Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ KRETA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Kreta - Boka och spara

  Du kan förboka en hyrbil på Kreta redan nu. Vad lämpar sig bättre än att åka runt på den bildsköna ön Kreta i hyrbil? Auto Europe har hyrbilar i många storlekar och modeller och du hittar garanterat en hyrbil som passar just dig, även på andra platser som Aten, Preveza och andra platser i Grekland. Auto Europe står för biluthyrning när det fungerar som allra bäst. Upplev den mytomspunna ön Kreta i en av våra hyrbilar!

  Låt oss på Auto Europe göra det bästa av din semester. Boka en bra och billig hyrbil på Kreta idag och du kommer garanterat inte att bli besviken. Glöm busstidtabeller och andra onödiga tider att passa och åk i din egen hyrbil. Välj en av våra hyrbilar och njut till fullo av din semester på Kreta!

  Utforska Kreta med biluthyrning

  Kreta har allt från vackra omgivningar, stränder, snöbeklädda bergstoppar till storstäder och medeltidsslott. Boka hyrbil med Auto Europe och du kan fritt köra mellan allt det som finns att se på denna underbara ö. Kreta är Greklands största ö och människorna som bor här är speciella och kallar sig själv för kretensare. Du kommer inte att bli besviken, hyr en av våra billiga hyrbilar på Kreta idag!

  Vi har biluthyrning direkt från flygplatsen på Kreta. Åk till öns största stad Heraklion med en hyrbil, där du kan strosa omkring i gamla stan eller beundra den imponerande hamnen. Missa för all del inte Knossos, den mest besökta sevärdheten på Kreta. Fortfarande vet man inte om Knossos var ett kungapalats eller en helig plats. Från byarna i Amaridalen har du en hisnande utsikt från berget Psiloritis och just hit är det extra bekvämt att ta sig med hyrbil.Det är även möjligt med Auto Europe att hyra bil på Santorini, Greklands vackraste ö med förstummande vackra solnedgångar.

  Hyrbilar på Kreta

  Kör mellan fikon- och olivträd på den underbara ön Kreta. I hyrbilar upplever man största möjliga frihet och kan själv bestämma när och vart man vill åka. Boka en av våra billiga hyrbilar i Grekland online eller per telefon.

  Du kommer inte att bli besviken när du kör i en av våra hyrbilar - friheten man har i en hyrbil är inte överskattad! Det blir allt mer populärt att semestra i hyrbil och det förvånar inte oss på Auto Europe. Det är enkelt och smidigt att boka en av våra hyrbilar på Kreta. Biluthyrning går lätt att boka på vår hemsida. Behöver du hjälp ringer du+46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil) och får snabb och effektivt assistans med Auto Europe.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Heraklion International Airport