Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL UKRAINA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Ukraina

  Hyr bil i Ukraina och ta dig snabbt och enkelt mellan städer. Hämta hyrbil från Kiev eller från städer på halvön Krim. Annars är det vackert att bila längs med floden Dnepr. Med Auto Europe kan du boka biluthyrning från flesta större städer i Ukraina. Eftersom vi samarbetar med olika biluthyrare i Ukraina kan vi erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Hitta den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta nedanför.

  Boka minikategori i Ukraina

  Hyra minikategoriFunderar ni på att besöka Ukraina, då kommer ni inte att bli besviken. Ni kommer snabbt att upptäcka vilken topp destination i världsklass landet är. Med en hyrbil kommer ni enkelt ta er fram. Om ni reser själv eller om ni är ett par, och funderar att utforska någon av städerna som Kiev är en bil från minikategori att rekommendera. Dessa små bilar är som gjorda att ta sig fram i städerna, även om det skulle smalna av och bli trångt så är det inga porblem för en bil från denna kategori.
  Populära modeller i minikategorin: Ford KA, Hyundau i10 och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Ukraina

  Hyra ekonomikategoriUpp till fyra personer, om de inte är allt för långa, får plats i en bil från ekonomikategorin . Dessa är som mini bilarna bäst lämpade för korta dagsutflykter och stadskörning. Stora skillnaden med en ekonomi bil är att den har mer plats. Här kan ni stuva ner en stor väska samt en kabin väska i bagageutrymmet.
  Populära modeller från ekonomikategorin: VW Polo, Ford Fiesta och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Ukraina

  Hyra kompaktkategoriOavsett om ni funderar på att besöka ett härligt spa i Odessa eller uppleva kulturrika Kiev, kommer ni med Auto Europe finna den bästa biluthyrning på marknaden. Med en bil från kompaktkategorin har ni en väldigt bekväm bil med bra utrymme för fyra personer utan att kompensera bort bränsleförbrukningen. Om ni planerar att ta er en körtur utanför stadens gränser och uppleva några av de välkända vingårdarna välj då denna kategorin. I packnings möjligheter kan ni räkna med att de flesta modellerna får plats med två resväskor och en ryggsäck.
  Populära modeller från kompaktkategorin: VW Golf, Ford Focus och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Ukraina

  Hyra mellankategori Ukraina är fyllt med natursköna platser som gör sig bäst att utforskas med bil. För tre till fyra passagerare och långväga rutter inplanerade, så är det starkt rekommenderat att ni väljer en mellanbil. Bekvämligheten i de här bilarna gör det till en fröjd att resa runt sevärdheter till sevärdheter.
  Populära modeller i mellankategorin: VW Tiguan, VW Passat eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Ukraina

  Hyra standard/fullsizeMed en standard/fullsize bil finner ni att ni kan packa med er två stora samt två små resväskor. Det kommer att vara en fröjd att besöka alla platåer, slätter och vackra floder med en standard bil. Res i ultimat komfort och upplev den unika panorama utsikten vid karpatiska bergskedjan. Utmärkt val för mindre grupper eller familjen där de flesta är långväxta.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Toyota Corolla, Skoda Octavia eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Ukraina

  Hyra lyxbilUpplev Kiev på det bästa tänkbara sätt. Hyr en lyxbilar och bokstavligen känn avunden från alla de som ser er pasera. Unna er det bästa som finns på marknaden och använd Auto Europe för att få chansen att köra just din dröm bil. Ta vara på känslan man bara kan få genom att hantera en av dessa bilar.
  Populära lyxbilsmodeller: Jaguar, BMW, Range Rover, Porsche och andra välkända namn.

  Boka SUV i Ukraina

  Hyra SUVMed en SUV finns där inget som stoppar er. Oavsett hur tuff terrängen är så klarar de här bilarnas starka motorer det med en enkelhet. Med den komforten som de erbjuder kommer ni inte ens att känna av om underlaget är uselt. Körkänslan är som att vandra på moln. Och de har inte snålat på interna bekvämligheten heller. Med gott om utrymme för passagerare och ett rymligt bagageutrymme är det ett utmärkt val för det som planerar kanske en skidresa till berget och har en del sport tillbehör med sig.
  Populära SUV-modeller: Toyota RAV4, Auid Q7 och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Ukraina

  Hyr van/minibussVan/Minibussar är det det bästa valet om ni reser i en grupp. Först är det mycket mer eknomikst än att hyra två olika bilar, sedan så får ni med er mycket mer i en av dessa bilar än i en vanlig. Reser ni till Ukraina för att åka skidor, fundera då på att hyra en av dessa modellerna. Med plats upp till 9 personer och medföljande bagage hittar ni inte större bilar i våran flotta i Ukraina.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Volkswwagen T5, Mercedes Vito och många andra modeller.
  Boka den bil ni behöver enkelt och snabbt med våran sökmotor. Ta vara på våran långa erfarenhet i hyrbils branschen och utnyttja våra erbjudanden så ni får de bästa priserna på hela marknaden. Denna översikt är utformad för att ge er en idé vilken kategori som kommer passa just era behov bäst. Skulle ni behöva någon form av hjälp , så är våran prisbelönade kundtjänst reda att hjälpa till alla dagar i veckan. De är endast ett telefonsamtal från att hjälpa, ring dem på +46 10 888 66 52.