Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL COSTA RICA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Costa Rica

  Costa Rica är perfekt för dom som söker stora naturupplevelser, och folk som är äventyrliga och djurälskare. Denna pärla i Centralamerika erbjuder ett fascinerande djurliv, frodig och färgglad natur, till exempel nationalparker, regnskogar, magnifika stränder och mycket mer. Det mest effektiva transportsättet i Costa Rica kommer att vara att köra bil, och du kan hitta den perfekta hyran för din vistelse i Costa Rica med hjälp av vår guide nedan!

  Boka minikategori i Costa Rica

  Hyra minikategoriEn minibil kommer att vara din bästa vän i en stad som San Jose, eftersom den här typen av bil är lätt att manövrera och parkera i smala gator. Minibilar är ett fördelaktigt val om du reser på en budget och vill spendera pengar på boende och upplevelser, eftersom bilarna i miniklassen har en låg bränsleförbrukning. Bilarna rymmer upp till 4 personer, men om du är fler än 2 personer, rekommenderas ändå att hyra en bil från en högre klass.
  Populära modeller i minikategorin: Fiat Panda, Fiat Punto, Suzuki Celerio och liknande modeller.

  Boka ekonomikategori i Costa Rica

  Hyra ekonomikategoriOm du reser med mer än två personer kan en ekonomibil vara ett självklart val, särskilt om du är på budget, men vill fortfarande gå ut och uppleva landet på egen hand. Denna typ av bil rymmer upp till 4 personer och tar 1 stor resväska och 2 mindre väskor. Detta är den perfekta typen av fordon om du planerar strandresor eller bara vill utforska de olika städerna i Costa Rica. Om du är fler än 2 personer rekommenderar vi att du väljer en 4-dörrsmodell.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Suzuki Swift, Hyundai Grand i10, Suzuki Jimny samt fler.

  Boka kompaktkategorin i Costa Rica

  Hyra kompaktkategoriEn kompakt bil kan rymma lite mer än bilarna i tidigare kategorier, men kan ändå hyras ut till förmånliga priser. Du får en lågbränslebil som är idealisk för stad eller små resor till, till exempel, stranden. Bilarna rymmer upp till 5 personer med två stora bagage och en mindre väska.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Hyundai Accent Blue, Toyota Yaris eller liknande.

  Boka mellankategorin i Costa Rica

  Hyra mellankategoriEn bil i den mellanstora kategorin är ett bra val tack vare sin kraftfulla motor som gör det enkelt att köra genom städer och omgivande områden utan att slösa bort budget. Detta beror på den låga bränsleförbrukningen hos bilarna, vilket är en generell faktor för denna kategori. Denna typ av fordon kan rymma upp till 5 personer, och bagaget kan rymma 2 resväskor och en mindre väska. På grund av sin rymliga interiör och stora bagagerum är bilen den perfekta lösningen för mindre familjer!
  Populära modeller i mellankategorin: Toyota Corolla eller lignende køretøjer.

  Boka standard/fullsizebil i Costa Rica

  Hyra standard/fullsizeDenna klass erbjuder större bilar än tidigare kategorier. En standard/fullsizekategorin kan rymma upp till fem personer, har gott benrum och ett rymligt bagageutrymme. Den här typen av bil är idealisk för familjer, som naturligtvis binder samman utrymme och komforten för alla passagerare under körningen.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Toyota RAV 4 med mera.

  Hyr en lyxbil i Costa Rica

  Hyra lyxbilRes med all den komfort du förtjänar, oavsett om du är på affärsresa eller på familjesemester. Vårt breda utbud av prestige-och lyxbilar i Costa Rica kommer att släcka din törst efter glamour, snygg design och en utmärkt körupplevelse. Kolla in vårt breda utbud av fordon för att se våra erbjudanden eller ring vårt team som kan hjälpa dig att ordna din lyxbil .
  Populära lyxbilsmodeller: Toyota Hilux samt en massa andra.

  Boka SUV i Costa Rica

  Hyra SUVCosta Rica har en mångsidig terräng, vilket ofta betyder att vägarna kan vara ojämna. Rätt fordon i en sådan situation är utan tvekan en SUV-bilen som är robust och kan hantera lite av varje. Våra uthyrare erbjuder en rad SUV-modeller som rymmer upp till 5 personer, gott om bagage och utrustning för olika aktiviteter som. dykning på en av Costa Ricas fantastiska stränder.
  Populära SUV-modeller: Daihatsu Bego, Daihatsu Bego och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Costa Rica

  Hyr van/minibussOm du reser med mer än 5 personer är det bästa alternativet att hyra vans/minibussar istället för att hyra 2 separata bilar. Det innebär att dela upp erfarenheterna på hela resan - även under resan. En van/minibuss rymmer upp till 9 personer och lagrar allt bagage samtidigt. Detta alternativ är bekvämt och populärt bland grupper som vill resa tillsammans och inte separat!
  Populära Van/Minibuss-modeller: Hyundai H1, Toyota Hiace och andra modeller.
  Gör en sökning via vår enkla bokningsmotor längst upp på denna sida. Om du är osäker eller inte kan hitta det du söker efter ska du inte oroa dig. Ring bara Auto Europes hyresspecialister på +46 10 888 66 52, som finns tillgängliga för dig 7 dagar i veckan.