Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBIL WEEKEND-SPECIAL

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Helgerbjudande för hyrbil

  Helgpriser för hyrbil - Weekend special

  Om du är på utkik efter en weekendhyra eller bara letar efter att ta din semester till nästa nivå genom att hyra en bil, så grattis - du är på rätt ställe! Auto Europe kan med säkerhet erbjuda dig de bästa priserna på marknaden med minimalt krångel.

  Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta tid för en längre semester tillsammans med arbets- eller familjeåtaganden, men det behöver inte innebära att din resefeber aldrig kan släckas. Kortare helg- eller stadsresor har blivit otroligt populära de senaste åren tack vare billiga flygningar och bättre förbindelser mellan städer - faktum är att världen aldrig har varit närmre din dörr! Det finns inget som en kort semester för att få dig att känna dig frisk, energisk och redo att ta itu med dagens vardagsutmaningar. Dagens resenärer upptäcker mer och mer att det är möjligt att ta massor av korta weekendresor under året!

  Om du är en sådan kund som funderar på att ta en weekendresa kan Auto Europe erbjuda dig några av de bästa erbjudandena. Vi har varit i biluthyrningsverksamheten sedan 1954 och har starka band till alla de mest tillförlitliga uthyrarna, vilket innebär att vi kan erbjuda de lägsta priserna på marknaden. Vi älskar att kunna erbjuda våra kunder ett stort utbud av fordon på mer än 24 000 platser över hela världen, samma dag om det behövs, med en utmärkt 48-timmars avbokningsregel. Vår enorma globala flotta är bara några klick bort, där du kan välja vilken typ av fordon som passar bäst för dina behov, oavsett om det är ekonomi, mellanstor eller cabriolet. Att boka med Auto Europe sparar tid och pengar på din biluthyrning, vilket ger dig mer tid att planera och njuta av resten av din semester. Besök vår hemsida och inom några sekunder kan du bläddra i våra biluthyrningserbjudanden i över 180 länder. Vår bokningsmotor är lätt att använda och garanterar en säker och snabb online-bokning. Du kan också spara extra mycket med våra speciella kampanjer för helghyror! Om du väljer att utnyttja dessa kommer du att spara dig ännu mer än på vardagar.

  Se några exempel för helgerbjudande från 25 NOVEMBER till 28 NOVEMBER , 2022
  LEVERANTÖR DESTINATION PRIS (MINI KATEGORIN)
  Sixt Nice Från 2071 SEK*
  Budget Alicante Från 1093 SEK*
  Alamo Lisbon Från 1069 SEK*
  Thrifty Berlin Från 1094 SEK*
  National London Från 2125 SEK*

  *Vänligen notera: Weekend-priserna är endast giltiga vid hyra mellan fredag - måndag. Fordonet måste återlämnas senast måndag klockan 10:00. Weekendpriserna hittas vid sökning online på vår hemsida. Priserna är endast exempel och kan komma att ändras utan föregående meddelande. Vi förbehåller oss rätten att ändra samtliga erbjudanden.

  WEEKENDHYRA

  Vanligtvis är tillgängligheten av biluthyrning beroende av en kombination av faktorer, till exempel bokning under hög- och lågsäsong, eller hur populär din destination är. Men om du väljer att boka via Auto Europe kan du vara säker på att oavsett vilken tid på året eller hur upptagen staden, hittar vi en bil åt dig tack vare våra internationella och lokala leverantörer på platser världen över. Det innebär att våra kunder helt enkelt kan fokusera på att välja den hyrbil som bäst passar deras behov, utan att oroa sig över ett begränsat utbud av fordon.

  Våra mest populära fordon tenderar att vara samma bilar som de flesta av oss kör hemma. År in, år ut, återvänder våra kunder till Auto Europe och väljer kompakta, mini, mellanklass och fullsize fordon för att förbättra sina weekendresor och road trips. Antalet personer som reser och deras sammanlagda budget har stort inflytande över vilka bilar våra kunder tenderar att välja, men bilar i mini- och ekonomikategorierna är ofta mycket populära. Större grupper väljer vanligtvis att hyra en fullsize-bil eller en van, för att få plats med varje person och deras bagage. Andra faktorer som vanligtvis påverkar tillgången på våra flottor är:

  • Val av destination: Populär stad kontra mindre besökt stad på landsbygden.
  • Val av datum: Hög eller låg-säsong.
  Hyrbil under mellansäsongen
  Hyrbil under mellansäsongen
  Mellansäsongen pågår flera veckor före och efter högsäsong, och det varierar även beroende på land och stad. Under denna tid brukar vädret fortfarande vara på topp och ni kan göra fina besparingar och resa på en mindre budget. Med minskat tryck från turister under mellansäsongen minskar även efterfrågan på hyrbil och det blir lättare och billigare att hyra bil.
  Hyrbil under lågsäsong
  Hyrbil under lågsäsong

  Denna period med låg turistaktivitet påverkar många lokala företag på populära turistdestinationer. En hel del platser är tvugna att stänga efter högsäsongen, medan andra reducera sina öppettider. Beroende på vart i världen så kan även vädret förvärras eller bli betydligt mildare. Vad som är viktigaste för hyrbilar är att efterfrågan är som lägst och utbudet av tillgängliga hyrbilar är stort och priserna är lägsta möjliga.