Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL SLOVENIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Slovenien

  Slovenien är känt som ett av de vackraste Centraleuropeiska länderna med hisnande landskap. Sloveniens alper, sjöar och grottor lockar fler och fler turister varje år. Som ett relativt litet och kompakt land är Slovenien idealisk för helger eller en kortare semester. Du har kommit till rätt ställe om du planerar din semester. Auto Europe kan erbjuda dig de bästa biluthyrnings erbjudanden för Slovenien. Nedan finns vår flottaöversikt för de bilar som finns i Slovenien.

  Boka minikategori i Slovenien

  Hyra minikategoriMinibilar är perfekta för korta resor och om man kör mellan städer och byar i Slovenien. Om du inte planerar en lång bilresa och bara har mycket lite bagage, kommer minikategorin som den här kategorin vara det billigaste. Hyran är relativt låg, och bilarnas små men kraftfulla motorer är också ganska bränsleeffektiva.
  Populära modeller i minikategorin:Volkswagen Up, Renault Twingo, Peugeot 107, Chevrolet Spark och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Slovenien

  Hyra ekonomikategoriNästa biluthyrningskategori är ekonomi där bilarna är något större än minis, men ändå lätta att manövrera och billiga att köra. Om du reser med begränsat bagage och inte behöver gott om benrum eller utrymme kan ekonomibilar vara det rätta valet för dig. Bläddra i våra resultat för att kontrollera tillgängliga ekonomibilar.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Opel Corsa, Renault Clio, Peugeot 208, Volkswagen Polo, Fiat Grande Punto eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Slovenien

  Hyra kompaktkategoriKör ut i bergen och utforska de slovenska sjöarna och gamla slott och fästningar med en bekväm kompakbil från Auto Europe. Eftersom denna bilkategori innehåller ett stort antal olika märken och modeller, hittar du definitivt ett lämpligt fordon för ditt kommande äventyr.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Renault Megane, Volkswagen Golf, Peugeot 310, Peugeot 308, Chevrolet Lacetti, Opel Astra eller liknande bilar.

  Boka mellankategorin i Slovenien

  Hyra mellankategoriMellankategorin är en perfekt blandning mellan pris och komfort, men också ett av våra kunders föredragna val för Centraleuropa. Bilarna är mångsidiga och ger stort värde för pengarna. Bilar i denna kategori är bra för par och små familjer som reser runt Slovenien. De är bekväma och pålitliga bilar, och erbjuds av många av våra affärspartners.
  Populära modeller i mellankategorin:: VW Passat, Ford C-Max, VW Touran (5+2 passagerer), Audi A3 Sportback eller liknande bilar.

  Boka standard/fullsizebil i Slovenien

  Hyra standard/fullsizeEtt separat bagageutrymme, extra benrum och snygg design beskriver bäst våra bilar i standard/fullsizekategorin som ger gott om plats för passagerare tillsammans med deras bagage. De är bekväma och rymliga för att rymma upp till fem personer med två eller tre resväskor. Detta är ett underbart alternativ till ofta dyra taxibilar, bussar och tåg, där transportnätet inte alltid täcker alla vackra platser i Slovenien.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Volkswagen Passat, Volvo S60, BMW 3 Series, Mercedes C-Klasse, Volvo S70 med fler.

  Hyr en lyxbil i Slovenien

  Hyra lyxbilLyxbilarna behöver ingen speciell introduktion eftersom de är ett löfte om komfort och stil. Dessa bilar tillverkas av förstklassiga bilmärken. Vi har fler alternativ att välja mellan i Slovenien. Vart och ett av dem kommer att ge en känsla av glamour till din semesterupplevelse.
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes C-Klasse, Volkswagen Multivan med mera.

  Boka SUV i Slovenien

  Hyra SUVSUVs är bra för utmanande terräng och vägar. De är stabila och pålitliga bilar som tar dig säkert runt det slovenska alpinområdet. Intresserade skidåkare och snowboardåkare kan dra nytta av att beställa extra takräcke för att packa vinterutrustning. Låt skidsemestern börja med en robust SUV-bil! Dessa bilar är också mycket populära på sommaren på grund av deras fantastiska funktioner och rymliga interiörer.
  Populära SUV-modeller: Opel Mokka, Audi Q5 Quattro, Audi Q3 och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Slovenien

  Hyr van/minibussVans/minibuss-kategorin är ett bra sätt att resa med en större grupp, eftersom den rymmer upp till tolv personer. Tänk på en minibuss i Slovenien som kan hålla din grupp tillsammans. Det gör inte bara upplevelsen roligare och praktisk, men det är också ett billigare sätt att resa i en hyrbil.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Opel Vivaro, Volkswagen Sharan och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning via bokningsmaskinen längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.