Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL URUGUAY

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Uruguay

  Hyr bil i Uruguay och bila längs med kusten eller ta dig norrut i landet. Tänk bara på att vägstandarden är mycket varierande. Kör defensivt. Med en hyrbil i Uruguay styr du över din egen tid. Boka biluthyrning från Montevideo och upptäck detta sydamerikanska land. Auto Europe samarbetar med olika uthyrare i Uruguay och kan på så sätt erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Leta upp den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta nedanför. Genom våra hyrbilspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker.

  Boka minikategori i Uruguay

  Hyra minikategoriAtt köra i städerna i Uruguay kan vara väldigt utmanande. Men det är i sådana förhållande som en bil från minikategori kommer till rätta. De är gjorda för att med en enkelhet kunna navigera sig fram i smidigt i städer. Oavsett om det är smala gator eller trånga parkerings platser där större bilar kan vara bekymmersamma. Här hittar ni små lätta bilar med låg bränsleförbrukning och lågt hyrpris.
  Populära modeller i minikategorin: Chevy Spark och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Uruguay

  Hyra ekonomikategoriMindre bilar är ett populärt val för resenärer i Uruguay. Genom att hålla nere resebudgeten och har fördelen att med enkelhet ta sig fram i de annars svår navigerade städerna, gör att de oftast är det bästa valet för de som önskar att ta sig runt i städerna istället för att använda kollektivtrafiken. Bilar från ekonomikategorin är utmärkt för de som behöver lite mer plats än vad mini bilarna kan erbjuda.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Renault Clio, Fiat Uno, Hyundai i10 och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Uruguay

  Hyra kompaktkategoriUtav de mindre kategorierna så är bilarna från kompaktkategorin de största. Med utökat utrymme och kraftiga motorer så erbjuder dessa fordon mer plats och en bättre körupplevelse. Trots att de är större och har starkare motorer , så är de fortfarande väldigt eknomiska att köra. En av dessa bilar kommer inte att spräcka eran resebudget. Med ett rymligare bagageutrymme får ni plats med två väskor, där en av dem kan vara stor medans den andra bör vara i storlek som en kabinväska.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Renault Logan, Volkswagen Gol, Chevy Celta och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Uruguay

  Hyra mellankategori I mellankategorin hittar ni de större bilarna i våran flotta. De utgör det perfekta valet för bilresor utanför städerna. Med gott om plats för fem passagerare och en bra rymligt bagageutrymme, kan ni säkert köra från den ena änden av Uruguay till den andra. Välj en bil från mellankategorin och ta er enkelt till sevärdheter som Palmyra och utforska dess ruiner och säkert tillbaka till ert boende.
  Populära modeller i mellankategorin: Volkswagen Vento, Renault Fluence, Chevy Captiva eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Uruguay

  Hyra standard/fullsizeSkulle det vara så att ni behöver mer benrum eller mer utrymme för bagage än vad en mellanbil kan erbjude, då kommer ni att hitta bilarna just för er i standard/fullsizekategorin. Med grymt starka motorer garanterar det er att även långa köravstång kommer kännas bekvämt och kommer knappt att märkas. Interiören som följer med dessa bilar, gör det även bekvämt för de som är lite längre och gärna vill ha plats att kunna sträcka ut sina ben. Även ett utmärkt val om ni behöver ha plats till två stora och två mindre resväskor i bagaget.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Chevrolet Sail, Chevy Aveo eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Uruguay

  Hyra lyxbilOm ni letar efter något extravagant för din resa i Uruguay, ta er då en titt på det fabulösa lyxbilar vi har att erbjuda. Ta er runt på stadens gator i en bil som kommer att dra allas blickar till sig. Upplev den fulla njutningen av att köra ett av dessa unika bilar som många bara drömmer om att få se. Ta vara på er semester och gör den extra minnesvärd med att lyxa till den på bästa möjliga sett.
  Populära lyxbilsmodeller: Ferrari, Porsche, Range Rover, Rolls Royce och andra välkända namn.

  Boka SUV i Uruguay

  Hyra SUVMed en SUV reser ni i absolut bästa tänkbara komfort när ni kör på dålligt vägunderlag. För långdistans körning i Uruguay är en SUV det självklara valet. Med dess robusta motorer kommer ni med enkelhet att klara av även den tuffaste terräng som landet har att erbjuda.
  Populära SUV-modeller: Dodge Journey, GM Captiva och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Uruguay

  Hyr van/minibussVan/Minibussar är vädigt praktiska om ni reser med en större grupp av vänner eller familj. Beroende på vilken modell ni väljer, så finns här fordon som kan ta upp till elva passagerare. Ett litet tips är att boka lite större än de antalet person ni är i gruppen, så ni med enkelthet får med er alltas baggage, och har möjligheten att kunna ta med er massa souvenirer från Uruguay. En av de positiva sakerna med en minibuss är att de sparar in en hel del jämfört med att behöva boka två olika bilar, samt det är så mycket roligare att resa tillsammans och delge med alla var man upplever.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Hyundai H1, Fiat Palio Weelend och många andra modeller.
  Med ett sådant stort utbud av hyrbilar vi erbjuder, kan det vara svårt att veta vilken kategori som passar just er bäst. Skulle ni fortfarande vara osäker vad som är bäst för just er, ring då våra hyrbils experter på +46 10 888 66 52. De är redo alla dagar i veckan och hjälper mer än gärna till och svarar på alla era frågor och funderingar. Om ni redan vet vilken kategori är bäst för er, använd då vår enkla och effektiva sökmotor för att hitta de bilar som är tillgängliga för de datum ni funderar på att resa. Boka med Auto Europe för att få marknadens bästa priser!