Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I UKRAINA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Ukraina – Garanterat bästa pris

  Du ser otroligt mycket när du tar dig runt med hyrbil i Ukraina. Ukraina är ett av Europas största länder till yta och här bor över 50 miljoner människor. Landskapet domineras till stor del av jordbruk men här finns även både imponerande berg i norr och nästan tropiskt klimat med mycket grönska längs Svarta havet. Låt Auto Europe göra din resa till Ukraina oförglömlig.

  Biluthyrning i Ukraina

  Att hyra bil i Ukraina ger dig chans att se mycket av landet. Motorvägen som går mellan huvudstaden Kiev och Odessa håller mycket hög kvalitet och du tar dig snabbt fram. För övrigt är kvaliteten på vägarna mycket varierande. Det gäller att ta det lungt och att vara extra försiktigt med andra bilister. I huvudstaden Kiev och i andra stora städer talar alltfler unga människor engelska men en ukrainsk eller rysk parlör kan underlätta väldigt när du behöver göra dig förstådd, särskilt på landsbygden.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser för biluthyrning. Boka biluthyrning i Ukraina genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatsen i flera städer i Ukraina eller på ett citykontor. Vi har erbjuder även bland annat hyrbil i Rumänien. och hyrbil i Polen.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Borispol International Airport

  Flottguide i Ukraina

  Körinformation i Ukraina