Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL UNGERN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Ungern

  Auto Europes samarbetspartners i Ungern gör sitt bästa för att ge våra kunder pålitliga och prisvärda biluthyrningar över hela landet. Förutom en expansiv flotta och konkurrenskraftigt låga priser på biluthyrning i Ungern, kan du välja från ett flertal platser längs Budapest.

  Boka minikategori i Ungern

  Hyra minikategori Minibilar tillhör den minsta uthyrningskategorin av alla och är inte bara små, men också bränsleeffektiva och lätta att köra på smala gator. På grund av sin storlek passar bilarna i denna kategori bäst för ett par eller två personer som reser tillsammans med väldigt lite bagage. Välj en minibil om du ska på road trip till en liten historisk stad eller du behöver bara resa korta avstånd och spara pengar på biluthyrning.
  Populära modeller i minikategorin: Volkswagen Up, Mini Panda, Suzuki Swift, Toyota Aygo och liknande modeller.

  Boka ekonomikategori i Ungern

  Hyra ekonomikategoriMedan du behåller alla fördelar med en liten bil med en bra motor, kommer en ekonomibil i ett större utbud än minis och erbjuder lite mer utrymme för ditt bagage. Dessa fordon kan enkelt ta upp till fyra personer eller till och med fem med en resväska. När det gäller prissättningen kostar ekonomibilar antingen samma eller endast obetydligt mer än föregående kategori.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Suzuki Swift, Suzuki Ignis, Skoda Fabia, Fiat Punto, Kia Rio, Ford Fiesta, Opel Corsa och liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Ungern

  Hyra kompaktkategori Du behöver inte oroa dig för kostnader eller begränsningar för kollektivtrafik medan du är på semester i Ungern. Välj en kompakt bil om du reser i en mindre grupp med upp till fem passagerare med högst två resväskor av medelstorlek. Kompakta bilar är ett billigt sätt att resa runt Ungern och komma i en mängd olika modeller för varje smak.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Citroen C3, Ford Focus, Opel Astra, Renault Captur och mycket mer.

  Boka mellankategorin i Ungern

  Hyra mellankategoriMellanstora fordon är ett ganska populärt val bland våra kunder i Ungern. Välj ett fordon från denna kategori för ökad komfort och storlek utan att dra ner på smidighet på vägen. Perfekt för utflykter till landsbygden! Välj en bil i mellankategori när du är på semester med en mindre familj eller en mindre grupp vänner för en bekväm resa !
  Populära modeller i mellankategorin: Skoda Rapid, Suzuki Vitara, Ford C-Max, Audi A3, Opel Meriva, Ford Grand C-Max 5, Toyota Verso och liknande fordon.

  Boka standard/fullsizebil i Ungern

  Hyra standard/fullsizeStandard/fullsizekategorin är idealisk för familjeresor och grupper med flera bagage. Denna kategori erbjuder bilar som inte bara har gott om bagageutrymme, men också gott om benrum i både framsätet och baksätet, som alltid är till nytta vid längre resor med barn. Hyr en standard/fullsizebil för att öka komforten till din resa i Ungern, eftersom dessa rymliga bilar har visat sig bra på vägen och är bland våra kunders vanligast hyrda bilar.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Ford Mondeo, Citroen C5, Nissan Qashqai, Skoda Octavia, Opel Insignia, Suzuki S-Cross, BMW 2 Series Active Tourer, Volkswagen Passat Estate och andra modeller.

  Hyr en lyxbil i Ungern

  Hyra lyxbilFör en lite extra snygg bil, bläddra bland våra lyxbilar i Ungern. Upplev den ultimata komforten och kör i stil i en av de bästa bilarna som erbjuds av våra biluthyrningsleverantörer. Imponera dina affärspartners och gör en stor entré med en högkvalitativ bil. Tillbringa din semester som du förtjänar det och skäm bort dig själv med en bra körupplevelse.
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes GLC, BMW 520d, Audi Q7, Mercedes V Class och liknande modeller.

  Boka SUV i Ungern

  Hyra SUVDu kan glömma att offra komfort för pris med våra SUV-bilar i Ungern. Perfekt för längre körningar på nästan alla typer av terränger, är SUVs robusta och pålitliga fordon som kommer i ett antal modeller och med gott om extra utrymme. Om du planerar att sporta under din vistelse i Ungern, var noga med att begära extra utrustning som skidhållare.
  Populära SUV-modeller: Ford Kuga, Suzuki Vitara, Nissan Qashqai, Toyota CHR Hybrid, Volvo XC60, Nissan X-Trail, Toyota RAV 4 och liknande modeller.

  Boka Van/Minibuss i Ungern

  Hyr van/minibussVans/minibuss-kategorin i Ungern är det bästa valet för en grupp människor som reser tillsammans - vare sig det är för jobb eller nöje. Att hyra en van är inte bara billigare än att hyra flera bilar samtidigt, men det kommer också att låta hela gruppen vara tillsammans. Bläddra bland våra erbjudanden i Ungern med vår bokningsmotor.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Ford S-Max, Ford Galaxy, Ford Tourneo, Mercedes Vito, Citroen Jumpy, Mercedes V Class, Opel Vivaro och andra modeller.
  Nu när du har en bra översikt över de bilmodeller som erbjuds i Ungern är du redo att boka rätt fordon på vår bokningsmotor i tre enkla steg. Om du fortfarande är osäker, vänligen ring oss på +46 10 888 66 52, vi är här för dig sju dagar i veckan!