Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I KAVALA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Kavala - Hitta din perfekta hyrbil

  Hämta upp din hyrbil i Kavala, som ligger i östra Grekland. Kavala är en trevlig grekisk hamnstad med antik historia. Tidigare under historien hette staden Neopolis. Från denna tid kan man idag se ruinerna efter en ottomansk akvedukt. Med en billig och bra hyrbil i Kavala kan du lätt ta dig runt. Kör längs med den vackra kusten, ca. 10 mil västerut ligger storstaden Thessaloniki. Hyr bil i Kavala och upplev mer av Grekland på din semester!

  Kavala med biluthyrning

  Med biluthyrning i Kavala är du fri att på egen hand upptäcka Grekland. Att köra bil i Grekland och särskilt hyrbil i Kavala kan för en person som är van vid Sveriges trafiktempo och struktur kännas stressigt. Det kan ta några dagar att vänja sig. Det är rekommenderat att ta det lungt i början och att undvika att köra under rusningstrafik. För att hyra bil i Kavala krävs att du haft körkort i minst 3 år samt att du är över 21 år.

  Hyr bil billigt i Kavala

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis och Europcar. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil i Kavala direkt på flygplatsen eller på ett citykontor.

  Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida