Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ LJUBLJANA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil yrbil på Ljubljana flygplats med Auto Europe

  Få ut det mesta av din vistelse i Sloveniens huvudstad med en hyrbil från Ljubljana flygplats. Bege dig ut på din semester i Sloveniens hjärta så fort du stigit av planet. Med Auto Europes fantastiska hyrbilserbjudanden i Ljubljana kan du vara säker på att få den bästa servicen till de mest förmånliga priserna. Tack vare våra långvariga samarbeten med ledande biluthyrningsfirmor kan du välja mellan ett brett utbud av fordon och hitta den perfekta hyrbilen till din resa, vare sig du ska resa i affärer eller för semester. Du kan även ta del av tidigare kunders betyd och recensioner på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Ljubljana om du så önskar.

  Flygplatsinformation

  Ljubljana Airport (LJU)
  Officiellt namn: Ljubljana Joze Pucnik Airport, även känd efter sitt tidigare namn Brnik Airport.
  Adress: Zgornji Brnik 130a, 4210 Brnik, Slovenien
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 24 km nord-väster om Ljubljana.
  Flygbolag på flygplatsen: Adria Airways, Aegan Airways, Air France, Air Serbia, EasyJet, Finnair, LOT Polish Airlines, Montenego Airlines, Transavia, Turkish Airlines, Wizz Air.

  Terminaler

  Flygplatsen består av en terminalbyggnad med avgångs- och ankomstfaciliteter på bottenplanet. Första våningen huserar avgångsgater och andra våningen ett observationsdäck och en kafeteria.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Hyrbilsdiskarna ligger belägna på bottenvåningen på parkeringen mittemot passagerarterminalen. Ha ditt körkort, kreditkort i huvudförarens namn, din Auto Europe voucher och pass eller ID-kort redo för att hyra bil på Ljubljana flygplats. Kontrollera fordonet noggrant vid upphämtningen och återlämna det enligt den valda bränslepolicyn.

  Företag Öppettider
  Adria 7.00 till 23.00
  Avant 8.00 till 23.00
  Avis 8.00 til 22.00
  Enterprise 8.00 till 20.00
  Europcar 8.00 till 20.00
  Hertz 8.00 till 23.00
  Interrent 8.00 till 23.00

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen har allt som resenärer kan efterfråga under sin vistelse på terminalen. Restauranger och barer kan hittas på flygplatsens bottenvåningen. Duty-free och souvenirer butiker finns att tillgå i passagerarzonen. Här hittar du även uttagsautomater och postfaciliteter.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Bilresan från Ljubljana flygplats till centrum tar ungefär en halvtimme via A61. Om du fortsätter norrut på A61 kan du även nå staden Bled och spendera en dag vid den pittoreska Bledsjön. Besök vår körguide för Slovenien för att lära känna de lokala och slovenska körreglerna.

  För dig som ska inte ska upphämta hyrbil på Ljubljana flygplats och måste använda dig av kollektiva medel finns två bussbolag som tjänar flygplatsen, Alpetour och Kaernten Bus. Flertalet skyttelbolag såväl som taxi finns tillgängliga på flygplatsen. Du hittar alla hållplatser för taxi, skyttelservice och bussar utanför terminalen.

  Parkeringstips

  Du hittar parkeringsplatser för kort- och långtidsparkering på flygplatsen parkering mittemot passagerarterminalen.

  I utkanten av Ljubljana hittar du Park & Ride parkeringsmöjligheter med goda förbindelser in till centrum. Korttidsparkeringszoner finns även att tillgå mot avgift. Biljetter kan köpas i biljettmätare på gatan. Andra parkeringsmöjligheter inkluderar parkeringsgarage som kan hittas spridda runt om staden.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Ljubljana