Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL SLOVAKIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Slovakien

  Auto Europe tillåter dig att hyra bilar på 24 000 platser i 180 länder världen över. Slovakien, ett litet land i Centraleuropa är en av våra uthyrningplatser. Beläget mellan Polen, Tjeckien, Österrike, Ungern och Ukraina ligger detta bergiga land mitt i hjärtat av Europa. Det bästa sättet att komma runt Slovakien är att använda en hyrbil. Nedan hittar du egenskaper hos alla bilkategorier som kan hyras i Slovakien.

  Boka minikategori i Slovakien

  Hyra minikategoriDen minsta kategorin i vår slovakiska hyresflotta är miniklassen, rekommenderad för två personer som besöker staden. Hämta en minibil för en romantisk semester i Bratislava med din familj. Minibilarna ger förvaring för två mindre påsar och är mycket ekonomiska med bränsle.
  Populära modeller i minikategorin: Fiat Panda, Suzuki Swift, Skoda Citigo och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Slovakien

  Hyra ekonomikategoriEkonomikategorin har snabba och urbana fordon med låg bränsleförbrukning, lämplig för grupper om fyra personer. Inte bara ekonomiskt att hyra utan också billigt att köra. Dessa budgetvänliga bilar ger förvaring för en stor väska och en mindre.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Skoda Fabia, Fiat Punto, Ford Fiesta eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Slovakien

  Hyra kompaktkategoriEn nivå högre än ekonomikategorin, har vi den kompakta kategorin, som är en bilklass som också är ekonomisk med bränsle, men ger mer plats för passagerare. Fordonen ger förvaring för två stora och en liten väska, och därför optimal för fyra passagerare. Boka en kompakt bil om du planerar att resa utanför staden.
  Populära modeller i mellankategorin: Opel Astra, Ford Focus, Peugeot 308 eller liknande bilar.

  Boka mellankategorin i Slovakien

  Hyra mellankategoriMellankategorin presenterar sig som en bra lösning för lite längre körning. Utrustad med kraftfulla motorer är mellanbilarna lämpliga för både lands- och stadsdskörning. Hämta en bil i mellankategorin i Bratislava och besök Wien, som ligger bara en timmes bilresa bort. Dessa bilar har gott benrum och rymmer två stora resväskor och en mindre väska.
  Populära modeller i mellankategorin: Skoda Rapid, Ford C-Max, Skoda Octavia eller liknande bilar.

  Boka standard/fullsizebil i Slovakien

  Hyra standard/fullsizeVi rekommenderar standard/fullsizebil till grupper av vänner eller familjer som reser med barn. Bilarna i den här kategorin har gott om plats för passagerare och tack vare deras rymliga bagageutrymme, finns det tillräckligt med utrymme för två stora bagage och två mindre väskor.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 med mera.

  Hyr en lyxbil i Slovakien

  Hyra lyxbilSpendera lite extra och uppgradera din hyrbil till en modell i lyxkategorin. Vår prestigeflotta garanterar en bekväm resa i bilar med modern design, kraftfulla motorer och förstklassiga inbyggda funktioner.
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes V-klasse, Volvo XC60 med mera.

  Boka SUV i Slovakien

  Hyra SUVHyr en SUV-bil om du planerar att resa till Tatraberget, Karpatiens högsta område. SUV-bilar är utrustade med kraftfulla motorer för att köra dig igenom den mest krävande terrängen utan några problem. SUVs är också kända för sin rymlighet och komfort.
  Populära SUV-modeller: Ford Kuga, Volvo XC 60 och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Slovakien

  Hyr van/minibussGrupper av vänner och större familjer kan ha ekonomiskt nytta av att hyra i vans/minibuss-kategorin, istället för att spendera pengar på 2 bilar, vilket innebär dubbla hyror och försäkringskostnader. Dessutom kommer föraren och passagerarna att njuta av komforten att resa i en van/minibuss. Dessa bilar kan också rymma allas bagage.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Opel Vivaro, Volkswagen Sharan och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning via bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.