Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  NEAPEL

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Neapel med Auto Europe

  Att hyra husbil i Neapel är mycket enkelt med hjälp av Auto Europe som har års av erfarenheter inom hyrbils branschen som gör att vi kan erbjuda er det bästa där finns. Med vårt enorma utbud av husbilar kan vi vara säkra på att ni kan hitta en husbil som passa era behov bäst. Med våra starka band till leverantörerna så kan vi erbjuda er mer än ett stort utbud, ni kommer också hitta de finaste priserna! Så tag er resande till en helt ny nivå och upplev friheten som endast en husbil kan erbjuda och tag er runt Italien och se underbara platser som antika Rom,de bästa av två världar i härliga Bologna, charmiga Venedig, vackra Catania och mycket mer som Italien har att erbjuda.

  Neapel är stad full av liv och här hittar ni gott om barer, kaféer och restauranger. Staden har även många vackra palats och slott som är värda er värdefulla tid. Varav den piazzaen som har haft mest inflyttande över stadens historia är Piazza del Plebiscito, ett mycket fint torg med lejon statyer i båda ändarna med unika noterbara statyer i mitten av torget. Och är ni intresserade utav arkitektur så kommer katedralen att vara en plats som ni inte vill missa.

  Oavsett om ni hyr er husbil i Neapel eller på en av de många andra platser i Italien som Auto Europe erbjuder kan ni vara säkra på att ni får moderna och fungerande husbilar som tar er resande till en helt ny nivå. Ni kan enkelt och snabbt via vår sökmotor se vad för sorts husbilar ni kan välja mellan på de datum som ni önskar att resa på. Skulle ni ha frågor eller funderingar, så är vårt team redo att hjälpa till. De vet allt och lite till om husbilar, och kan tipsa vilket som är det bästa valet för er. Ni når dem enkelt genom att ringa på +49 89 4120 7298. Missa inte chansen att skapa minnen för livet!

  Campingplatser i och runtom Neapel

  Där finns gott om campingplatser nära staden, vilket är utmärkt om ni skall hyra husbil i Neapel. Dessa campingplatser är alla moderna och erbjuder gott om bekvämligheter och en ren och fin miljö. Utöver lyxen att kunna vakna upp till fin natur precis utanför dörren, och flexibiliteten att kunna ha olika utsikter varje morgon, så är en husbil ett betydligt mer ekonomiskt alternativ jämfört med hotell inne i Neapel. Även om ni känner för att bara vara i centrala Neapel, så finns där ett par campingplatser inne i själva staden som alternativ istället för att campa utanför. Här nedan listan vi fyra av våra favorit platser att campa på i Neapel.

  Campeggio Vulcano Solfatara Denna enorma campingplats på över 30 000 kvadrat meter ligger i naturparken Solfatara och har öppet året runt. Campingplatsen ligger strax norr om Neapel, runt 10 kilometer och har bra kollektiv anslutningar till staden, om man önskar att bege sig dit en kväll utan att behöva oroa sig för att köra. Vulcano Solfatara campingplats erbjuder en hel del underhållning för besökarna också, så om tillgång till pool, lekplats, ångbad (med naturligt vulkaniskt vatten), fotbollsplan, restaurang, livsmedels butik, bordtennis och bowling. På campingplatsen finner ni också en tvättstuga, toaletter, duschar, fullständig husbils service och möjligheten att koppla upp er till deras Wi-Fi.
  Camping Sant’Antonio Denna familjedrivna campingplats är på över 10 000 kvadratkilometer och inhyser gott om apelsin, oliv, citron och valnötsträd som hjälper till att utstråla lugn och ro som ni enkelt kan få på denna plats. Till ert förfogande hittar ni också en liten livsmedelsbutik, bar, restaurang, kök, toaletter och varm vatten duschar. Skulle ni känna för att ligga på stranden och njuta, är det endast 5 kilometer till närmaste sand strand. Här organiseras också utflykter till lokala sevärdheter samt till Neapels centrum.
  Camping Pompeji Kör ni söderut från Neapel hittar ni efter runt en halvtimmes körning denna campingplats som är en utmärkt plats för de som funderar på att besöka de historiska ruinerna av Pompeji. Här kan ni räkna med att finna gott om vänlig italiensk gästfrihet med enastående god mat att matcha. Utöver det hittar ni de bekvämligheter som man kan förvänta sig av en modern campingplats i Italien, som restaurang, café, duschar, Wi-Fi och tvätt möjligheter. Räkna med att det är mycket folk runt omkring och på camping med tanke på dess närhet till många turistattraktioner.
  Villaggio Spatacus Önskar ni vara ett med naturen? Då är detta campingplatsen för er, för här hittar ni massor av citrus och gröna träd, blomsterbäddar och en underbart medelhavs klimat. Campingen erbjuder en familjedriven restaurang och pizzeria, tillsammans med en tvättstuga, lekplats och fullständig husbils service, som avfallshantering, gaspåfyllning och mycket mera. Detta är även en av få campingplatser som är husdjursvänliga, så här kan ni med lugn och ro ta med ert kära husdjur utan att behöva oroa er.

  Tillgängliga husbilar i Neapel

  Med tanke på vårt enorma utbud att välja mellan, kan det ibland vara en utmaning att välja rätt fordon när man önskar att hyra husbil. Alla våra modeller kommer utrustade med kök, dusch och toalett som standard förutom sport modellen som endast har ett kök. Skulle något vara oklart, eller om ni önskar mer information eller behöver lite hjälp är våra husbils experter redo att hjälpa till. Här nedan listar vi de fyra mest populära modellerna i Neapel, så ni kan få en liten överblick på vad ni kan förvänta er.

  Explorer Motorhome modellen kommer med en dubbelsäng och har gott om komfort och plats för 2 personer. Denna modell är från 2017 och kommer med en manuell växellåda och en stark men bränslesnål dieselmotor. Med en längd på endast 5.37 meter gör att detta är en av de mindre modellerna och passar utmärkt om man är ett par som vill resa, och är väldigt enkel att navigera på det lite smalare vägarna. Dessa listade husbilar här nedan kommer som standard med avfalls och vattentankar. Dessutom om det inte redan finns en värmare, kan detta begäras mot en extra kostnad, likaså cykelställ och barnstolar.

  Den absolut minsta modellen som finns i vårt utbud är Sporty Motorhome och den kommer som sagt endast utrustad med ett kök som komfort. Här finns även två dubbelsängar så upp till 4 personer kan sova i denna husbil. Dessa modellerna är inte äldre än 2015 och är runt 4.9 meter lång och levereras med en manuell växellåda samt en dieselmotor.

  Adria Motorhome är en något längre modell på runt 7.38 meter och kommer utrustad med 1 dubbelsäng och 2 enkel sängar, så 4 personer kan sova i husbilen. Luftkonditionering och värmare kommer som standard och och fordonen är från 2017 till 2019.

  Sedan har vi Group D Motorhome som är bäst för de som letar efter en större husbil. Detta fordon är nästan 7 meter lång och har 2 dubbelsängar och 3 enkelsängar, så 7 personer kan enkelt sova här och har gott om utrymme.

  Explorer husbil Sporty husbil

  Explorer

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.4 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Sporty

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 5 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Adria husbil Group D husbil

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.4 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group D

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Mer information om Neapel

  Neapel har ett medelhavsklimat som ger varma somrar och milda vintrar och ligger mellan två vulkanregioner, med Amalfikusten i söder och de legendariska romerska ruinerna av staden Pompeji i norr. Neapel är endast 3 timmar bort från Italiens huvudstad, Rom. Neapel har dryg en miljon invånare och ligger runt 450 meter över havet och dess närliggande öar kan enkelt nås med färja, vilket är starkt rekommenderat om ni är i området.

  Staden grundades först av grekerna under andra årtusendet f.Kr. Och har varit befolkat sedan dess. Missa inte att besöka några av stadens bästa sevärdheter som Nationella arkeologiska museet eller Teatro di San Cario. Och ni kan även enkelt besöka den antika staden Pompeji med det ökända vulkanen Vesuvius. Om ni önskar att dyka djupare ner i Neapels historia så är besök till Castel dell’Ovo eller Castel Nuovo bra platser som erbjuder mycket information. Vill man ta det lugnt och komma från all stress och flärd så är ett besök till många av stadens fina parker ett måste. Passa även på att köra längs med Amalfikusten för att få några fantastiska vyer.

  Oavsett vart ni väljer att åka så blir det enklare och mer bekvämt med en husbil. Med Auto Europe kommer ni att hitta just den husbilen som passar just era ändamål perfekt. Ta vara på chansen och höj er standard till nästa nivå och upplev friheten som bara en husbil kan erbjuda. Slipp krånglet med hotell och allt vad det innebär. Upplev känslan av att kunna välja vart ni vill bo, och lyxen att kunna vakna upp till en makalös syn som bara några campingplatser kan erbjuda. Gör det bästa av er semester och boka en husbil enkelt med oss!