Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBIL MED GRATIS VINTERDÄCK

  Tillgängligt på utvalda destinationer med utvalda leverantörer
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil med vinterdäck inkluderat!


  Gratis vinterdäck


  Auto Europe erbjuder hyrbil med gratis vinterdäck på flera destinationer i världen. Om du bokar en bil till våra speciella vinterpriser kommer det inte bli någon extra kostnad att betala lokalt eftersom vinterdäcken ingår. När du bokar hyrbil online är våra speciella erbjudanden markerade med 'Vinterdäck inkluderade'. Vi har gjort en sammanfattning på lagar och regler om vinterutrustning i olika länder. Då vinteravgiften inte krävs av alla uthyrare, i länderna som är listade kan du välja våra speciella säsongspaket när du bokar online. Tack var det kommer du inte bara spara tid och pengar, du kommer också vara väl förberedd för en säker resa.

  Här nedan kan du hitta en lista på alla länder med utvalda leverantörer där vinterutrustning är inkluderat i priset:
  Bosnien & HerzegovinaBOSNIEN BULGARIENBULGARIEN ESTLANDESTLAND FinlandFINLAND
  ISLANDISLAND KANADAKANADA LETTLANDLETTLAND LITAUENLITAUEN
  LUXEMBURGLUXEMBURG MONTENEGROMONTENEGRO NORGENORGE POLENPOLEN
  RUMÄNIENRUMÄNIEN SCHWEIZSCHWEIZ SERBIENSERBIEN SLOVAKIENSLOVAKIEN
  SLOVENIENSLOVENIEN SverigeSVERIGE TJECKIENTJECKIEN TYSKLANDTYSKLAND
  UNGERNUNGERN VITRYSSLANDVITRYSSLAND ÖSTERRIKEÖSTERRIKE

  Italien
  Buchbinder
  Även om det inte är med i den allmänna lagen i Italien, är det obligatoriskt med vinterdäck eller snökedjor i vissa regioner från 15:e november till den 15:e april. Vägskyltar indikerar var och när det är obligatoriskt. Till exempel måste fordon som vistas i Aostadalen vara utrustade med vinterdäck eller snökedjor från 15:e oktober till den 15:e april. Genom att boka våra specialerbjudanden för vintern, kan du vara säker på att din hyrbilsupplevelse i Italien känns bra och att bilen är utrustad med snökedjor.
  Östra Europa
  Buchbinder

  I de flesta östeuropeiska länderna erbjuder uthyrare vinterutrustning för att erbjuda en säker resa. Du kan hitta den kompletta listan med länder där uthyrare inte tar någon extra avgift här ovan. De flesta uthyrarna i Bulgarien och Kroatien, där det rekommenderas att utrusta bilen mellan november och april, har denna avgift medräknat i det angivna priset.

  Nordamerika
  Buchbinder
  Om du behöver en hyrbil för vintersemestern i USA behöver du inte oroa dig! Många företag utrustar fordon med heltäckande däck och lägger inte till några kostnader för det. I Kanada erbjuder de flesta uthyrarna vinterdäck för hyrning i Montreal och Quebec. Vi rekommenderar att du kontrollerar villkoren för din hyra innan du bokar för att se uthyrarens policy.
  Balkanområdet
  Buchbinder

  I Makedonien är vinterdäck obligatoriska från november till mars och alla våra uthyrare inkluderar däcken i deras erbjudanden, medan Bulgarien och Montenegro kan ha uthyrare som tar ut en extra kostnad. Kolla in våra säsongserbjudanden och spara!