Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL SVERIGE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Sverige

  En hyrbil i Sverige med Auto Europe är ett utmärkt sätt att tillfredsställa din nyfikenhet och väcka äventyraren i dig. De skandinaviska naturlandskapen väntar på att bli utforskade och en biluthyrning är självklart det bästa sättet att hålla dig flexibel på din resa. Auto Europe är partner med alla större internationella och inhemska biluthyrningsföretag för att erbjuda dig de bästa bilarna till de bästa priserna på marknaden. Om du undrar vilken typ av hyrbilar som erbjuds i Sverige, ta en titt på vår guide nedan.

  Boka minikategori i Sverige

  Hyra minikategori Ett bra sätt att komma runt om du inte planerar att köra långa sträckor är en bil från minikategorin. Detta är ett populärt val för par som reser lätt, eftersom minibilar är ganska små och lämpliga högst två personer. Även om det normalt kan få plats till upp till fyra passagerare utan bagage, är de idealiska för två personer och kortare resor. Upptäck Stockholm med en minibil eller besök Göteborg på din resa genom Sverige!
  Populära modeller i minikategorin: Mitsubishi Mirage, Ford Fiesta, Chevy Aveo, Toyota Yaris, Fiat 500, Hyundai Accent, och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Sverige

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilar är bra för singelresenärer eller par, och kommer i en mängd olika modeller och är ett kostnadseffektivt sätt att komma runt på. Du sparar inte bara pengar på kollektivtrafik med en ekonomibil, men också din dyrbara semestertid. Med en bra biluthyrning i Sverige kommer du att ha mycket mindre att oroa dig för när det gäller att planera din semester.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Renault Clio, Ford Fiesta, Seat Ibiza, Kia Rio, Opel Corsa och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Sverige

  Hyra kompaktkategori En kompakt biluthyrning i Sverige, kan ge dig bra kvalitet för din pengar då det är en fantastisk kombination av bränsleeffektivitet och tillräckligt med utrymme. Välj mellan kombibilar eller hatchbacks från den stora flottan. En kompaktbil är ett bra val om du planerar en dagsutflykt till den svenska landsbygden eller en weekendresa någonstans i Sverige.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Renault Captur, Renault Megane kombi, Ford Focus, Kia Ceed, Volkswagen Golf, Toyota Auris kombi och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Sverige

  Hyra mellankategoriMellanstora bilar är ett utmärkt val till din semester eller affärsresa. Du hittar tillräckligt med plats för upp till fem passagerare. Att välja en bil från denna kategori kommer ger dig extra bagageutrymme för ännu mer bagage. Biluthyrning i mellankategorin kommer att hjälpa dig oavsett syftet med din resa i Sverige. Då bilarna tenderar att vara mycket populära och ha ett lågt pris säljs de fort ut. Skynda dig och gör en bokning i tid.
  Populära modeller i mellankategorin:: Volkswagen Golf kombi, Volvo V40, Skoda Octavia Wagon, Audi A3, Skoda Yeti, Toyota Auris Wagon eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Sverige

  Hyra standard/fullsizeBehöver du mer utrymme för gott om bagage och flera passagerare? En standard/fullsizebil uppfyller dina behov under en semester i Sverige. Välj extra utrustning som skidräcke om du planerar ett vinteräventyr, och dra nytta av utäkat utrymme för både bagage och ben. Den pålitliga designen gör långa familjeresor bekvämare.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: : Volkswagen Golf kombi, Volvo V40, Skoda Octavia Wagon, Audi A3, Skoda Yeti, Toyota Auris Wagon eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Sverige

  Hyra lyxbilNjut av din vistelse i Sverige till max med en lyxbil från Auto Europe. Vad som väntar på dig är ultimat komfort när du kör populära premium-bilmärken. Unna dig själv på din nästa semester i Sverige!
  Populära lyxbilsmodeller: Audi A6 kombi, Volvo XC90, och Ford Transit för upp till nio passagerare.

  Boka SUV i Sverige

  Hyra SUVOm du besöker Sverige med din familj eller vänner kan du dra nytta av gott om benutrymme och extra bagageutrymme som erbjuds av SUV-bilar. SUV-bilar är pålitliga och robusta och ett mycket populärt val i Sverige, speciellt om du är på väg till landsbygden med robust terräng eller på längre turer. Utforska Sverige i en SUV och var noga med att boka i förväg, eftersom dessa bilar snabbt hyrs ut på grund av stor efterfrågan.
  Populära SUV-modeller:Skoda Yeti 4x4, Volkswagen Tiguan, Mitsubishi Outlander, Volvo CX90, Nissan X-Trail 5+2 och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Sverige

  Hyr van/minibussTa hela familjen på en minnesvärd resa med en hyra i Sverige. Van/Minibuss-kategorin är ett bra val då det blir billigare än att hyra två eller tre bilar samtidigt. Vissa vans, som ingår i vår flotta, kan ta upp till tolv personer och har alla bekvämligheter för att göra din bilresa bekväm.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Ford Transit, Volkswagen Sharan, Volkswagen Caravelle, Nissan Primastar, Nissan X-Trail, Opel Vivaro och många andra modeller.
  Använd vår bokningsmotor för att göra en bokning i tre enkla steg. Om du fortfarande tvivlar om vilken bilkategori du vill välja i Sverige, tveka inte att kontakta Auto Europes team på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil). Vi svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att välja den bästa bilen för dina behov.