Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I GÄLLIVARE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Gällivare – Hitta din perfekta hyrbil

  Gällivare ligger i Lappland, i norra Sverige och har ca. 8500 invånare. Gällivare är ett gruvsamhälle och LKABs gruva i Malmberget är mest känd. Staden omges av naturreservatet Dundret som bjuder på många fantastiska naturupplevelser. Besök fjäll och dal, älv och skog. Med en hyrbil i Gällivare tar du dig dit du önskar. Åk österut och över till grannlandet Finland eller fortsätt norrut mot Kiruna och vidare till norra Norge.

  Hyr bil billigt i Gällivare

  Beställer du biluthyrning i Gällivare har du all möjlighet att upptäcka norra Sverige. Om du vill besöka ett grannland tänk då på att meddela oss innan du bokar, eftersom det kan finnas restriktioner. Ta flyget upp till Lappland och hämta hyrbil på Gällivare flygplats, då slipper du sitta och sträckköra och kan njuta av bilutflykter på plats. Vill du ta tåget upp går det även bra att hämta upp din hyrbil i Gällivare centrum.

  Om Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över. Hos oss hämtar du enkelt din hyrbil i Gällivare direkt på flygplatsen eller i centrum. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52.

  Bra länkar

  Turistinformation Gällivare