Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I ZAKYNTHOS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Zakynthos - garanterat bästa pris

  Med en hyrbil på Zakynthos är du fri att på egen hand upptäcka Kreta och Grekland. Zakynthos är en jonisk ö som tillhör Grekland. Denna ö är en typisk charterö som mest besöks av brittiska och skandinaviska turister. Ön är frodig och vacker och har många vackra stränder längs med öst- och sydkusten. Den utrotningshotade sköldpaddan Caretta-caretta är en av öns sevärdheter, tyvärr både på gott och ont, eftersom exploateringen av ön hotar den och eftersom man helst bör lämna dem ifred. Hyr bil på Zakynthos och besök mysiga och pittoreska bergsbyar eller leta upp din egen strand, utan turister.

  Zakynthos med biluthyrning

  Att köra bil i Grekland och särskilt hyrbil på Zakynthos kan för en person som är van vid Sveriges trafiktempo och struktur kännas stressigt. Det kan ta några dagar att vänja sig. Det är rekommenderat att ta det lungt i början och att undvika att köra under rusningstrafik. För att hyra bil på Zakynthos krävs att du haft körkort i minst 3 år samt att du är över 21 år.

  Hyr bil billigt på Zakynthos

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil på Zakynthos direkt på Chania flygplats eller på ett citykontor på Zakynthos.

  Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer:+46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Bra länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Zakynthos Airport