Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL TURKIET

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Turkiet

  Varför inte överväga hyrbil i Turkiet för din nästa resa och låt Auto Europe ordna bilen till de bästa priserna och villkoren? Globalt erkänd som en av de bästa biluthyrningsförmedlarna med den största branschupplevelsen kan Auto Europe garantera det bästa priset samt prisbelönt kundservice.

  Boka minikategori i Turkiet

  Hyra minikategoriMinikategorin är ett överkomligt och effektivt sätt att komma runt i hektiska städer och byar, speciellt om du bara tar med lite bagage och inte reser mer än två eller tre personer. Minibilar kan faktiskt rymma upp till fyra personer, men det skulle minimera komfort eftersom dessa är de minst rymliga bilarna bland våra erbjudanden.
  Populära modeller i minikategorin:Hyundai i20, Renault Clio, Nissan Micra, Peugeot 208, Volkswagen Polo m.m.

  Boka ekonomikategori i Turkiet

  Hyra ekonomikategoriEn annan bilklass som är lämplig för ensamresenärer eller par med en liten mängd bagage är vår ekonomikategori som bäst passar kortare stadsresor. När du hyr bilar i Turkiet kan du säkert resa fridfullt i turkiska städer eller till och med längs den turkiska rivieran. Dessa bilar kommer enkelt att ta dig till de närliggande stränderna och turistattraktionerna.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Hyundai i20, Renault Clio, Nissan Micra, Peugeot 208, Volkswagen Polo eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Turkiet

  Hyra kompaktkategoriUtbudet av kompaktkategorin som erbjuds och deras effektiva bränsleekonomi kommer att imponera dig. Fordonsstorleken är tillräckligt stor för komfort, men kompakt nog för enkel parkering. Fördelarna med dessa bilar jämfört med ekonomi- och minibilarna är mer utrymme och ett större utbud av tillgängliga modeller. Du kan knappast gå fel i staden med denna mångsidiga bilklass.
  Populära modeller i kompaktkategorin: Fiat Egea, Renault Symbol, Hyundai Accent Blue, Fiat Linea Diesel, Ford Focus, Renault Megane, Peugeot 301 eller liknande.

  Boka mellankategorin i Turkiet

  Hyra mellankategoriOm du letar efter en bra kombination av funktion och kostnadseffektivitet, bör du definitivt överväga våra mellanstora bilar i Turkiet. Passar passagerare med lite bagage och ger dig bekvämligheten av mer ben- och bagageutrymme för en extra resväska. Med ett brett utbud av modeller som sträcker sig från sedans till kombibilar, kan vi hitta den perfekta bilen för din resa.
  Populära modeller i mellankategorin: Ford Focus Diesel, Opel Astra Diesel, Nissan Qashqai, Nissan Juke, Renault Fluence, Renault Kadjar, Mercedes A-Klasse Diesel eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Turkiet

  Hyra standard/fullsizeRymligt bagageutrymme, extra benrum och snygg design beskriver bäst bilarna från vår standard/fullsizekategori. Letar du efter mer utrymme i en hyrbil under din turkiska semester? Det säkra sättet att få gott om plats och extra komfort på vägen är med vår standard/fullsizebil i Turkiet. Om du är van vid att köra större bilar, är denna kategori rätt för dig. Det kommer att visa sig vara perfekt för längre resor med barn också.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Volkswagen Passat Diesel, Skoda Superb, Nissan Qashqai Diesel, Mercedes CLA 200, Peugeot 3008, Opel Insignia, Mercedes C-Klasse.

  Hyr en lyxbil i Turkiet

  Hyra lyxbilTurkisk glädje kan anta en helt ny mening med våra lyxbilar i Turkiet! Äg vägarna ner till den turkosblå kusten i en kabriolet och skåda den vackra utsikten och det glittrande havet. Få din del av glamour och njut av ditt nästa besök i Turkiet!
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes C-Klasse, Mercedes CLA, Mercedes E 180, BMW 520, Volvo XC60.

  Boka SUV i Turkiet

  Hyra SUVSUV-kategorin representerar en robust och stabil bilklass som är ganska populär hos våra kunder. På grund av den höga efterfrågan rekommenderar vi att boka flera månader i förväg, speciellt om du bokar för sommaren. SUV-bilar rekommenderas speciellt om du behöver gott om förvaringsutrymme för resväskor eller sportutrustning.
  Populära SUV-modeller: Nissan Qashqai, Nissan Juke, Peugeot 3008 och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Turkiet

  Lej en van/minibusReser du i en grupp på upp till tolv passagerare? Våra vans/minibussar kan vara rätt lösning för din resa. Mer prisvärda än flera hyrbilar samtidigt. Dessa modeller ger dig tillräckligt med utrymme - inte bara för passagerare utan också för ditt bagage. Vårt tips - boka en minibuss med fler platser än väntat passagerare, så du har ännu mer utrymme för resväskor.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Ford Transit, Mercedes Vito, Dacia Lodgy, Renault Traffic och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning via bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.