Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL SCHWEIZ

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Schweiz

  Med en prisvärd biluthyrning i Schweiz kommer du att kunna uppleva de magnifika schweiziska Alperna när som helst på året. Vi är stolta över våra långsiktiga partnerskap med leverantörer, inte bara i Schweiz utan även i Tyskland, Österrike och andra grannländer. Bläddra i vår flotta och boka din bil online med sökmotorn på vår hemsida.

  Boka minikategori i Schweiz

  Hyra minikategoriLåt din resa starta med en minibil i Schweiz. Lämplig för två personer med två handbagage, eller högst fyra passagerare utan bagage. Minikategorin är utmärkt för korta resor i städer som Genève eller Zürich. Sådana bilar är lättare att parkera i upptagen stadsområden. Välj en minibil om du är på en budget, reser ensam eller som ett par, och inte behöver resa på stora avstånd.
  Populära modeller i minikategorin: Fiat 500, Ford Fiesta, Skoda Citigo, Volkswagen Up samt fler.

  Boka ekonomikategori i Schweiz

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilarna i Schweiz är ett populärt val tack vare bränsleeffektivitet. Mindre i storlek och ganska flexibla, är dessa bilar lätta att manövrera och utmärkta för kortare utflykter. Boka en 2-dörr eller 4-dörrsmodell och res runt Schweiz smidigt i vilken takt du vill. Besök Zürich med en ekonomibil från Auto Europe.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Volkswagen Polo, Seat Ibiza, Audi A1, Opel Corsa och liknande.

  Boka kompaktkategorin i Schweiz

  Hyra kompaktkategoriEtt av de bästa sätten att komma runt Schweiz finns är genom en bil från kompaktkategorin. Alla sevärdheter och turistmål ligger inom räckhåll med våra rymliga, men bränsleeffektiva bilar från kompaktkategorin. Ta en extra passagerare, eftersom kompakta bilar rymmer upp till fem personer med två stora och en liten bit bagage.
  Populära modeller i kompaktkategorin: Volkswagen Golf, Ford Focus, Skoda Rapid, Audi A1, Peugeot 308, Opel Astra, Opel Astra Estate, Alfa Romeo Giulia och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Schweiz

  Hyra mellankategoriOm du behöver mer ben-och bagageutrymme är mellankategorin i Schweiz idealisk för att resa i och utforska de fantastiska schweiziska Alperna. Skidåkare som är angelägna om att slå de underbara schweiziska backarna bör boka skidräcken. Känn äventyret med att resa runt det här extraordinära landet i en rymlig mellanbil från Auto Europe.
  Populära modeller i mellankategorin: BMW 2 Series, Ford C-Max, Volkswagen Golf Plus, Renault Captur, Skoda Octavia, Citroen C4 Picasso, Volkswagen Touran, Renault Scenic och många fler.

  Boka standard/fullsizebil i Schweiz

  Hyra standard/fullsizeAuto Europe har den exakta bilen du behöver för din semester i Schweiz. Om du behöver ett rymligt fordon med extra benutrymme, och trevlig inredning, kan vi hjälpa dig. Perfekt för familjesemester på landet eller till och med grannländerna Frankrike, Österrike, Italien och Tyskland, är vår standard/fullsizebil din bästa chans till en trevlig resa och en avkopplande semester.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Volkswagen Passat, Audi A3 Sportback, Renault Grand Scenic, Mercedes B-Klasse, BMW 3-series, Peugeot 508 Estate och många fler.

  Hyr en lyxbil i Schweiz

  Hyra lyxbilUtforska schweiziska skönheter med en unik lyxbil från Auto Europe. Glädjen att köra ett avancerat fordon på utsökta schweiziska vägar kan vara höjdpunkten för din semester. Schweiz, detta extraordinära skönhetsland som är mest känd för lyx, klockor, lyxaffärer och fantastiska landskap är det perfekta stället för att köra en skön bil!
  Populära lyxbilsmodeller: Volkswagen Golf 4x4, Mercedes C-klasse, BMW 4-series, Audi A4 Avant Estate, Audi A6, Audi Q5 Quattro, Maserati Quattroporte, Porsche Cayenne Hybrid, Porsche 911 Carrera, Porsche Panamera och andra lyxiga modeller.

  Boka SUV i Schweiz

  Hyra SUVAtt ha en SUV under din resa till Schweiz är en garanti för att ha en stor, pålitlig bil som passar alla resplaner. Robusta SUV-modeller ger utrymme inte bara för extra resväskor, men också för passagerare, vilket gör dem till det perfekta valet för en familj eller vänner som åker på skidresa till bergen. Välj mellan robusta eller snygga SUV-modeller - Auto Europe har något för varje plånbok och smak.
  Populära SUV-modeller: Jeep Renegade, Renault Kadjar, Opel Mokka 4x4, Nissan Juke 4x4, Kia Sportage 4x4, Jeep Kompass 4x4 och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Schweiz

  Hyr van/minibusAtt resa i en större grupp kan i första hand vara skrämmande när man tar hänsyn till de höga kostnaderna för att hyra fler fordon samtidigt. Gör ett smartare val genom att reservera endast ett pålitligt fordon till din grupp av resenärer. Välj en van/minibus i Schweiz och utnyttja Auto Europes låga priser på fordon.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Seat Alhambra, Volkswagen Sharan, Renault Espace, Ford Galaxy, Mercedes Vito, Volkswagen T6 med mera.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning via bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europes hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.