Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL GREKLAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Grekland

  Upplev ditt eget grekiska äventyr på en minnesvärd semester i en av de bästa sommardestinationerna i Europa. Oavsett om du planerar att besöka filosofins stad Aten, Peloponnes oförstörda stränder eller en av de många öarna i Grekland,kan Auto Europe följa med dig på din resa. Våra erbjudanden är oslagbara eftersom vi inte bara kan erbjuda dig låga priser, utan även biluthyrning i över 180 länder runt om i världen, samt gratis avbokning upp till 48 timmar före upphämtning.

  Boka minikategori i Grekland

  Hyra minikategoriVälj minikategorin för en kort rundtur på någon av de grekiska öarna. Bilarna från den här kategorin är inte bara superlätta att navigera i kurviga vägar, men också ekonomiska i bränsleförbrukning och är oftast det billigaste att hyra. Minibilar är idealiska för en resa i par men är inte lämpliga för fler än fyra personer. Idealiskt kan det få plats för två personer med bagage. Välj en minibil om du reser till Grekland på en budget.
  Populära modeller i minikategorin: Peugeot 107, Volkswagen Up, Kia Picanto, Hyundai Atos, Chevrolet Spark, Citroen C1, Toyota Aygo och många fler modeller.

  Boka ekonomikategori i Grekland

  Hyra ekonomikategoriBilarna från ekonomikateogrin kan vara rätt för dig om du inte vill sakna komfort utan att spendera massa pengar. Med lite mer utrymme än en minibil är ekonomibilar bra för högst fyra passagerare med lite bagage, på korta resor i grekiska städer som Aten eller Thessaloniki.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Nissan Micra, Hyundai i20, Volkswagen Polo, Fiat Punto, Volkswagen Polo Hatchback, Ford Fiesta är några av ekonomimodellerna i Grekland.

  Boka kompaktkategorin i Grekland

  Hyra kompaktkategoriEn kategori högre än ekonomin som kallas för kompaktkategorin har bilar som är rymligare och kan ta upp till fem passagerare. De flesta av bilarna som erbjuds inkluderar obegränsade kilometer så att du inte behöver oroa dig när du kör runt i Grekland. Om du ska på roadtrip från Thessaloniki till Chalkidiki borde du försäkra dig om att du har en stabil och bekväm bil. Auto Europe arbetar med de mest kända biluthyrningsleverantörerna i Grekland för att erbjuda dig de bästa erbjudandena.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Opel Astra, Ford Focus,Nissan Note, Suzuki Jimny 4x4, Seat Leon, Toyota Corolla...Dessutom hittar du ännu fler bra kompakta hyrmodeller i Grekland på vår bokningsmotor.

  Boka mellankategorin i Grekland

  Hyra mellankategoriDe mellanstora bilarna från denna kategori är ett utmärkt val för mindre familjer med upp till två barn. Med tillräckligt med plats för fyra eller till och med fem passagerare och ett stort bagageutrymme är mellankategorin mycket populär för familjesemestrar och resor med vänner som föredrar extra benrum.
  Populära modeller i mellankategorin: Fiat Tipo, BMW 116, BMW 1, Toyota Corolla, Toyota Avensis, Audi A3, Opel Zafira, Suzuki Grand Vitara med mera.

  Boka standard/fullsizebil i Grekland

  Hyra standard/fullsizeDen här biluthyrningskategorin bäst lämpad för familjer med barn som behöver mycket utrymme under resan. Med mer bagageutrymme har standard/fullsizekategorin bra bilar och snygg design och erbjuder modeller med ännu mer komfort och en lätt känsla av lyx. Du kan välja mellan olika modeller beroende på antal passagerare och dina övergripande behov.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: BMW 3 Series, Volkswagen Transporter (upp till 9 passagerare), Fiat Doblo, Opel Vivaro, Nissan Evalia (upp till 7 passagerare), Volkswagen Passat Diesel och liknande modeller.

  Hyr en lyxbil i Grekland

  Hyra lyxbilDet bästa med lyxbilar är komforten, designen och en unik upplevelse att köra en konvertibel bil längs Kretas eller Santorinias kust. Boka en sport-eller lyxbil som passar för en kunglighet. Gör din resa unik och minnesvärd med Auto Europe.
  Populära lyxbilsmodeller: Mini Cooper Cabrio, Mercedes C Class Convertible, Mercedes E200, BMW X3, Audi Q5, Volvo XC90, Mercedes ML 320 med mera.

  Boka SUV i Grekland

  Hyra SUVEtt SUV-fordon är en garanti för stabilitet på vägen, utmärkt design och massor av komfort som funkar bra för hela familjen. De SUV-bilarna som erbjuds kan ta upp till sju passagerare beroende på den exakta modellen och brukar komma med ett obegränsat antal kilometer. Hyr en bekväm SUV och unna hela familjen med en fantastisk reseupplevelse i Grekland.
  Populära SUV-modeller:Suzuki Jimny, Suzuki Grand Vitara, Skoda Yeti, Nissan Qashqai, Suzuki SX4, Volkswagen Tiguan, Jeep Renegade med mera.

  Boka Van/Minibuss i Grekland

  Hyra Van/MinibussGrupper eller större familjer kommer att dra nytta av en van/minibuss i Grekland. Denna typ av biluthyrning är idealisk för flera passagerare och kommer att hjälpa alla spara gott om pengar på taxi och kollektivtrafik. Spara pengarna till något annat och njut av att resa tillsammans i en hyra i Grekland.
  Populära van/minibuss-modeller: Fiat Scudo, Volkswagen Transporter, Opel Vivaro, Nissan Evalia, Fiat Doblo, Mercedes Vito med mera.
  Ordna upp dina grekiska semesterarrangemang med biluthyrning från Auto Europe. Boka en bil enkelt på vår hemsida - fyll i formuläret på bokningsmotorn och följ bara de tre stegen för enkel bokning. Du kan också ringa vårt team på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil). De är här för dig sju dagar i veckan!