Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I KARLSRUHE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Karlsruhe till de bästa priserna

  Karlsruhe ligger i västra Tyskland, endast någon mil från den franska gränsen. Om du hyr bil i Karlsruhe kan du därför också passa på att upptäcka östra Frankrike eller varför inte bege dig på en roadtrip längs med tyska vinvägen. Karlsruhes stadsbild domineras av det vackra 1700-tals slottet. Härifrån strålar, likt solens strålar, de olika alléerna ut mot den övriga staden. Strosa runt i Karlsruhe, gå till Marktplatz och se pyramiden mitt på torget. Ta dig till Oststadt och besök renässansslottet Gottesaue. Hyr bil i Karlsruhe och upptäck staden och dess omgivningar!

  Hyr bil billigt i Karlsruhe

  Tyskland är enkelt att upptäcka med bil. Vägnätet är väl utbyggt och håller mycket god kvalitet. På de tyska motorvägarna är det fri fart om ingen hastighetsbegränsning anges. Kör inte för långsamt på Autobahn, det stör både andra bilister och kan orsaka olyckor. Kom ihåg att det är förbjudet att prata i mobiltelefon när du kör, annat än om du använder handsfree. Biluhyrning i Karlsruhe ger dig alla möjligheter att se mer av Tyskland. Eller varför inte åka över till Frankrike. De flesta biluthyrare tillåter att du tar hyrbilen till andra västeuropeiska länder.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis, Europcar och Budget. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil i Karlsruhe direkt på flygplatsen eller i centrum. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation Karlsruhe