Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ BARI FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Bari flygplats till de bästa priserna

  Belägen på Italiens östkust ligger Bari flygplats som är en populär destination för turister och folk som reser i arbete. En hyrbil från Bari flygplats ger dig snabbt och enkel tillgång att utforska ett av de största ekonomiska centren i Italien. Välj mellan ett stort utbud av fordon från Auto Europe till förmånliga priser och ge dig iväg ut på din resa i Apulien och se städer som Brindisi.

  Klicka här för att läsa utvärderingar av hyrbil i Bari.

  Flygplatsinformation

  Bari flygplats (BRI)
  Officiellt namn: Bari Karol Wojtyła Airport. Italienska: Aeroporto di Bari-Karol Wojtyła.
  Adress: Viale Enzo Ferrari, 70128 Bari, Italien
  Läge: Belägen cirka 8 km utanför Bari centrum.
  Flygbolag på flygplatsen: Flertalet flygbolag tjänar flygplatsen och inkluderar Alitalia, Air Berlin, easyJet, Ryanair och Wizz Air.

  Terminaler

  Flygplatsen består av en terminalbyggnad med ankomster på bottenvåningen och avgångar på botten- och första våningen. En utsiktsplats såväl som några av resefaciliteterna ligger belägna på andra våningen.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Hyrbilsdiskarna ligger belägna på bottenvåningen i ankomsthallens högra del. Ha din voucher, kreditkort och körkort redo för att hyra bil på Bari flygplats. Kontrollera bilen för existerande skador och kontrollera även mängden bränsle. Vid återlämnade av fordon kommer hyrbilen att inspekteras efter nya skador och om bränslemängden överensstämmer med bränslepolicyn.

  Företag Öppettider
  Alamo 8.00 till 23.00
  Europcar 7.30 till 23.30
  Goldcar 8.00 till 23.59
  Hertz 8.00 till 23.59
  Keddy 8.00 till 23.59
  Locauto 8.00 till 23.00
  Sicily by Car 8.00 till 23.00
  Sixt Mån-fre 7.30 till 23.30
  Lör 8.00 till 21.00
  SÖn 8.00 till 23.59

  Flygplatsfaciliteter

  Du hittar butiker och matställen både före och efter säkerhetskontrollen. Du hittar bland annat en vinbar och en restaurang på innan gate-området. Gratis wifi är tillgängligt i hela terminalbyggnaden och du hittar uttagsautomater på ankomstområdet såväl som vid avgångarna. Du hittar även ett valutaväxlingskontor på ankomstområdet.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Flygplatsen ligger belägen 8 km nord-väster om centrala Bari. Det enklaste sättet att ta dig in till centrum är med hyrbil från Bari flygplats. En bilfärd på cirka 20 min när trafiken inte är så tät. Besök vår kör-guide för alla trafikregler. Andra transportmedel inkluderar busslinje 16 som drivs av AMTAB, Tempesta skyttelservice och lokala taxis.

  Parkeringstips

  Du hittar parkeringsfaciliteter framför terminalen. Hyrbilsparkeringen ligger belägen öster om flygplatsen. Inne i centrala Bari finns det så kallade ZTL zoner (zoner med begränsad trafik) som du inte kan köra in i, förutom om ditt hotell ligger inom zonen och hotellets personal anmält din hyrbils registreringsnummer till polisen. Gatuparkering är tillgänglig längsmed blåa och vita linjer. Blåa linjer betyder att gatuparkeringen är avgiftsbelagd medan vita platser är gratis. Det finns även avgiftsbelagda parkeringar i olika delar av staden.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Bari


  Mer information om Bari flygplats

  Bari flygplats
  Viale Enzo Ferrari
  Bari, Italien, 70128

  IATA Code: BRI
  ICAO Code: LIBD
  Latitud: 41.0819
  Longitud: 16.5638

  Allmän information: Bari flygplats ligger belägen cirka 8 km nord-väster om Bari centrum och tjänar staden Bari och östra Italien.