Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BRA HYRBILSERBJUDANDEN VÄRLDEN ÖVER

  Kör försiktigt under Covid-19-krisen, läs mer här.
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgänglig måndag till lördag
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  AUTO EUROPE HYRBILSERBJUDANDEN & RESETIPS

  *Priserna på hyrbil som visas är per dag, baserade på en veckohyra (7 dagar). Skatter och extra avgifter kan förekomma. Dessa erbjudanden kan komma att ändras eller upphöra utan förvarning.

  Nyttja exklusiva fördelar som medlem

  Du kommer inte bara kunna ta del av en rabatt på upp till 7% varje gång du hyr en bil ute i världen, du kommer också få exklusiva erbjudanden som bara är tillgängliga för våra medlemmar. För att göra livet lite lättare för dig kan du även se alla dina pågående eller redan avslutade hyror 24 timmar om dagen, alla dagar i veckan. För att hjälpa dig spara tid är din information också redan ifylld när du gör en ny bokning. Nyttja alla dessa fördelar och fler genom att bli medlem - registrera dig idag!

  Varför boka med Auto Europe

  Som en av de världsledande hyrbilsförmedlarna har Auto Europe tillgång till bilflottor på över 24.000 hyrbilsstationer runt om i världen.

  Auto Europe har mer än 60 års erfarenhet. Med flera års erfarenhet i hyrbilsindustrin är Auto Europe en pålitlig partner för dina resor. Vi kan enkelt hitta den perfekta bilen till din semester och dina resor. Vårt största fokus är kunden och den höga kvaliteten vi alltid erbjuder. Med vår långa erfarenhet kan vi säkerligen garantera bäst service. Oavsett om du planerar en resa med hyrbil, husbil eller lyxbil kommer vi på Auto Europe hitta det rätta fordonet åt dig. Du kan enkelt och säkert boka här genom vår hemsida.

  De bästa uthyrningsföretagen

  Vi får ofta frågan om hur det är möjligt att erbjuda hyrbilar till oslagbara priser. Tack vare våra långa partnerskap med uthyrningsföretag I hela världen kan Auto Europe erbjuda bra service till låga priser. Vi samarbetar med kända uthyrningsföretag som Europcar, Hertz, Avis, Budget samt manga andra nationella, regional och internationella uthyrningsföretag. Detta nyttiga samarbete garanterar inte bara en stor bilflotta , men även deras tillgänglighet till olika kategorier samt bra priser. Kolla in våra erbjudanden och låt oss hjälpa dig välja den besta biltypen för dina resor. Du kan välja bland vårt stora urval av fordon, från mindre kompakta bilar till sport- och lyxbilar, och robusta husbilar samt fyrhjulsdrivna bilar.

  FAQ – Vanliga frågor och svar om att hyra bil

  Hos Auto Europe, gör vi vårt bästa för att ge våra kunder så mycket information som möjligt, så de alltid kan göra ett bra och smart val. För att hjälpa dig inför din nästa bilhyra, har vi samlat alla viktigaste frågor och svar.

  Vad behöver jag veta om att hyra bil under Corona-krisen?
  Trots rådande situation kan du fortfarande hyra bil via Auto Europe, det kan till och med vara smart att boka din bil nu medan priserna är som lägst! För att ta reda på mer om dina olika alternativ, vänligen läs vårt blogginlägg om hur det är att hyra bil under corona-krisen för att kunna ta ett bra och välinformerat beslut.
                 
  Jag har bokat en bil genom Auto Europe. Vart hittar jag uthyrningsdisken på upphämtningsstationen?
  Auto Europe är inte ett hyrbilsföretag utan en hyrbilsförmedlare och har därför inga egna bilar, uthyrningsdiskar eller stationer på destinationerna. Namnet på den uthyrare vi har anordnat din bilhyra med kommer att vara väl synligt både vid bokning online och på din voucher.

  Hur gammal måste man vara för att hyra en bil?
  För att hyra en bil, måste man i de flesta länder vara minst 21 år (exakt ålder kan variera beroende på bilkategori). Vänligen notera att förare som är yngre än 25 kan behöva betala en extra avgift för unga förare. Detta kommer att vara noterat på din voucher.

  Måste jag ha ett kreditkort för att hyra en bil?
  Ja, även om du betalar din bokning med ett annat kort på vår hemsida, till exempel ett debitkort. Huvudföraren, personen vars namn du specificerat på bokningen, måste presentera ett giltigt kreditkort i sitt namn med tillräcklig täckning för säkerhetspanten på plats. Förbetalda kort och debitkort är inte accepterade, och kontanter är inte heller accepterat.

  Vad är säkerhetspanten/depositionen?
  Den lokala uthyraren kräver en säkerhetspant för fordonet, som kommer blockeras på huvudförarens kreditkort när fordonet hämtas upp. Säkerhetspanten krävs av den lokala uthyraren för att säkra fordonet vid fall av skada eller stöld under hyran.

  Vad betyder återbetalning av självrisk?
  Återbetalning av självrisken är en tjänst som Auto Europe erbjuder, som vid fall av skada tillåter dig som kund att få tillbaka den självrisk som du har betalat lokalt av Auto Europe. Kund betalar skadan direkt till uthyrningsföretaget upp till självriskbeloppet, och därefter kan kund fylla i ett skadeformulär för att få kostnaderna återbetalda av Auto Europe. Denna tjänst kallas för självriskåterbetalning och gäller endast skada på glas, däck och karosseriet.

  Eftersom alla delar av fordonet inte är täckta av baspaketet, erbjuder Auto Europe också Supercover-paketet för dessa delar. Paketet täcker bland annat däck, glas, tak, batteri, förvaltningsavgifter, nyckelförlust etc. Proceduren liknar den vid återbetalning av självrisken: Vid upphämtning av fordonet, lämnar huvudföraren en säkerhetspant med sitt kreditkort. Vid fall av skada på fordonet under hyresperioden, betalar kunden självrisk kostnaderna till uthyrningsföretaget. Därefter kan hyraren fylla i ett återbetalningsformuläret för dessa kostnader till Auto Europe. En detaljerad beskrivning av proceduren för återbetalningen av självrisk och återbetalning av självrisk med Super Cover kan återfinnas i hyresvillkoren. Vänligen kontrollera vilka dokument som krävs för att få en återbetalning.

  Kontakta våra hyrbilsspecialisterVilka dokument måste jag ha med mig vid upphämtning?
  För att hämta upp en hyrbil, måste du ha med den utskrivna Auto Europe vouchern samt körkort, pass eller ID och ett giltigt kreditkort till uthyrningsföretaget. Debitkort eller förbetalda kort är inte accepterade.

  Läs fler frågor och svar om att hyra bil med Auto Europe i Europa idag!

  *Priserna på hyrbil som visas är per dag, baserade på en veckohyra (7 dagar). Skatter och extra avgifter kan förekomma. Dessa erbjudanden kan komma att ändras eller upphöra utan förvarning.