Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I URUGUAY

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Uruguay - Garanterat bästa pris

  Uruguay har 3,3 miljoner invånare, ligger i sydöstra Sydamerika och gränsar till Argentina och Brasilien. Huvudstaden heter Montevideo. Uruguay har en tämligen lång kuststräcka mot Atlanten och tvärs över landet flyter Uruguayfloden. Klimatet är varmt och landet domineras av tämligen flacka landskap. Hyr bil i Uruguay och besök en härlig lagun för bad och sol eller njut av vackra byggnader i Montevideo. Uruguay är ett av de lugnaste länderna i Sydamerika så här kan du känna dig lugn och trygg. Hyrbil i Uruguay är trots allt inte som att köra bil hemma i Sverige. Tempot i trafiken är högt och det gäller att vara extra försiktig både som bilist och fotgängare.

  Upptäck Uruguay med hyrbil

  Hyr bil i Uruguay och besök vackra flodlandskap, nationalparker och faschinerande städer. Ta din hyrbil och gör en dagsutflykt till grannlandet Argentina. Buenos Aires ligger endast några mil över sundet. Med biluthyrning bestämmer du själv vart resan skall gå.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser för biluthyrning. Boka biluthyrning i Uruguay genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatsen i huvudstaden Montevideo eller på ett citykontor. Vi har erbjuder även bland annat biluthyrning i Argentina och hyrbil i Brasilien.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida

  Flottguide i Uruguay

  Körinformation i Uruguay