaren och skulle det bli riktigt varmt, så är det möjligt att ta sig ett dopp i campingens utomhusbassäng. Campar ni här kommer ni att vakna upp till en av de härligaste dofter som finns, nybakat bröd, varje morgon. Andra bekvämligheter ni finner här är tillgång till fritt Wi-Fi, restauranger och en snackbar.
  Relax Mellan Florens och Bologna hittar ni denna drömplats där ni kan njuta av de bästa av två världar. Relax utgör en perfekt plats för de resenärer som utforskar Bologna och Toscana distrikten. Här kan ni ena dagen njuta på ett glas vin från någon av de många närliggande vingårdarna medans ni nästa dag kan njuta av de förstummande vackra azuriskt blåa liguriska havet.
  Cittá di Bologna Citá di bologna är en campingplats som rankas mycket högt, mycket på grund av dess närhet till Bologna och sin vackra omgivning samt möjligheten att kunna hyra bungalows. Denna barn och djurvänliga campingplats erbjuder rena omgivningar, med bra tillgång till skugga och en pool. Skulle ni vilja ta er in till Bologna utan att behöver köra, så har campingplatsen regelbundna bussar som förbinder campingplatsen med Bologna.

  Tillgängliga husbilar i Bologna

  När det kommer till att bestämma sig för vilken husbils modell som passar era behov bäst är där en hel del kriterier man bör tänka på. Vad för sorts faciliteter behöver man, som kök, toalett, dusch, spill tank och mera. En annan mycket viktig punkt, är hur många personer ni är som reser och hur gott om utrymme vill ni. Är ni två som reser, så är ett tips Urban Plus modellen ett bra alternativ som kommer med en dubbelsäng och har sittplatser för 4 inne i husbilen, eller om man vill ha den något billigare men mer kompakta modellen för två, Urban. Den kommer också med en dubbelsäng, men har endast två sittplatser och kommer med mindre urval av bekvämligheter. Är ni en liten familj eller grupp av vänner på fyra så är där många alternativ att välja mellan. En av de mest populära modellerna är Urban Luxury som kommer med två dubbelsängar och kommer som standard med kök, toalett, dusch, vatten - och avfalls tank. Och letar ni efter större så finns det modeller med upp till 6 sovplatser. Ta en titt på vårt enorma utbud, som ständigt växer och se vad som är ledigt och vad som passar era behov bäst. Här nedan listar vi de fyra mest populära modellerna i Bologna.

  Urban Plus husbil Urban Luxury husbil

  Urban Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.41 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Urban Luxury

  Sovplatser: 4
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.41 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Familj Standard husbil Family Plus husbil

  Familj Standard

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.35 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Mer information om Bologna

  Med Auto Europe kan ni enkelt ta er runt och skapa livslånga minnet. Med en husbil så blir er semester i Italien ett äventyr fullt med spännande och skojiga stunder. Oavsett om ni reser från Bologna, Neapel, Rom eller från någon av de många andra platser som ni kan hyra husbil från, så är en sak säker, en husbil kommer att göra er mer flexibla i ert resande och ni kommer att resa med stil och komfort som slår alla andra transport sätt. Eller upplev en av de mest romantiska ställena i världen, Venedig, med en husbil för att göra detta ännu mer intimt.

  Bologna är hem till världens längsta sträcka av portikaler ,där handlare brukade sälja sina varor under antiken, numera erbjuder dessa kända portiker som löper längs med gatorna skydd från sol och regn till förbipasserande. När ni är här passa då på att se det som gör staden så unik, dess 666 bågar som börjar från San Lucas och sträcker sig kilometer vis till den sista bågen. Har ni tur medans ni promenerar längs gatorna och njuter av dess härliga arkitektur kan ni hitta en sällsynt plats där ni kan se stadens kanaler, som staden är uppbyggd på.