Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ TREVISO FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Treviso flygplats – Boka och spara

  Endast 30 km från Venedig, har den charmiga lilla staden Treviso vunnit popularitet för sin flygplats, ett nav till några av Europas lågprisflygbolag. Förutom att det är ett bekvämt läge för flygningar till och från Venedig, har Treviso en mängd attraktioner som dess vackra gamla stan och många vattendrag. Utnyttja billiga flygbiljetter och utforska Italien med en hyrbil från Treviso flygplats. Låt Auto Europe organisera din en kvalitativ hyrbil till överkomligt pris.

  Vill du veta vad tidigare kunder har att säga om sin erfarenhet med Auto Europe? Besök vår sida där vi samlat utvärderingar av hyrbil i Treviso skrivna av tidigare kunder.

  Flygplats information

  Treviso Airport (TSF)
  Officiellt namn: Treviso-Sant'Angelo Airport
  Adress: Via Noalese, 63E, 31100 Treviso TV, Italien
  Läge: Flygplatsen ligger belägen i norra Italien, cirka 30 min Venedig.
  Flygbolag på flygplatsen: Ryanair, Wizz Air och Albawings.

  Terminaler

  Treviso flygplats består av en terminalbyggnad som öppnades 2007. Den är indelad i ett markplan och en första våning. Bottenvåningen huserar ankomster, café och en restaurang samt en VIP-lounge medan den första våningen, förutom ett café och en restaurang, rymmer ett väntrum, incheckningsdiskar, säkerhetskontroller och gater. Gå till en av biluthyrningsdiskarna på bottenvåningen för att plocka upp din hyrbil på Treviso flygplats.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Som nämnts ovan ligger uthyrningsdiskarna belägna på bottenvåningen för dig som ska hyra bil på Treviso flygplats. Tänk på att en av leverantörerna på flygplatsen kallas Auto Europa. Det är en hyrbilsleverantör medan vi är en biluthyrningsförmedlare. Var noga med att kontrollera din voucher innan ditt flyg och informera Auto Europe och leverantören du hyr bil från om ditt plan är försenat någon form av förändring gällande ditt flyg. Du behöver ett giltigt internationellt kreditkort i huvudförarens namn för att plocka upp bilen, oavsett vilken betalningsmetod du använt för att boka bilen online.

  Uthyrare Öppettider
  Avis 8.00 till 22.30
  Keddy 7.30 till 22.30
  Europcar 7.30 till 22.30
  Hertz 7.30 till 22.30
  Goldcar 8.00 till 23.00

  Flygplatsfaciliteter

  Treviso flygplats består av en terminal med flera mat- och shopping alternativ. Observera att butiker och restauranger stänger på natten. Även om antalet butiker och kaféer är ganska begränsad, räcker det gott och väl för en kortare vistelse på flygplatsen. När du gått igenom säkerhetskontrollen kan du dra nytta av taxfree-shopping. Passagerare med nedsatt rörlighet bör låta flygbolaget veta i förväg att de kan behöva hjälp att komma runt flygplatsen.

  Transport/ hur du tar dig till och från flygplatsen

  Även om en hyrbil definitivt är det bekvämaste och enklaste valet för att ta sig från flygplatsen och runt genom norra Italien till städer som Verona, kan du också välja en buss för att ta dig från flygplatsen till Venedig. Bussar är anslutna till Wizzair och Ryanairs tidtabeller. Det finns också en lokal busslinje som förbinder flygplatsen med järnvägsstationen i Treviso. Taxi är också tillgängliga, men är ett dyrare alternativ. För mer information om körning i Italien, klicka här.

  Parkeringstips

  Beläget inom bekvämt räckhåll från terminalen, erbjuder flygplatsen en mängd olika parkeringsalternativ för att lämna bilen. Alla är naturligtvis avgiftsbelagda. Boka en plats på nätet eller på plats och betala med kreditkort eller kontanter.

  När det gäller parkering inne i Venedig, rekommenderar vi dig att lämna bilen antingen vid Piazzale Roma, som är det sista stoppet för fordon i Venedig, på "Terrafirma" eller fastlandet, eller vid parkeringen på Tronchetto, en speciellt utformad konstgjord ö för parkeringsändamål. Med tanke på platsen (historiska stadskärnan ), kan parkering här bli ganska dyrt. De mest prisvärda alternativen är de på fastlandet och i förorterna till Venedig.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Treviso