Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I RETHYMNON

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Rethymnon med Auto Europe

  Besök med en hyrbil i Rethymnon det antika palatset i Knossos. Rethymnon ligger på den grekiska ön Kreta mitt emellan turistorterna ön Chania och Heraklion. Rethymnon är en mycket känd turistort och påminner mycket om grannstaden Chania. Här finns en venetiansk hamn, smala gränder och gammal bebyggelse. Sist men inte minst måste ju stadens 2 mil långa sandstrand nämnas. Hyr en billig och bra hyrbil och ta dig utanför staden till stränder du kan ha för dig själv. Hyr bil i Rethymnon och Heraklion eller njut av underbar vit strand vid paradisstranden Elafonissi på öns västra spets.

  Rethymnon med biluthyrning

  Med biluthyrning i Rethymnon är du fri att på egen hand upptäcka Kreta och Grekland. Att köra bil i Grekland och särskilt hyrbil i Rethymnon kan för en person som är van vid Sveriges trafiktempo och struktur kännas stressigt. Det kan ta några dagar att vänja sig. Det är rekommenderat att ta det lungt i början och att undvika att köra under rusningstrafik. För att hyra bil i Rethymnon krävs att du haft körkort i minst 3 år samt att du är över 21 år.

  Hyr bil billigt i Rethymnon

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Hertz och Avis. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil i Rethymnon direkt på Chania flygplats eller på ett citykontor i Rethymnon.

  Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).