Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL ITALIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Italien

  Upptäck Bella Italia med en billig hyrbil från Auto Europe! Italien behöver ingen lång introduktion. En av de mest populära resemålen drar åt sig turister som en magnet. Du kan köra en tur genom hela landet från Venedig till Palermo med ett av våra grymma hyrbilserjudanden. Gör ett stopp i Rom för att upptäcka unika pärlor som den unika staden har att erbjuda. Kolla igenom våra erbjudanden i vår sökmotor!

  Boka minikategori i Italien

  Hyra minikategoriFör att enkelt navigera i mindre italienska städer och byar kan du behöva en minibil. Auto Europe kan erbjuda många modeller på alla större platser i Italien där urvalet av minibilar är brett. Tänk dig att köra i kurvorna vid Amalfikusten eller tillbringa eftermiddagen genom att besöka toskanska byar i en av våra minibilar i Italien. En ren lycka!
  Populära modeller i minikategorin: Fiat 500, Fiat Panda, Smart for Four, Opel Adam, Lancia Ypsilon, Smart for Two med mera.

  Boka ekonomikategori i Italien

  Hyra ekonomikategoriKör längs de smala gatorna i de historiska italienska städerna i en ekonomibil från Auto Europe! Italienska slingrande gator passar bättre för mindre bilar eftersom de är enklare att manövrera och parkera. Ekonomikategorins bränsleeffektivitet, tillsammans med den låga hyreskostnaden, gör det perfekt för alla resenärer som vill spara pengar. Boka en ekonomibil och navigera Florentinska och romerska gator som en italienare!
  Populära modeller från ekonomikategorin: Fiat Panda, Ford Fiesta, Opel Corsa, Lancia Ypsilon, Citroen C3, Renault Clio, Volkswagen Polo och mycket mer.

  Boka kompaktkategorin i Italien

  Hyra kompaktkategoriAuto Europes kunder som behöver mer förvaringsutrymme för sina resväskor och vill ha mer komfort bör överväga att hyra en kompaktbil i Italien. Jämfört med större bilar är kompakta bilar lite mer bränsleeffektiva och låter dig spara pengar samtidigt som du inte sänker den totala komforten eller bagageutrymmet.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Opel Astra, Fiat 500L, Volkswagen Golf, Fiat 500X, Peugeot 308, Opel Astra Estate, Renault Scenic (5 passagerare), Peugeot 308 Estate och mycket mer.

  Boka mellankategorin i Italien

  Hyra mellankategoriMellankategorin i Italien är ganska populär för små familjer utan barn eller med små barn, liksom för par som tar sig på en längre resa, som inte vill lägga för mycket pengar på transport. Mellanstora bilar, jämfört med ekonomi-eller kompaktbilar, är något större men ändå lämpliga att köra i italienska städer och på landsbygden.
  Populära modeller i mellankategorin: Fiat 500X, Volvo V40, Audi A3, Fiat 500XL, Ford Grand C-Max, Jeep Renegade 4x2, Peugeot 3008, Mercedes GLA med mera.

  Boka standard/fullsizebil i Italien

  Hyra standard/fullsize Fordon i kategorin standard/fullsize i Italien är ett attraktivt val för familjer med barn, eftersom de erbjuder gott om benrum, mycket utrymme för bagage och komfort. Bilarna i den här klassen är billigare än lyxbilar, men de tillåter dig fortfarande att uppleva en lyx på dina resor. En standard/fullsizebil i Italien är mycket uppskattad av våra kunder.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Audi A3, Volvo V60, Opel Vivaro (9 passagerare), Ford Transit (9 passagerare), Volkswagen Passat Estate, Ford Galaxy (7 passagerare) och mycket mer.

  Hyr en lyxbil i Italien

  Hyra lyxbilVill du ta en tur i Italien med stil? Intresserad av ett kustområde på Sicilien eller Cinque Terre i en konvertibel? Italien är ofta synonym för överflöd, om det handlar om mat, stränder, vin eller mode. Skäm bort dig själv och hyr en lyxbil i Italien för minnesvärda upplevelser och en extraordinär semester!
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes C Class, Alfa Romeo Giulia, Opel Cascada Cabrio, Jaguar XE, BMW 520, Audi Q5, Audi A6, BMW Z4, Mini Cooper S Cabrio och andra populära bilar!

  Boka SUV i Italien

  Hyra SUV SUV-modeller i Italien är ett extremt populärt val för grupper av vänner som reser till de italienska Alperna på skidresa. Massor av extra benrum och gott om utrymme tillsammans med känslan av säkerhet erbjuds av ett stort, stabilt fordon och är bland de främsta anledningarna till att våra kunder hyr en SUV i Italien. Dessa bilar är mycket efterfrågade på vintern och på sommaren. Var noga med att boka långt i förväg för att få bästa möjliga pris och undvika att boka i sista minuten då de flesta fordon säljs ut på sommaren.
  Populära SUV-modeller : Fiat 500X, Audi Q5, Volvo XC60, Range Rover Evoque, Audi Q7, Porsche Cayenne S, Mercedes GLS.
  Gör en snabbsökning i Auto Europes bokningsmotor och boka din bil i tre enkla steg. Betala online, skriv ut vouchern och hämta din bil med vouchern, med giltigt kreditkort i huvudförarens namn och körkort. Alternativt, ge våra reservationsexperter ett samtal på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil) och de kan informera dig om alla frågor som gäller din biluthyrning i Italien och hela världen.