Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL THAILAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Thailand

  Thailand är mycket mer än overkligt vackra stränder, turkost vatten och pulserande nattliv. Det fantastiska landet är fullt av arv och avslöjar spännande kulturer och traditioner som är fantastiska i Thailand. Res i Thailand med Auto Europe och lär dig mer om thailändska arv på de lokala buddhistiska templen, de färgglada matmarknaderna och det välbevarade landskapet. På din resa till Thailand kan Auto Europe hjälpa till med billig biluthyrning och prisbelönt kundservice. Få en bättre uppfattning om vilka typer av fordon som kan hyras i Thailand i vår guide nedan.

  Boka minikategori i Thailand

  Hyra minikategoriOm din semesterplan inte involverar mer än ett strandbesök, och om du är på en budget, rekommenderar vi att du hyr en minibil. Perfekt för två passagerare med två väskor eller högst fyra personer utan bagage, detta är det billigaste transportmedel i Thailand.
  Populära modeller i minikategorin: Fiat Panda, Suzuki Swift, Skoda Citigo och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Thailand

  Hyra ekonomikategoriNästa kategori är ekonomiklassen och den har små fordon, men de är ändå något större än i minikategorin. I allmänhet är bilarna tillräckligt stora för att rymma upp till fyra personer, och ekonomibilarna är ett bekvämt och ekonomiskt sätt att komma runt. Tack vare sina storlekar är dessa fordon lätta att manövrera och parkera. Om du reser som ett par eller en liten grupp, överväg en ekonomibil för att utforska Bangkok.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Skoda Fabia, Fiat Punto, Ford Fiesta eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Thailand

  Hyra kompaktkategoriVi rekommenderar att du bokar en kompaktbil som ett minimum för en lite längre resa utanför den thailändska huvudstaden och mellan kustområdena. Med mer ben-och bagageutrymme än de tidigare nämnda kategorierna är kompakta bilar ett bra val för högst fem passagerare med en stor och medelstor resväska.
  Populära modeller i kompaktkategorin: Opel Astra, Ford Focus, Peugeot 308 eller liknande.

  Boka mellankategorin i Thailand

  Hyra mellankategoriVåra mellanstora fordon har stor komfort och är rymligare än de tidigare beskrivna bilklasserna. Utforska Thailand i en mellanstor bil och res bekvämt från Bangkok till Pattaya eller upp till Chiang Mai för att få en helt annan smak av landskap.
  Populära modeller i mellankategorin: Skoda Rapid, Ford C-Max, Skoda Octavia eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Thailand

  Hyra standard/fullsizeEn standard/fullsizebil i Thailand ger dig den nödvändiga friheten och platsen när du reser med hela familjen. Tack vare deras storlek och ett separat bagageutrymme har familjebilar extra benutrymme och ett rymligt baksäte som är idealiskt för längre körning med barn. Ett brett utbud av modeller finns tillgängliga över hela landet.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin:: Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 med flera.

  Hyr en lyxbil i Thailand

  Hyra lyxbilOm du vill lägga till lite extra lyx och glamour till din semester i Thailand, och se till att din resa blir något speciellt, så borde du hyra en bil från lyxklassen. Inget problem för Auto Europe! Med vårt breda utbud av prestige och lyxbilar kan vi släcka din törst efter glamour, snygg design och utmärkt körupplevelse. Din körning kommer att bli stunder du kommer att komma ihåg för alltid!
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes V-klasse, Volvo XC60 samt en massa andra.

  Boka SUV i Thailand

  Hyra SUVEn säker och stabil SUV-bil är alltid ett bra alternativ när du reser med upp till sju personer (beroende på modell). Auto Europe rekommenderar att du bokar en SUV i Thailand om dina resplaner omfattar längre resor i en större grupp. Du kommer att dra nytta av det extra bagageutrymmet som rymmer hela ditt bagage.
  Populära SUV-modeller: Ford Kuga, Volvo XC 60 och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Thailand

  Hyr van/minibusGrupper av vänner eller större och utökade familjer kommer att dra nytta av en van/minibuss i Thailand. Denna typ av biluthyrning är idealisk för fler passagerare och kommer att spara hela gruppen mycket pengar på taxi och kollektivtrafik. Sätt ekonomiska bekymmer bakom dig och njut av att resa tillsammans i en van/minibuss i Thailand.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Opel Vivaro, Volkswagen Sharan och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning via bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.