Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  KEFLAVIK

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil Keflavik - hitta din husbil

  Auto Europe har över 60 års erfarenhet med att ge de bästa priserna på hyrbilar. Vi erbjuder även husbilar och lyxika sportbilar till uthyrning. Att hyra husbil i Keflavik med Auto Europe ger dig inte bara möjligheten att fritt upptäcka staden i din egna rytm, men även att upptäcka allt som denna fantastiska ö har att erbjuda. Du kommer att ha full frihet, och kan göra allt du vill. Åk längs den fantastiska kusten, låt dig bländas av klipporna, eller leta upp dalar och kullar på insidan av ön. Med ditt hem på fyra hjul kan du vara så spontan som du vill. Du kan hyra din husbil i några enkla steg via från vår hemsida eller ring +49 89 210 940 74 och prata med en av våra hjälpsamma representanter, som kommer att ta fram den bästa modellen som är tillgänglig för dina behov.

  Campingplatser i och runt Keflavik

  Om din Islandsresa börjar med att hyra husbil i Keflavik, kan du enkelt hitta ett ställe att parkera över natten, nära en flygplats och planera din resa utifrån det. Det finns många möjligheter när man reser genom Island. De följande fem campingplatserna som vi rekommenderar är runt Islands västra kust.

  Grindavik Camping Site Beläget nära Keflavík flygplats. Denna camping är väl underhållen och omfattar alla faciliteter du kan förvänta dig för en bekväm vistelse. Här hittar du en vänlig atmosfär, gemensamma lounger med trevliga terrasser och allt till ett överkomligt pris.
  Borgarnes Camping Site Denna campingplats ligger på västkusten, vilket gör det idealiskt att resa norrut till Reykjavik. Dess läge är perfekt för naturälskare, men har ändå alla nödvändiga faciliteter, som närliggande affärer och restauranger.
  Mosskogar Camping Campingen Mossskogar ligger i ett lugnt område i Mosfellsdalur bara en kort bilresa från Mosfellsbær, ett distrikt i huvudstaden Reykjavik, och är lätt att nå från Keflavik. Härifrån kan du besöka huvudstaden och dra nytta av naturen i Mosfellsbaer-regionen.
  Hofn Camping Omgivet av vacker natur, erbjuder denna lilla fiskeby ett perfekt läge för att slappna av. Här kan du antingen ta dig till en av de lokala restaurangerna eller alternativt, för ett billigare alternativ, erbjuder campingplatsen en självbetjäningsrestaurang. En buss finns också och ger dig möjlighet att utforska området.
  Hlid Camping Beläget nära Myvatn sjön, kommer du att bli imponerad av denna campingplats vackra naturlandskap. De berömda norrskenen är inte en sällsynthet och kan ofta ses av gästerna. Anläggningarna är väl underhållna, funktionella och rena. Vi rekommenderar att du väljer en väg som är skyddad från de starka vindarna, eftersom det ibland kan göra din vistelse något problematisk.

  Tillgängliga husbilar i Keflavik

  Nedan följer några modeller som kan hyras via Auto Europe i Keflavik. 2016 Wrangler Super Camper-modellen har automatväxel. Den har en dubbelsäng för att rymma högst två passagerare. Dessutom är 4x4-funktionen perfekt för off-road körning. Om du reser med en grupp på upp till fem personer, kan Motor Home 5-modellen vara den perfekta husbilen för dig. Det här fordonet har två dubbelsängar, en enkelsäng, en dusch och alla nödvändiga funktioner för att göra din resa så bekväm som möjligt. Barnstolar kan också monteras på begäran. För en grupp på upp till tre personer erbjuder Camper 4x4 Premium-modellen allt du behöver för att få ut det mesta av ditt äventyr. Om du letar efter lite mer lyx, är Camper 4x4 Luxury motorhome svaret. Detta 3,5 ton fordon erbjuder två dubbelsängar, ett kök, dusch och mycket mer....

  Wrangler Super Camper Motor Home 5

  Wrangler Super

  Sovplatser: 2
  Kategori: Sleepervan
  Längd: 4.2 Meter
  Växel: Aut. 4x4
  Drivmedel: Bensin

  Motor Home 5

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 5.86 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Premium 4x4 Luxury 4x4

  Premium 4x4

  Sovplatser: 3
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 5.8 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Luxury 4x4

  Sovplatser: 4
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 6.3 Meter
  Växel: Aut. 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Keflavik

  Att hyra husbil på Island är enkelt. Keflavik är den största staden på halvön Reykjanesskagi och är också en mycket livlig hamnstad med fantastisk utsikt över havet. Här kan du beundra de perfekt bevarade historiska byggnaderna, och den 1900-taliga målade röda husen. En annan konstskatt är fiskarnas monument av konstnären Ásmundur Sveinsson. En till höjdpunkt är också den relativt lilla kyrkan, Keflavíkurkirkja, som byggdes 1912 och sticker ut från omgivningen med sina ljusa levande färger. En extra bonus är att Islands huvudstadsstad, Reykjavik bara är 40 km från Keflavik och lätt nås med husbil.

  Om du bestämt dig för att skaffa husbil i Keflavik, kan du dra nytta av en förtrollad stad som gör att du kan vara nära med naturen. Island i sig är fullt av häpnadsväckande vulkaner, glaciärer, vattenfall, dolda vikar och pittoreska fiskbyar. Du kan också göra lite tid i ditt schema för att besöka ridcenter och se på isländshästar. När natten faller, kommer norrskenet som lockar fotografer och turister från hela världen.

  Ett annat alternativ är att hyra husbil i Reykjavik. På vägarna är hastighetsbegärnsningen 90 km/h och i innerstaden 50 km/h, om inte annat anges. På grund av speciella väderförhållanden rekommenderas att man har halvljusen på.