Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ BRINDISI FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Brindisi flygplats – Boka och spara

  Som de flesta hamnar är Brindisi i Apulien ett viktigt kommersiellt centrum och har varit det sedan urminnes tider. Tittar vi bakåt i historien har staden inte bara användts som hamn utan var även slutet på den gamla vägen som kallades Via Appia, som användes av romerska soldater på väg till Främre Orienten och Grekland. Brindisi såg ett stort antal handlare, soldater och pilgrimer i dessa tider och var även känd som "Porten till öst".

  Moderna Brindisi är knutpunkten till Puglia, ett område utanför den adriatiska kusten, och den första ankomstpunkten för många soldyrkare varje sommar. Hitta din hyrbil på Brindisi flygplats och upplev allt som södra Italien har att erbjuda. Med hyrbil från Auto Europe blir din resa enkelt och bekväm och till förmånligt pris!

  Flygplatsinformation

  Brindisi Airport (BDS)
  Officiellt namn: Brindisi-Salento Airport, tidigare känd som Brindisi Papola Casale Airport. Italienska: Brindisi - Aeroporto del Salento.
  Adress: Contrada Baroncino, 72100 Brindisi. BR, Italien
  Läge: Belägen cirka 5 km från Brindisi centrum.
  Flygbolag på flygplatsen: Flygplatsen tjänas av bland annat Air Berlin, easyJet, Ryanair, Lufthansa, Vueling, Transavia, Air One, Alitalia och många fler.

  Terminaler

  Brindisi flygplats ligger belägen i södra Italien 3 km norr om den vackra hamnstaden Papola Casole, efter vilken flygplatsen tidigare var döpt. Flygplatsen som består av en terminal hanterar de flesta passagerare som reser till Apulien-området. Incheckning sker i terminalens östra del medan ankomster och bagageutlämning sker på flygplatsen västra sida.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Att hyra bil på Brindisi flygplats är enkelt och bekvämt direkt när du klivit av planet. Du hittar våra hyrbilsleverantörers diskar direkt bredvid terminalen på ett kort gångavstånd. Var noga med att kontrollera namnet på din leverantör på din bokningsvoucher innan din resa. Observera att du inte ska bege dig till leverantören Auto Europa - Cars by Sicily om din bokningsvoucher inte anger dem som din leverantör på vouchern.

  Företag Öppettider
  Goldcar 8.00 till 24.00
  Maggiore 8.30 till 23.00
  Sicily by Car 8.00 till 23.00
  Avis 8.00 till 23.00
  Budget 8.00 till 23.00
  Interrent 8.00 till 22.00
  Enterprise 8.00 till 23.00
  Keddy 8.00 till 23.00
  Europcar Mån-lör 8.00 till 23.00
  Sön 9.00 till 23.00
  Locauto 8.30 till 23.00
  Hertz 8.00 till 23.00
  Sixt 8.00 till 21.00
  Firely 8.00 till 23.00
  Dollar 8.00 till 22.00
  Thrifty 8.00 till 23.00
  Winrent 8.00 till 21.00

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen som är relativt liten erbjuder ett litet utbud av mat och dryck samt butiker innan säkerhetskontrollen och ett café och en butik efter. Terminalen erbjuder gratis wifi och du hittar uttagsautomater både innan och efter säkerhetskontrollen.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Med enkelhet tar du dig med hyrbil från Brindisi flygplats in till innerstaden via Via Provincialie S.Vito. Bilfärden tar bara cirka 10 min. Flygplatsen är även en utmärkt plats att börja en roadtrip-resa för att utforska södra Italien och städer såsom Bari, Lamezia Terme eller varför inte Neapel. För den som vill åka kollektivt till eller från flygplatsen finns bussar med flertalet bolag precis utanför terminalen. Även taxi finns att tillgå utanför terminalbyggnaden. Om du vill ha mer information om att köra bil i Italien kan du läsa vår körinformationssida.

  Parkeringstips

  På flygplatsen finns lång-och korttidsparkering tillgänglig. Första 15 min är gratis och det finns 10 handikapplatser tillgängliga. Inne i Brindisi opererar ett antal parkeringsfirmor med parkeringsplatser och parkeringsgarage runt om i staden.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Brindisi