Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BONN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Bonn – Garanterat bästa pris

  Bonn ligger i Nordrhen-Västfalen, i västra Tyskland. Bonn, som är en av Tysklands äldsta städer, ligger ca. 4 mil söder om Köln och endast ca. 16 mil från gränsen till Frankrike. Genom Bonn flyter floden Rhen och om du uppskattar naturen så blir du garanterat nöjd. Annars domineras staden mycket av Beethoven. Här finns Beethovenhuset med världens största samling av Beethovenföremål. Vill du besöka ett slott, passa då på att se det vackra Poppelsdorfslottet. Hyr bil i Bonn och se dig omkring! Det finns mycket att upptäcka i och runt Bonn.

  Hyr bil billigt i Bonn

  Tyskland är enkelt att upptäcka med bil. Vägnätet är väl utbyggt och håller mycket god kvalitet. På de tyska motorvägarna är det fri fart om ingen hastighetsbegränsning anges. Kör inte för långsamt på Autobahn, det stör både andra bilister och kan orsaka olyckor. Kom ihåg att det är förbjudet att prata i mobiltelefon när du kör, annat än om du använder handsfree. Biluhyrning i Bonn ger dig alla möjligheter att se mer av Tyskland. Eller varför inte åka över till Frankrike. De flesta biluthyrare tillåter att du tar hyrbilen till andra västeuropeiska länder.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis, Europcar och Budget. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil i Bonn direkt på flygplatsen eller i centrum. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Nyttiga länkar

  Turistinformation Bonn