Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT PÅ ISLAND

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil på Island

  Upptäck ett helt nytt sätt att resa på Island. Du kan nu boka din husbil på Island Auto Europes hemsida! Vi har lagt till denna service efter en efterfrågan hos våra kunder och för att hålla hoss uppdaterade med rådande trender inom resebranschen. Njut av ett nytt sätt att vara mobil under din semester och utforska europeas minst befolkade land, där du kan se midnattssolen under sommaren och norrskenet under vintern.

  Resa på Island

  Stillheten man finner på Island är gör att man kan slappna av på ett unikt sätt och ta in den vackra naturen på riktigt. Kliv ombord och påbörja upptäcktsfärden bland gejsrar, varma källor, högland, vattenfall och aktiva vulkaner.

  Islands landmärke, det ikoniskt färgrika berget Landmannalaugar, på södra delen av ön, kan endast besökas under vår och sommaren (fram till september). Vägarna som leder fram till Landmannalaugar är nämligen stängda mellan oktober - maj. Den säkraste vägen är F 208, där man inte behöver korsa någon flod. Om du är sugen på en mer äventyrlig sträcka rekommenderar vi att man bokar in sig på en organiserad rundtur. Vid ankomsten välkomnas du av varma, naturliga källor där du kan bada utan avgift. Ängarna mellan bergen är täckta av grönt gräs, färgsprakande blommor och klara vatten. Öster om Landmannalaugar hittar du europas största nationalpark - Vatnajökull National Park.

  Förbered dig för äventyr och boka din husbil på Island. Åk på valsafari i Reykjavik, ja du läste rätt - i Reykjavik; där finns det organiserade båtturer för valskådning. Klappa och rid på islandshästar, klättra, vandra genom Islands hänförande natur. Men glöm inte att spendera lite tid i Reykjavik, årets europeiska kulturhuvudstad år 2000.


  Populära destinationer med husbil i Island

  Hyra husbil Keflavik
  Keflavik
  Hyra husbil Reykjavik
  Reykjavik

  Uthyrare

  Vi samarbetar med den välkända uthyraren McRent. Företaget erbjuder moderna och säkra fordon som ger dig möjlighet att köra ut på de isländska vägarna, utan några bekymmer.

  Tillgängliga husbilar på Island

  Ta en titt på de tillgängliga husbilskategorirna som finns till uthyrning på Island. Använd vår sökmotor för att påbörja din sökning genom att skriva in passande datum. Du får då upp husbilar som passar dina önskemål. Ladda ner en gratis pdf-fie som sammanställer alla viktiga detaljer kring din hyra. Du får tekniska detaljer, utrustning och pris specificerat.

  Dacia Duster Motor Home 2

  Dacia Duster

  Sovplatser: 2
  Kategori: Tak tält
  Längd: 4.3 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Bensin

  Motor Home 2

  Sovplatser: 2
  Kategori: Klass B
  Längd: 6.58 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Toyota Hilux Luxury

  Toyota Hilux

  Sovplatser: 3
  Kategori: Pop Top
  Längd: 3.10 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Klass B Luxury

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 5.9 - 7.49 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Group X30 Family Plus

  Group X30

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.0 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel