Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I SLOVENIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Slovenien med Auto Europe

  Slovenien i östra Europa är ett litet land som erbjuder vacker natur, kultur och god mat på en liten yta. Hämta ut en hyrbil i Slovenien och få chansen att se stora delar av detta intressanta land. Slovenien påminner en del om grannländerna Österrike och Italien, men priserna är för det mesta dock betydligt lägre. Ta hyrbilen upp i bergen för perfekt skidåkning, paddla kajak eller utforska grottor. Spendera semestern vid Adriatiska havet och Sloveniens fina stränder. Missa inte huvustaden Ljubljana och dess småstadsatmosfär.

  Upptäck Slovenien med hyrbil

  Att ta sig runt med hyrbil i Slovenien är enkelt. För att komma den slovenska kulturen nära ska du välja att köra på landsväg. För att snabbt ta dig från en del av landet till en annan är det bättre att välja motorväg. För att få köra på motorväg måste du köpa vinjett. Vinjetter finns att köpa på någon av många bensinstationer. Kommer du från Sverige räcker det med svenskt körkort för att få köra bil i Slovenien. Läs mer här.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser för biluthyrning. Förboka din bil Slovenien genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatsen i Ljubljana eller på ett citykontor. Vi erbjuder även bland annat hyrbilar i Italien och i Kroatien.